Sto ti je problem da odradis root po tutorijalu koji si postavio?
Problem mi sto slabo stojim sa engleskim pa me stra da nesto ne protumacim pogresno. Ako nije problem ja bih dao neki moj prevod pa ako mozes ispravis gde sam pogresno protumacio:
2) Povezati telefon preko USB kabla sa PC, kopirati "Superuser zip file" u root folder na SD kartici ??
3) Da telefon bude u rezimu punjenja kada je prikljucena na PC
4) Odzipovati file "One_X_All-In-One_Kit_v1.0.rar" na PC i dupli klik na aplikaciju.
5) Prvo treba otkljucati bootloader, otici site (
http://htcdev.com/) i pratiti uputstva na opciji "Unlock Bootloader"
6) Pokrenuti "One X.exe" pa zatim kliknuti na "Install HTC drivers" pa "GO" (ovo ce instalirati drivere i ignorisi popup poruke)
7) Datoteku "recovery-clockwork-touch-5.8.0.9-pyramid.img" preimenovati u "CWM5827.img" i zatim je kopirati u (HTC One X toolkit folder/Data folder/recoveries) i zamenite je sa postojecom.
8) Selektuj "CWM 5.8.2.7 Touch" i klikni -Flash Recovery- (to ce instalirati clockworkmod recovery mode) proces traje 2-3 min nista nedirati.
9) Selektuj "Boot into Recovery" i klikni -Do Command- (tada ce telefon automatski uci u klokovan recovery mod) a moze se uci i preko tastera za pojacavanje zvuka pritiskom na dole.
10) U Recovery mod instalirati zip file "superuser zip file" koji je prebacen na SD karticu.
11) Instalacija traje nekoliko minuta, a zatim pokrenuti reboot.