Ako Asus ne laže, može 3300x
https://www.asus.com/Motherboards/PRIME-B350-PLUS/HelpDesk_CPU/
https://www.asus.com/Motherboards/PRIME-B350-PLUS/HelpDesk_CPU/
Ja preko biosa uvek flesujem, sve ploce pa i AsRock.
Malo je off, ali ne mogu da verujem koliko je lepe dizajne ploca AsRock imao na AMD 300 seriji ploca.Hm, hm, možda je istina...
![]()
BUG 已 FIXED !! Ryzen 5000 完美支援 ASRock X370 主機板妖 BIOS 有更新 !!
AMD Ryzen 5000 系列 CPU 雖然沿用 Socket AM4,但其實並非所有 AM4 主機板都能使用,AMD 表明舊有 A320 / B350 / X370 並都不會支援,早前網上曾流出一堆 ASRock A320 / B350 / X370 主機板非官方 BETA BIOS 支援 Ryzen 5000 CPU,但部份型號的 X370 BIOS 存在一些小 BUG 影響使用體驗,HKEPC 收到 6 款 ASRock X370 主機板 BETA BIOS 更新版本,修復了舊版 BIOS 不少問題,讓舊板也能完美支援 Ryzen 5000 CPU。www.hkepc.com
![]()
Evo ubacio konacno 5600x u asus strix b350f gaming... jedini problem koji imam je sto kada ukljucim docp, i memoriju stavim na 3200 nije stabilan sistem...
kada pokrenem neki stability test (aida64 ram i cache stability test), test pukne...
cinebench radi normalno...
probao sam malo age of empires2 - igra koja nikad nije crashovala sada crashuje.
Trenutno je memorija na 3000 i radi stabilno...
Jel imate neki savet kako pogurati memoriju na 3200 ili vise?
Jel poslednji BIOS? Trebalo bi da imaš DOCP standard? Probaj i ovaj drugi. Svakako resetuj bios postavke na default posle ubacivanja procesora i podesi ponovo a ja bih tu odradio i svez install windowsa.Evo ubacio konacno 5600x u asus strix b350f gaming... jedini problem koji imam je sto kada ukljucim docp, i memoriju stavim na 3200 nije stabilan sistem...
kada pokrenem neki stability test (aida64 ram i cache stability test), test pukne...
cinebench radi normalno...
probao sam malo age of empires2 - igra koja nikad nije crashovala sada crashuje.
Trenutno je memorija na 3000 i radi stabilno...
Jel imate neki savet kako pogurati memoriju na 3200 ili vise?
Cek, jel mozes da pojasnis o kakvoj podrsci za GTX1660 je rec?Taj bios renamer takoreci nema namenu tj namena mu je da naziv
PRIME-A320M-K-ASUS-6231.CAP
preimenjuje u
PRA320MK.CAP
Nakon ubacivanja linije radi podrske za GTX 1660,izlazni fajl je ROM a ne CAP.
Postojao je neki Asusov softver ali nigde nisam nasao download,verovatno da bi sprecili "igranje" njihovim biosom.
Kako je ovaj sa videa uspeo da flesuje bios,nije mi jasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari