Šta je novo?

Revolut beta

Činjenica da je registracija moguća ne znaci da je usluga zvanično i dostupna. Da li imaju BAM valutu? Nemaju. Imaće kad dobiju licencu, a izgleda da se za to pripremaju jer je karticu već moguće kupiti u BiH.
Na koju foru Revolut ima RSD valutu? Ja sam ga otvorio '19. i vidio sam jos tad da je moguce drzat dinare.

Na koju foru Revolut ima RSD valutu? Ja sam ga otvorio '19. i vidio sam jos tad da je moguce drzat dinare.
Mnoge valute su dodate kako bi korisnicima bilo lakše kad putuju u druge zemlje. Na primer, putuju u Srbiju, kupe sebi u app dinare i plaćaju u dinarima.

Registrovao se i ja, ali ne da mi da dodam Visa Inspire od Intese. Edit: moguće da to na lite ne može?

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: uji
Evo i ja se logovao. Vidim da sam se prvi put za Revolut prijavio jos 17.3.2018.
Ja cekam full verziju da bih dobio EU IBAN kao alternativa Payseri.

PS: Ispalio se za Wise jer sam otvorio nalog nakon sto su ukinuli Wise Balance za Srbiju. Nije da imam problema sa Payserom ali volim da imam vise opcija.

Poslednja izmena:
Npr. Payoneer ima Local Bank service gde se dobija racun u zemlji u kojoj je izabrana valuta, zar to ne zavrsava posao koji bi Revolut?

Evo i ja se logovao. Vidim da sam se prvi put za Revolut prijavio jos 17.3.2018.
Ja cekam full verziju da bih dobio EU IBAN kao alternativa Payseri.

PS: Ispalio se za Wise jer sam otvorio nalog nakon sto su ukinuli Wise Balance za Srbiju. Nije da imam problema sa Payserom ali volim da imam vise opcija.
verovatno kad udemo u EU a to je nikad haha

Npr. Payoneer ima Local Bank service gde se dobija racun u zemlji u kojoj je izabrana valuta, zar to ne zavrsava posao koji bi Revolut?
mislim da je revolut mnogo jeftiniji od payonera 💰

Ne mogu da dodam intesa kartice, ali sam dodao kao bank racun sa iban-om, ali svakako sam im pisao pa da vidimo.
Znaci da je do banke ako je kolega iznad raifaizen dodao.

moguce intesa ima neku blokadu za paypal mozda je isti problem

Sa PP na intesi nemam problem, godinama koristim pp i intesa kartice, i deviznu i dinarsku.
mislio sam na dodavanje novih kartica bilo je par ljudi koji su zalili u paypal grupi na fejsu da ne mogu da dodaju jer inteza smatra da je paypal rizican :rolleyes:

Sad sam na chatu sa revolutom pa cu da vidim sta kazu, ako oni ne mogu da pomognu pisacu intesi.

EDIT: kazu da vrv jos uvek ne podrzava ta kartica i tjt. Ali probacu kasnije da pisem i intesi, mada sumnjam da oni mogu nesto da urade.

Poslednja izmena:
Meni nema Revolut aplikacije u prodavnici.
Verovatno jer je telefon rutovan :(

mislio sam na dodavanje novih kartica bilo je par ljudi koji su zalili u paypal grupi na fejsu da ne mogu da dodaju jer inteza smatra da je paypal rizican :rolleyes:
Ja sam relativno skoro uspeo da dodam Intesinu karticu na Paypal.

Sad sam na chatu sa revolutom pa cu da vidim sta kazu, ako oni ne mogu da pomognu pisacu intesi.

EDIT: kazu da vrv jos uvek ne podrzava ta kartica i tjt. Ali probacu kasnije da pisem i intesi, mada sumnjam da oni mogu nesto da urade.
Nisam neki ekspert ali nema mi smisla da je do banke jer app čim detektuje cifre kartice posle prvih 8, izbaci da kartica nije podržana. Kako to može da ograničava banka? Proces dodavanja nije do kraja urađen. Razumeo bih da odbije nakon unošenja svih podataka i one verifikacije, tu bi banka bila 'krivac', ali ovako mi deluje kao ograničenje Revoluta na kartice određenih banaka. Opet kažem, nisam ekspert, pa moguće da grešim.

Javi baš šta Intesa kaže. Bilo bi dobro da lupetam pa da oni tamo nešto kliknu i da proradi 😂

moguce meni nije da doda bivsu MTS banku karticu sad Postanska. Moguce da ce da odobre sve kasnije

Drug je dodao mobi banku, kolega iznad Raiffeisen, tako da rade samo eto neke banke zezaju, onda mi je logično da je do banke.
Opet možda lupam al eto, vrv prepozna sistem odmah čija je kartica pa ne daje da se reg.

Instalirao ali nema Srbije na listi.
Ocigledno radi samo vama koji ste se pre registrovali ili kako vec.

Koje sy mogucnosti u lite verziji?
Lite App offers basic functionalities such as sending and receiving funds. Some countries also have access to crypto features like buying, holding, and selling digital currencies.

Meni je ova verzija bez mogućnost dobivanja Revolut kartica bezveze, ali to je opet samo moje mišljenje. Nadam se da će i to uskoro biti moguće.

Lite App offers basic functionalities such as sending and receiving funds. Some countries also have access to crypto features like buying, holding, and selling digital currencies.

Meni je ova verzija bez mogućnost dobivanja Revolut kartica bezveze, ali to je opet samo moje mišljenje. Nadam se da će i to uskoro biti moguće.
jedino ako Ekonomski tigar ude EU sto ne verujem da ce skoro mozda uskoro krene AirCash sa karticama ovde i kod nas kao sto su krenuli po Bosni

Ako je samo to onda je to nista, treba sacekat AirCash. Srbija kad udje u SEPA i dodje aircash a Revolut ostane na nivou lite verzije to nece niko ni koristiti.

jedino ako Ekonomski tigar ude EU sto ne verujem da ce skoro mozda uskoro krene AirCash sa karticama ovde i kod nas kao sto su krenuli po Bosni
Pa da li možemo kupiti npr Aircash karticu u Hrvatskoj i aktivirati je sa srpskim dokumentima?

Da li neko zna koji je limit za Add Money na Revolutu preko kartice (pod uslovom da kartica iz banke nema limit) ili je uspeo nesto preko 5K da doda?
Takodje, ovo je jednokratno besplatno samo?

Ne znam ima li limit al moze se desiti ako prrbacis vecu kolicinu novca da ti blokiraju racun pa se moras cimat sa papirologijom oko porjekla novca. Ja nisam nikad prebacivao preko 1000€ al to sam radio putem racuna

Imam hrvatski pasoš i preko njega sam napravio revolut, koristim ga da plaćam njime u inostranstvu, za plaćanje online u eur i za slanje drugim licima na IBAN, sve je besplatno i meni prilično koristno...kad se napravi akaunt može odmah da se kartica poveže na telefon i koristi, moze i fizička kartica da se naruči, ja je imam, al samo sam je jednom koristio da je aktiviram...mogu da se naprave virtuelne kartice, kartice za jednu upotrebu, svaka transakcija se automatski kategorise, tako da može lepo da se vidi uvid u potrošnju...sa standardnim paketom, moze da se podiže 250 eur mesečno sa bankomata bez provizije, mada može banka da naplati proviziju, nisam jos nijednom podizao novac sa bankomata, al ima lista neka na neru da se nadje za svaku zemlju koji bankomati ne uzimaju proviziju...za deponovanje novca na revolut, mogu da se koriste naše kartice, al je provizija oko 2% plus provizije domaće banke ako je ima, tako da se to ne isplati...za to koristim aircash, koji nema proviziju prilikom deponovanja našim karticama, dakle kartica domaće banke -> air cash-> revolut i nema nikakve provizije, samo za to je potrebna aircash kartica, koja može da se uzme u hrvatskoj za 4 eur...to su neka moja iskustva sa revolutom i mogu reći da sam prilično zadovoljan

Vrh Dno