Šta je novo?

Resident Evil HD Remake [PC+konzole]

Izgleda bolje naravno, ali je to ispod last-gen standarda, samo sam naglasio u slučaju da to recimo nekome smeta, meni nije bila nikakav problem 🙂

ooo tek sad videh ovo ... budi uspomene... cant w8 !

@rAMA
našao sam Revelations probaću ga.😉

Nemogu da editujem post (što je glupo)
Probao Revalations grafa skroz ok čak mi je i lepša nego u 6tici nema tolko blura 😛 teška igrica na gamepadu head shot je bukvalno talija razmišljam da predjem na miša-a.
Municije nema na pretek i prilično je napeta igra svidja mi se. Kako sam ja propustio ovaj naslov nemam pojma.

Poslednja izmena:
I ja sam sasvim slučajno naleteo na Revelations, nedavno me je oborio grip i tražio sam kako da prekratim vreme iz kreveta sa gamepadom, zahvaljujući tome sam i odigrao Revelations.

Tako da drži se gamepada, jedan boss fight će sigurno biti problematičan, ali može se izgurati 🙂

Kad ce bre ovo? Ovo izgledna odlicno. Samo da ne bude na japanskom 😛

ako si pravi fan mikamija i kapkoma, mogao bi bar japanski da naučiš !!!

... au , kako nezahvalnih ljudi ima ...

Poslednja izmena:
ako si pravi fan mikamija i kapkoma, mogao bi bar japanski da naučiš !!!

... au , kako nezahvalnih ljudi ima ...

Tebi je dan bas lepo poceo 🙂 Tesko bas da cu da naucim japanski (mada ne bi bilo lose) ali snaci cu se...

Jedva cekam. A posle da objave Silent Hill Hd :d

MINIMUM:

Processor: Intel® Core™ 2 Duo 2.4 GHz, AMD Athlon™ X2 2.8 GHz, or better
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX260, ATI Radeon HD 6790, or better
Monitor Resolution: 1024×768 or higher
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 20 GB available space
Sound Card: DirectSound compatible (must support DirectX 9.0c or higher)

RECOMMENDED:

Processor: Intel® Core™ 2 Quad 2.7 GHz, AMD Phenom™ II X4 3.0 GHz or better
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 560, ATI Radeon HD 6950, or better
Monitor Resolution: 1280×720 or higher
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 20 GB available space
Sound Card: DirectSound compatible (must support DirectX 9.0c or higher)

Izasli su evo sys req, sutra pre-order i vjerovatno pre-load za par dana.

Poslednja izmena:
Ovo ce biti uber kewl. Jedva cekam da zaigram

ocekivano...
dobro je, jedan legendaran stariji naslov, u novijoj izvedbi i koji ce moci svi da teraju...

@damirbaj aka STR8: Steta sto neces moci da procitas tekst, bice previse sitan. A i nema toliko filmskih sekvenci da ti pojasne sta treba da radis, kako ces muckati napitke, kombinovati municiju i ostalo... ... ... ...

Poslednja izmena:
Fino je da i mlađe generacije mogu da isprobaju ovaj naslov i vide kako je to RE počeo i kako se igralo pre dosta godina.🙂 Igra kao igra je proizvod svog vremena, teško da može da zadovolji današnje standarde, ali bar će je ova HD verzija učiniti malo lakše svarljivom za nove naraštaje a nama starijima je ionako trebao samo još jedan izgovor za malo uživanja u nostalgiji.🙂

pre-order na steamu je pusten, igra izlazi 20 jan, naravno prvi sam je uzeo 😀

Poslednja izmena:
Evo jedan frame-rate test na PS4, "next-gen" at its finest 😛 :d

Ako port Gamecube igre sa prerenderovanim pozadinama ima problema sa frejmrejtom na novim konzolama, problem sigurno nije u konzolama nego u kvalitetu i optimizaciji tog porta.🙂

Nije mi najjasnije kako dozvoljavaju ovo blamiranje sa malo modifikovanim igrama starim vise od 10 godina...

^Meh, ulože minimalan budžet i trud u ovakav "HD rimejk" i posle samo gledaju kako pare bukvalno padaju s neba. Nije da Capcom i RE danas imaju neku dobru reputaciju koju treba da čuvaju.😀 Ovo se ne miče iz top 3 najprodavanije igre na Stimu od kako je počeo pre-order, na konzolama je verovatno još bolje.

Poslednja izmena:
Resident Evil HD: what still works and what doesn't

razmisljam o tome da li ce mi ova igra ponovo biti zanimljiva kao nekada.da li da je igram ili da je ostavim da mi ostane u lepom secanju.sta bi dao da mi vrati onaj osecaj koji sam imao kad sam je igrao prvi put.kad te je bukvalno strah uci u neku prostoriju.kad si razmisljao kada ces snimiti poziciju jer imas samo jedan ribbon , gledao kojeg zombija ubiti i bukvalno brojati koliko metkova si potrosio na istog🙂 verovatno od toga nema nista jer nekad smo bili mladji, neiskvareni i dozivljavali igru mnogo ozbiljnije a ruku na srce to nam je bila jedna od najvecih briga 🙂

A šta vam se ne svida?
Nisam gledao video, ne želim da kvarim ovaj kultni naslov pre nego što ga predjem, ponovo.

razmisljam o tome da li ce mi ova igra ponovo biti zanimljiva kao nekada.da li da je igram ili da je ostavim da mi ostane u lepom secanju.sta bi dao da mi vrati onaj osecaj koji sam imao kad sam je igrao prvi put.kad te je bukvalno strah uci u neku prostoriju.kad si razmisljao kada ces snimiti poziciju jer imas samo jedan ribbon , gledao kojeg zombija ubiti i bukvalno brojati koliko metkova si potrosio na istog🙂 verovatno od toga nema nista jer nekad smo bili mladji, neiskvareni i dozivljavali igru mnogo ozbiljnije a ruku na srce to nam je bila jedna od najvecih briga 🙂

I sam razmišljo to isto, ko kaže da će nam se sad to dopasti (taj isti osećaj smo doživeli kod filmova xx puta), tad nam je svest bila daleko manja (po svim pitanjima), i naravno bili smo klinci....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno