Imam hrvatski pasoš i preko njega sam napravio revolut, koristim ga da plaćam njime u inostranstvu, za plaćanje online u eur i za slanje drugim licima na IBAN, sve je besplatno i meni prilično koristno...kad se napravi akaunt može odmah da se kartica poveže na telefon i koristi, moze i fizička kartica da se naruči, ja je imam, al samo sam je jednom koristio da je aktiviram...mogu da se naprave virtuelne kartice, kartice za jednu upotrebu, svaka transakcija se automatski kategorise, tako da može lepo da se vidi uvid u potrošnju...sa standardnim paketom, moze da se podiže 250 eur mesečno sa bankomata bez provizije, mada može banka da naplati proviziju, nisam jos nijednom podizao novac sa bankomata, al ima lista neka na neru da se nadje za svaku zemlju koji bankomati ne uzimaju proviziju...za deponovanje novca na revolut, mogu da se koriste naše kartice, al je provizija oko 2% plus provizije domaće banke ako je ima, tako da se to ne isplati...za to koristim aircash, koji nema proviziju prilikom deponovanja našim karticama, dakle kartica domaće banke -> air cash-> revolut i nema nikakve provizije, samo za to je potrebna aircash kartica, koja može da se uzme u hrvatskoj za 4 eur...to su neka moja iskustva sa revolutom i mogu reći da sam prilično zadovoljan