Šta je novo?

Root HTC Sensation XE

• Začetnik teme Začetnik teme nesa07
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvo i najbitnije,jesi li instalirao "recovery" iz njega instaliras "superuser.zip". Uglavnom svi "custom rom-ovi" imaju u sebi srpski jezik samo je na tebi da izaberes.

Ako mislis da li sam instalirao file koji sam prebacio na SD karticu (Superuser-3.1.3-x86-signed.zip) jesam neynam kako da to proverim.

Ako mislis da li sam instalirao file koji sam prebacio na SD karticu (Superuser-3.1.3-x86-signed.zip) jesam neynam kako da to proverim.

Naravno i to, bez toga nema ni root-a. Mislio sam na instaliranje Recovery.img, u njega ulazis kad udjes u hboot pa recovery.

Imam Recovery pre ovoga kada sam usao bio je crveni trougao a sada mi daje meni.

Imam Recovery pre ovoga kada sam usao bio je crveni trougao a sada mi daje meni.

Proveri samo da li imas root uz pomoc programa "root checker" koji mozes da nadjes na marketu. Ako imas root, samo skini rom i vozi... naravno u svakoj temi za rom imas i uputstvo kako se on instalira.

Proveri samo da li imas root uz pomoc programa "root checker" koji mozes da nadjes na marketu. Ako imas root, samo skini rom i vozi... naravno u svakoj temi za rom imas i uputstvo kako se on instalira.

Instalirao sam (root check pro) i ovo sam dobio iygleda da opet ima problema:
2012-11-11_23-08-49.webp
2012-11-11_23-09-00.webp
2012-11-11_23-09-13.webp

Kada budem imao potrebe da uradim (Factory data reset) da li se time gubi root?

Pa sta treba uraditi sad da li treba ponoviti postupak roota od pocetka i sa drugim superuser.zip ili vec sta da uradim?

Ili mozda treba da se ukloni root samo kako da to uradim ako to treba?

ili mozda treba samo da promenim superuser.zip i samo njega da instaliram?

Mislim da bi trebao da postavis pitanje na onom blog-u gde si skinuo superuser.zip sto se tice istog, a sto se tice ponovnog postupka mozes da probas ali mislim da nisi ni dobio root da bi uradio un-root.

Mislim da bi trebao da postavis pitanje na onom blog-u gde si skinuo superuser.zip sto se tice istog, a sto se tice ponovnog postupka mozes da probas ali mislim da nisi ni dobio root da bi uradio un-root.

Pokusao sam sa (SuperOneClick) da odradim unroot i jedino je deinstalirao (superuser). Da li imas ideju sta bih mogao da uradim a sa engleskim slabo stojim.

Pokusao sam sa (SuperOneClick) da odradim unroot i jedino je deinstalirao (superuser). Da li imas ideju sta bih mogao da uradim a sa engleskim slabo stojim.

A da pokusas sa SuperOneClick da uradis root?

Ako je ovim sto sam prikazao dobijen root, problem je bio u pogresnom (Superuser-3.1.3-x86-signed.zip) a trebalo je (Superuser-3.1.3-arm-signed.zip) i onda se desilo to sto se desilo i nije bilo moguce uraditi unroot. Jedino sto sam nasao (a resilo je problem) jeste
SuperOneClick (evo i tutoriala http://www.red-gsm.net/t50877/) preko cega sam uradio unroot i tako izbrisao Superuser pa onda uradio root Recovery preko (Superuser-3.1.3-x86-signed.zip) i tako resio problem. Opet ponavljam ako je ono gore navedeno dokaz da sam uradio root.
*P*A*B*L*O*@ pomenuo si da uradim preko SuperOneClick probao sam medjutim sve mi zablokira neznam zasto.

Hteo bih da pitam jos nesto, sta dobijam sa S-OOF u odnosu na root?

Ako je ovim sto sam prikazao dobijen root, problem je bio u pogresnom (Superuser-3.1.3-x86-signed.zip) a trebalo je (Superuser-3.1.3-arm-signed.zip) i onda se desilo to sto se desilo i nije bilo moguce uraditi unroot. Jedino sto sam nasao (a resilo je problem) jeste
SuperOneClick (evo i tutoriala http://www.red-gsm.net/t50877/) preko cega sam uradio unroot i tako izbrisao Superuser pa onda uradio root Recovery preko (Superuser-3.1.3-arm-signed.zip) i tako resio problem. Opet ponavljam ako je ono gore navedeno dokaz da sam uradio root.
*P*A*B*L*O*@ pomenuo si da uradim preko SuperOneClick probao sam medjutim sve mi zablokira neznam zasto.

Napravio sam lapsus, nije ni cudo.

Nazad
Vrh Dno