Eve ga i linkSkinite mod za prekidanje vrata. Ne verujem da su to odmah napravili 🙂 Radi tako sto se pokrene u pozadini pre nego sto se udje u igru i automatski ponistava animaciju otvaranja vrata.
ja se ne secam kako je islo ali moglo je valjda da se spusta i dize oruzije ali nema nisan nego od prilike 🙂 kad pande zgazis mu glavu i to je to 🙂
Hahahaha, lepo smo mi predvideli. Oni koji nisu igrali do sad ce smatrati da je gameplay smece.
Za dizanje ima rešenje.
Benzin, flašica, upaljač 😉
Nešto se ne sećam da u kecu može glava da im se gazi...što se tiče headshotova mislim da je to urađeno po principu verovatnoće, ako se dobro sećam % se povećava sa smanjivanjem razdaljine kao i korišćenjem magnuma ili sačmare.
Čekaj a benzin nosim sa čutiricom ?Cim ih poubijas gledaj sto pre da ih spalis, benzina u kanisterima ima otprilike tacno za sve, jedino sto moras da se setas. Svakako se isplati jer ne moras posle da se bakces sa njima i trosis dragocenu municiju.
Ja sam probao da im gazim glave i ne ide.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari