MR.BIG je napisao(la):Koliku procesor tu ima ulogu, koliko on igra ulogu u dobijenim rezultatima?
Delija je napisao(la):Kod mene [email protected] (212x11), ista ploca kao kod tebe.
Mozda je do drivera, koje koristis?
p.s. Kad bolje razmislim, sve rezultate 6600-tke koje sam video su bili sa A64, verovatno u tom grmu lezi zec.![]()
A1200 je napisao(la):Leadtek 6600GT AGP at default tj. core/memory @ 500/900 MHz.
3DMark03 = 7500 p
3DMark05 = 3000 p
E da zaboravih, moja mashina:
Abit IC7-G, PIV Northwood 2.8 GHz, 1GB Corsair Value dual chanell
Audigy 2, 2 x Seagate, DVD-ROM, CDRW
Antec TruePower 380W
OS: WinXP Pro, SP2, Nvidia 67.02 beta drajveri sa guru3D sajta
U pravu si, posle odredjene granice vise ne utice, ali izmedju Bartona 2500+ i 3200+ u 3DMark03 razlika je 500 poena i to samo na prva 3 testa, posto su na 4. rezultati u dlaku isti. Jedino sto mi se cini da su ljudi sa klokovanom karticom dobijali i preko 9000 poena, pa mi je bilo malo cudno.uNesc0 je napisao(la):Ne utice toliko proc. na testove u 3dmarku 03 i 05 (u 2001 je vec druga prica). I da tvoja kartica je verovatno overklokovana na XT nivo, pa je to to.
Ne sme toliko da ti spusti framerate sa Audigy-jem. Meni na SoundStorm-u ne opadne za vise od par fps-ova (na 100).A1200 je napisao(la):Elem, igrice nezakucavaju, naprotiv jako sam zadovoljan. HL2 i COD United Offensive super shljakaju (Dodushe kod United Offensive moram da iskljuchim EAX totalno jer nevjerovatno obara frame rate (FPS)).
Opet nesto ne stima. Kod mene je 90fps, ali sa ukljucenim Antialiasing-om na 2X i Anisotropic filtering-om na 4X.MR.BIG je napisao(la):Ova Inno3D 6600 GT AGP ima odlicno hladjenje (cooler master) i posle par sati igranja ne prelazi 45 stepeni i fabricki radi na 500/1000. Jedino sto me nervira je slika na TV koja nije ni prici cak ni starim radeonima. Jos jedna stvar: U CS Source testu pokazuje svega 90 fps ali u igranju sljaka bez bilo kakvih problema sa svim setovanjima na high , cak i reflect all je ukljuceno. Ali rezultati u testu mi nisu jasni, ima li ko ideju zbog cega je fps tako nizak?
Nece ni spustati cenu, jer ih vise nece proizvoditi.uNesc0 je napisao(la):To je zmaj od karte veruj mi. Nisi ni mrvicu pogresio. Jedini problem je sto ne moze tako lako da se nadje . Od 9800pro je svakako bolja kupovina dok god ATI ne spusti cenu, onda cemo da vidimo.
3DMark2001SEMR.BIG je napisao(la):Izvini al ne znam koji je to test i sta on radi? Malko sam tupav, daj link gde to da nadjem
MR.BIG je napisao(la):Ups, bas sam odvalio za temperaturu! Evo posle 3D marka 2003 temperatura je 59! Nije lose, ali kako su TV out zeznuli!!! Nije toliko losa slika ali naspram ATIja je smesna. Izgleda da tako mora, dobijes na kvalitetu igranja a izgubis na necem drugom, samo sto bi za tu lovu i dorucak trebala da sprema!!!
Delija je napisao(la):Ne sme toliko da ti spusti framerate sa Audigy-jem. Meni na SoundStorm-u ne opadne za vise od par fps-ova (na 100).
A1200 je napisao(la):Dali taj tvoj integrisani SoundStorm podrzava EAX ?
Delija je napisao(la):To nesto debelo ne stima. Na Ti4200 sam imao 15000 poena u 3DMark2001
BTW, to sto pricas o temperaturi nije bas tako, jer se ona ne menja dovoljno brzo da ne bi bilo merodavno gledanje posle testa.
Teoretski je nemoguce da se kod tebe tempa menja toliko brzo za tih dt=20C.
Delija je napisao(la):N E M O G U C E !!! :d
Ne moze cip da izdrzi tako brzo menjanje temperature u tolikim granicama!
Pokazivanje (merenje) temp. nije dobro.
I ja imam temperaturnu sondu na 9800-tci, pa mi se max i min temp. ne razlikuju za vise od 8C, a potrebno je vremena i da se toliko zagreje/ohladi.
Razmisli malo koliko ti je za CPU potrebno da mu se tempa promeni za toliko.
p.s. Govorimo o max 10-ak sekundi od zavrsetka testa (mother nature je poslednji test) pa do gledanja temp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari