Mislis zbog Voices38 😀Verujem da ce od danas biti mnogo vise igraca, taj denuvo ipak izgleda nije tolika babaroga 🙂
na kojoj skali, 0-1, 0-5 ili 0-10?igrica je jedna obicna nula🤣
Neka ostane zapisano da "nisi bitan"Igrao desetak minuta. Ne znam kome ono moze da se svidi 🙄 Jos ona likusa dahce kao da je pretrcala 10km a ne 10m 🤣 Imaju srece sto se nista ne pitam i moja glas nije bitan, igrica je jedna obicna nula🤣
ako te zanima leon lore onda re2, re 4 i pogledas re6 leon kampanju na ytJel se Reqium pričom nastavlja na neki deo?
To mi se najvise dopalo na RE Requim, sto se ponovo desava u Racoon City 🙂fokus vraćen na Racoon city, odnosno na ono što je ostalo od njega. I lično mi se sviđa taj povratak korenima,
Poznato da neke igrice usporava denuvo 🤔Ova Voices38 verzija radi bolje od orginala 😀
steam vs non steam, denuvo je svakako prisutan i igra radi isto, imas i novije testove, kad uklone denuvo iz exe tek onda moze da se proveri razlika kao sto je bilo sa re4Ova Voices38 verzija radi bolje od orginala 😀
Da ispravim samog sebe nije bilo na gamecube nego na dreamcast! Pomesao sam, *** odavno bilo! A gamecube sam hteo tada za malo da kupim i to samo zbog RE 1(remake) i RE Zero!Kada se setim RE1 na PS1 i Code Veronica na Gamecube 😀
Ne treba verovati nekom random SSu, taj tvoj SS je neko prepravio, a potice iz ovog videa, u pitanju je voices38 vs hypervisor verzija, a ne original, napravio sam cak i ja SS tacnog tog vremena:Ova Voices38 verzija radi bolje od orginala 😀

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari