Lammasu
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.11.2007
- Poena
- 319
Kad se ono diže NDA za Athlon X4 (Propus) .... evo, procesori izlistani danas na newegg-u.
Off:
Imas ih i na pcberzi i itsvetu takodje
Kad se ono diže NDA za Athlon X4 (Propus) .... evo, procesori izlistani danas na newegg-u.
Nisam previše impresioniran prostom matematikom u vezi novog ATi-jevog GPU-a. Dobijamo cca 60% više performanse od 4870 za gotovo tri puta višu cenu. :trust:
Jeste ima tu i DX11, najnoviji čip... ali sve mi to zvuči preskupo u ovim vremenima. Možda su me razmazili G92 i potom RV770 sa sjajnim perfrormansama za malu lovu, ali izgleda da ova kartica neće biti na mojoj listi za upgrade u skorije vreme.
P.S. Ovo verovatno znači da nVidia neće uskoro sa svojim novim čedom pa AMD može da cepa sa cenama.
Jeste, danas ce se deliti sample-ovi novinarima.
cenis da DX11 kartica koja je brza od DX10 GTX285 treba da bude i jeftinija od nje??Nisam previše impresioniran prostom matematikom u vezi novog ATi-jevog GPU-a. Dobijamo cca 60% više performanse od 4870 za gotovo tri puta višu cenu. :trust:
Jeste ima tu i DX11, najnoviji čip... ali sve mi to zvuči preskupo u ovim vremenima. Možda su me razmazili G92 i potom RV770 sa sjajnim perfrormansama za malu lovu, ali izgleda da ova kartica neće biti na mojoj listi za upgrade u skorije vreme.
P.S. Ovo verovatno znači da nVidia neće uskoro sa svojim novim čedom pa AMD može da cepa sa cenama.
Ne cenim, GTX285 je oduvek bila preskupa karta isto kao novi Rade 5870. Obe su kartice za nekoga ko ne zna šta će sa parama. Ovo nisu vremena za takve kartice.cenis da DX11 kartica koja je brza od DX10 GTX285 treba da bude i jeftinija od nje??
...Razočaran sam jer se high end opet seli u oblast oko 500$.
Razočaran sam jer se high end opet seli u oblast oko 500$.
Ali ne i cheap spot....sweet spot ce biti 5850.
Spustio ga je ispod 500$ upravo ATI. Ja razumem da je ljudima koji navijaju za nVidiju tesko da shvate koncept high end karte od 300$ kao sto je ATI 4890. To mozda ima veze sa navikom nVidije da svoje high karte naplacuje papreno. Ipak je u vreme kada su bili sami na trzistu jedna njihova high end karta kostala preko 1000 maraka. Ja navijam za ATI kad on spusta cene a za nVidiju kad ona to radi. Nerazumno je navijati da nesto kosta vise nego sto bi moglo. To je snobovski.
Opet gresite ne spusta cene ATI a ni Nvidia, spusta ih zdrava konkurencija.... sa 2 kompanije to je malo tesko pa se retko desi da bas spuste cene papreno kao sto je bilo sa 8800GT i 48xx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari