Šta je novo?

Resident Evil 9 Requiem

presao sam je bio za 8-9h ako se ne varam, leon deo mi je iz nekog razloga bio dosadan u odnosu na prvu polovinu. nadam se za ada dlc 🙂

Pa da, sada ce da zivne tema 🙂

igrica je jedna obicna nula🤣
na kojoj skali, 0-1, 0-5 ili 0-10?
Uglavnom, ako se iko pita zasto nijedna igra nikada neće imati savršen skor uglavnom je to zbog ljudi koji daju ovakvoj igri ocenu 0.
Čuj 0… nulu dobija igra koju verovatno ne možeš ni da pokreneš uopšte 🙂
Inače da, i meni smeta dahtanje ali ipak treba zadržati kakvu takvu dozu realnosti

Jel postoji neko rešenje za promenu FOV-a, sada kada ne radi REFramework?

i ja isto. nije cak ni toliko kratak koliko sam ocekivao, jes da se predje za manje od 12 sati u mom slucaju na medium i na joypadu, al da je trajalo duze verovatno ne bih razmatrao ponovo da prelazim na sledecem nivou.
napucavanja u glavu me i dalje nerviraju, ali dobro, barem pravo oruzje pravi zeljeni efekat.

neke stvari u igri koje su mi delovale poznato, i gle cuda, i jesu poznate

1776072694451.png

pa i ne baš, ali više je kao legacy nastavak na priču posle trojke jer je fokus vraćen na Racoon city, odnosno na ono što je ostalo od njega. I lično mi se sviđa taj povratak korenima, zato 7 i 8 nisam mogao da sažvaćem (pored toga što su fps)

Odigrao sam RE2 i 4, videću možda odem na Requim posle par igrara iz backloga.

fokus vraćen na Racoon city, odnosno na ono što je ostalo od njega. I lično mi se sviđa taj povratak korenima,
To mi se najvise dopalo na RE Requim, sto se ponovo desava u Racoon City 🙂
Cekamo jedan solidan remake od RE1 u Spencer Vilu i RE Code Veronica!
Kada se setim RE1 na PS1 i Code Veronica na Gamecube 😀
Ova Voices38 verzija radi bolje od orginala 😀
Poznato da neke igrice usporava denuvo 🤔

Poslednja izmena:
Ova Voices38 verzija radi bolje od orginala 😀
Ne treba verovati nekom random SSu, taj tvoj SS je neko prepravio, a potice iz ovog videa, u pitanju je voices38 vs hypervisor verzija, a ne original, napravio sam cak i ja SS tacnog tog vremena:
1776391769629.png

Ovde rade identicno original i voices38(dok je kod RE4 crack bolje radio), a lik pokazuje sve detalje i podesavanja:

Poslednja izmena:
pa tu dole radi identicno kad je na low u 1440p (gomile rezerve snage da ulete kad zatreba) a gore na high/max i u 4K.
iako manje od 5% igraca igra u 4K, opet je dobar pokazatelj da kada se masina napregne da ipak bolje radi krek verzija bez denuva.

cak i da isto radi, svako normalan bi se opredelio za krekovanu verziju bez steama (njegovo pokretanje i konstantno updatovanje, i uzaludno pisanje po nvme da covek poludi) a narocito bez krepvera kao denuvo.

Brate, to nije original vec hypervisor.
Hypervisor naravno da radi losije, a original radi isto.
Ima i krekova koji rade bolje, ali ovo nije primer toga.

Krekovane skidaju ljudi koji nece da plate original. Ne znam nikoga da je zbog par procenata igrao krek, a vec ima original na stimu.

Sada ispada problem i stim sto radi u pozadini, nije samo denuvo... pa ce na kraju smetati i original Windows, sve samo da ispadne da onaj koji nece da plati igru, ispadne u stvari pametan i da to radi iz ok razloga. Ok je ustedeti lovu, pogotovo je ovo suluda cifra za ovako kratku igru, samo nemoj vise da forsiras te jadne price da ne placas igre zbog denuva, zbog stima, pa zbog neceg petog...

Nazad
Vrh Dno