Ne ulazim u to što se Rts ne može uporediti sa evropskim televizijama po kvalitetu programa.
Većina će plaćati, a model će biti takav i tako razrađen, da ćeš trčati da platiš. I ti i kritična masa.Ako većina ne plaća, ne mogu nam ništa!
Spremi se, pozor, sad !Videcemo i to cudo za trcanje.
Ma kakvi, činiti se,ma bice zahebano...
Sve zavisi od naroda,
Od ovoga nema nista! Da li placas porez ako nemas imovine? NE! Da li placas struju ako je nemas? NE! Isto vazi i za kablovsku, telefon, mobilni, registraciju za kola i sve sto postoji. Jos davno je jedan advokat rekao da ne mogu nista onima koji ne placaju pretplatu, sto se i pokazalo kao tacno. Mozda samo pustaju buvu da vide kako ce narod da reaguje, ali da vam neko popisuje stvari sto niste platili RTS taksu, to glavu dajem da se nikad nece desiti!
Znaci jedino mogu da ga finansiraju iz budzeta, koji opet placa narod ali ajde, i od reklama ili da ga ukinu. Sta to ima na RTS-u pa da vredi 500din mesecno? Sigurno pustaju dobre filmove, serije, dok. program? Sto ponekad puste utakmice? Pa to mogu da odem u kafic ili kladionicu da gledam i opet da me jeftinije izadje!
Nije "iz nekog razloga", već iz razloga, kao što sam već naveo, kritične mase!Daj glavu posto se meni to desilo, bilo je vucaranja po sudovima pa smo se pozvali na zastarevanje duga i platili samo dug za poslednjih godinu dana. To je bilo jos na pocetku, kada su pokrenuli prve tuzbe za neplacanje. Posle toga su iz nekog razloga stali. I na kraju je ispalo da su ljudi koji su placali ispali ovce posto je svima oprosten dug.
To se nazalost vec desavalo mnogo puta i desavace se... olako dajes glavu.Od ovoga nema nista! Da li placas porez ako nemas imovine? NE! Da li placas struju ako je nemas? NE! Isto vazi i za kablovsku, telefon, mobilni, registraciju za kola i sve sto postoji. Jos davno je jedan advokat rekao da ne mogu nista onima koji ne placaju pretplatu, sto se i pokazalo kao tacno. Mozda samo pustaju buvu da vide kako ce narod da reaguje, ali da vam neko popisuje stvari sto niste platili RTS taksu, to glavu dajem da se nikad nece desiti!
I na kraju, ja u kući imam tri strujomera, jer smo proooširena porodica i morao sam da uvedem tri strujomera zbog bahate politike EPSa sa onim njihovim plavim, zelenim i crvenim zonama, jer da imam jedan sat, uletao bih u crvenu tarifu redovno svakog meseca.
I onda su mi iskusno stizale 3 TV pretplate na kućnu adresu i sve tri vala nisam plaćao ni dinara. Slali opomene, pretili plenidbom stvari, ignore ili što Linux talibani kažu /dev/null i ćao zdravo.
Sada ako mi bude stizala jedna TV taksa, podeliću trošak sa ukućanima i neće biti strašno po budžet, ali ću plaćati SAMO ako na tom RTSu ne bude reklama tokom filmova emisija (između emisija max 1 minut reklama), da nema sredstva iz budžeta i ako objektivno informišu građane.
A drugo, nije Srbija Beograd i Vojvodina, zašto ovi drugi da plaćaju RTS kada ništa o svom kraju ne mogu da saznaju?
To se nazalost vec desavalo mnogo puta i desavace se... olako dajes glavu.
A taj advokat ili je slagao ili pojma nema.
Jel ce taj advokat javno na toj teliviziji da prizna da je lupao gluposti ako okacim ovdeNije slagao nista. On je gostovao na najpoznatijoj privatnoj televiziji u gradu gde zivim, i to je najbolji i najpoznatiji advokat u ovom gradu. On daje besplatne savete vec godinama, radio je to pre nego sto su se ovi na Pinku to setili, i rekao je bas ovo sto sam napisao.
@rAMA, mislim da i ti nisi u pravu. Naravno da ne treba da gledamo kako da za...emo jedan drugoga ili drzavu, ja recimo sam u postpejdu 6 godine, svaki ali svaki racun sam platio na vreme. Takodje sad posle ovog reprogramiranja i struju isto placamo na vreme, kao i sve ostalo. Problem kod pretplate za RTS je to sto oni to rade nezakonito, i to jednostavno niko ne treba da placa i onda ne bi niko dosao u situaciju da bude opomenut niti bilo sta.
Znaci sad ako imam strujomer, automatski moram da placam pretplatu?! Da li je to normalno? Onda neko moze da se doseti pa tako da placamo i happy, parove, maldive... To je jednostavno pljacka, i to NIKO ne treba da im placa!
os davno je jedan advokat rekao da ne mogu nista onima koji ne placaju pretplatu, sto se i pokazalo kao tacno. Mozda samo pustaju buvu da vide kako ce narod da reaguje, ali da vam neko popisuje stvari sto niste platili RTS taksu, to glavu dajem da se nikad nece desiti!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari