Tu tebi nesto jako ne stima.. proveri jos jednom sva podesavanja, jako je velika razlikaA1200 je napisao(la):Upravo sam isprobao dvije igre shto sam dobijo uz Leadtek karticu: SC Pandora Tomorrow i Prince of Persia Sands of time.
Jedna vrlo CHUDNA stvar shto se tiche POP Sands of time:
Sve je na high i default mi postavlja rezoluciju 800x600. Ali kad povisim rezoluciju na 1024x768 framerate mi pada sa 85 FPS na 34 FPS ?
Nevjerovatno da je tolika razlika...da li je to do igre ili neshto drugo !? :trust:
PS Nikakav AA niti AF nije ukljuchen.
GoranM je napisao(la):Tu tebi nesto jako ne stima.. proveri jos jednom sva podesavanja, jako je velika razlika
face je napisao(la):Kako merite te temperature na kartici?
MR.BIG je napisao(la):Neka mi neko objasni cime merim fps u toku igre? Pa da isprobam tog Princa od Persije?
MR.BIG je napisao(la):Jos nisam instalirao POP, ali sam isprobao FRAPS na HL2. E sad ovako: fps seta od 98 pa pada do 45 u zavisnosti od frke i akcije u igrici. Jel to tako treba da seta gore dole?
Artz je napisao(la):Jel neko probao nvidia -ine demo -e sa:
http://www.nvidia.com/page/6800_demos.html
Imam 6600GT i Barton 2500+, ForceWare 67.03 i ni jedan demo ne radi normalno sece pa ubija. Jel jos neko probao?
A1200 je napisao(la):Ja sam isprobao Nalu 6600/6800 i Gasstation demoe. Da bi ti Nalu radio morash da iskljuchish dual view.
Rezultati:
Nalu 6600 14-20 FPS
Nalu 6800 oko 14 FPS
GasStation 15-25 FPS
GasStation je pomeni fanstastichan demo. Josh kad pomerish "soft shadows" i "time scale" skroz na desno :eyebrows:....izgleda "unreal" :,,: .
Artz je napisao(la):Znaci kod mene definitivno nesto nije namesteno kako treba. Jel imam oko 2 FPS -a. Koju masinu imas i koje drivere i DirectX koristis?
Da li imas neku ideju sta moze da bude kod mene problem?
Artz je napisao(la):Imam sasvim pristojnu konfiguraciju i prilicno se razumem (nisam pocetnik).
Ne znam zasto nece da radi. Sve je podeseno kako treba, sve opcije ukljucene na optimum. Imam nForce plocu Abit NF7-S 2.0 koja kao sto znas je odlicna ploca i poslednje nForce driver -e 5.10 i 512MB ram -a u dual rezimu.
I na koje AGP driver -e uz karticu mislis?
Vocko je napisao(la):Ako zelite da uporedite rezultate sa P4 2.4 i 6600GT AGP imate ih ovde
http://www.compkill.com/?otvoritest=23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari