*Cene su prikazane sa PDV-om.
Paketi se mogu koristiti u onim zemljama u kojima je omogućen roming.
Paketi važe ukoliko se korisnik registruje u preporučenoj mreži i koristi usluge iz preporučene mreže. Vip zadržava pravo izmene spiska zemalja u kojima je omogućen roming. Spisak zemalja u kojima je omogućen roming može se razlikovati za prepaid i postpaid korisnike.
Za dodatne informacije o spisku zemalja u kojima je omogućen roming posetite www.vipmobile.rs
Roming paketi za prepaid korisnike vaze 30 dana od dana aktivacije.
Pakete mogu da aktiviraju svi poslovni korisnici, ukoliko im je omogućen roming, osim Prepaid VPN i Biz dopuna korisnika. Tokom jednog obračunskog perioda paket je moguće aktivirati samo jednom. Ukoliko korisnik želi ponovo da koristi roming paket, nakon njegovog isteka, potrebno je da ga ponovo aktivira. Nakon utrošenog paketa, sve usluge se naplaćuju u skladu sa važećim roming cenovnikom Vipa.
Razgovori unutar paketa se tarifiraju u intervalu od 60 sekundi. Pozivi ka specijalnim brojevima i usluge sa dodatom vrednošću nisu uključene u ove pakete. Obračunski interval za usluge prenosa podataka unutar Euro miks i Euro Miks Plus paketa je 100 kB. Prenos podataka prilikom prijema i slanja MMS poruke se obračunava iz sadržaja dostupnog u okviru mesečne pretplate Euro miks ili Euro miks plus roming paketa ukoliko paket nije utrošen, dok se fiksna cena po MMS poruci od 12 dinara (sa PDV-om) dodatno naplaćuje. Nakon potrošnje sadržaja u okviru mesečne pretplate odabranog roming paketa, prenos podataka se tarifira prema važećem cenovniku roming usluga.
Poziv iz rominga ka Korisničkom servisu tarifira se iz roming paketa u slučaju da korisnik nije istrošio roming paket i da se nalazi na preporućenoj mreži. U suprotnom, poziv će biti naplaćen kao standardni odlazni poziv u romingu prema važećem Vip cenovniku.
Sad malo gledao cene roaming minuta u Mts-u i Telenoru za Grcku.
Mts stvarno dere, 157 rsd minut u Cosmote mrezi koja je i najjeftinija. Vodafon i wind 180 rsd za 1min.
Telenor je oko 100 rsd po minutu.
Stvarno ga preterase sa cenama.
Najbitniji su brojevi, zar ne?![]()
Elem, još važi akcija 5€ za 500MB. Nažalost, morao sam da uzimam opet novu SIM karticu, jer je stala istekla u julu. To me je koštalo još 5€, ali sada imam taj kredit za pozive i poruke.
Ma jeste, video si nesto, ne mozes da se setis, ali si siguran..... nikakva kontradikcija sama u sebi
I posle je MTS uvek kriv
Ne znam za tvoj konkretan slucaj, ali kad slusam neke ljude, prosto mi je drago kad ih oderu
Doduse, 1700 RSD za nekoliko minuta kod MTS-a jedino u postpaidu VAN Evrope! Nigde u Evropi im nije toliko skup roming. NIGDE.
BTW, kod MTS-a na KT-u najskuplji minut ispada 32.5RSD unutar EvropeNikakav tarifni dodatak za roaming, samo USSD callback na KT broju koji je pod ugovorom sa 50% popusta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari