Šta je novo?

RTS Planeta

• Začetnik teme Začetnik teme brlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poslednja izmena:
Покренуо сам филм Слуга 2 на платформи РТС планета на паметном телевизору. Тај филм је био пре неколико дана. Апликација ми је приказала:
TmD97Sv.jpeg

Да ли је то код Вас у апликацији?

Како да покренем филм?

Претплатом на виши пакет. Основни (бесплатан) нема РТС 4К.

Nije moguce da se nadje pretplata .Platio bi debelo za RTS 4K da gledam SP u fudbalu u 4K😁💪

Prilozi

• Screenshot_2026-05-30-23-16-10-355_com.morescreens.rts.webp
    Screenshot_2026-05-30-23-16-10-355_com.morescreens.rts.webp
    3.5 KB · Pregleda: 43
@markokostic75 postoje RTS Planeta i (RTS) Planeta Plus. na ovom drugom ima pretplate u 🇷🇸, na prvom pretplata je moguća za inostranstvo

Pre kad sam probao kanali nisu bili 4k već par starih filmova i neke emisije su bile 4K isporučuje sličan sadržaj kao na MTS i onom njihovom 4k paketu. Sad to je bilo negde na početku da li je se nešto promenilo sada ne mogu da potvrdi. Ako neko proba nek javi kako je sada da li je nešto promenjeno ili je u 4K i dalje samo deo postojćeg sadržaja.

Poslednja izmena:
Nisam odavno puštao ovu besplatnu planetu sad malo uzehu da lista kad su ovo ubacili ovaj neki vid reklama za njihove naslove. Prvi 3 pokušaja na početku odmah 2 reklame,4 pokušaj više reklama spakovanih u 90 sekundi i to bez opcije za preskoči.

Posto moderator kaze da je ovde tema .Ima RTS PLANETA i Rts Planeta plus .Na RTS planeti je RTS 4K i nije moguca pretplata a na RTS planeta plus nema live programa nego baze filmova serija i tu je moguca pretplata ali nema RTS 4K ? Gresim li nesto ?

Tako je. Taj kanal nije zvaničan i koliko znam na njemu nikad ništa nije emitovano osim snimaka iz drona. Ako očekuješ da će SP da prenose tu, ne nadaj se.

a taj kanal ne radi ako nisi pretplacen na planetu plus ili sta? (oko 600 din.)?

u Android aplikaciji situacija je ovakva kako je opisana u ovoj poruci

Dakle uplatim 600 rsd na RTS Planetu plus i otvorice mi kanal RTS 4K na RTS Planeti sta god da pustaju ? Nece biti baner na njemu niste pretplaceni ? Jel tako ?

Brate taj 4K kanal ne emituje TV program. Koliko puta ljudi treba da ti napišu istu stvar??

Dakle uplatim 600 rsd na RTS Planetu plus i otvorice mi kanal RTS 4K na RTS Planeti sta god da pustaju ? Nece biti baner na njemu niste pretplaceni ? Jel tako ?
Nemoj bacati bezveze pare, napisano ti je već da nema programa a tek nema SP. RTS prenosi samo 20/72 meča grupne faze i to na svom prvom programu dok će eliminacioni deo od 32 meča prenositi u celosti ali na svojim redovnim programima a to je već opisano na temi tv prenosi.

Nema 4K u Srbiji i to shvati, ako ti je stalo do te rezolucije traži neke iptv liste ili već šta.

Neće, opet će pisati niste pretplaćeni...

Nazad
Vrh Dno