.Imam 9070xt i igra je radila perfektno do dela kada dodjes u grad,imao sam isti problem.ja ne znam sta mi je igra popizdela danas. sinoc sam igrao i stigao sa Leonom u Racoon City. Sinoc i prethodnih dana sve ko podmazano, nijedan problem.
danas krenuo da igram, stutteruje do bola. probao restart igre, steam, kompa, isto. odradio verify files, isto.
u jednom trenutku gpu load padne sa 99-100% na cak 60% i tu onda sece ko blesavo.
definitivno nemam pojma sta da radim
trazim po netu resenja, ali ne nalazim
da, sad klizi kad sam tako stavio.Imam 9070xt i igra je radila perfektno do dela kada dodjes u grad,imao sam isti problem.
Samo postavi Mesh
Quality na Low i resices problem
Upravo završio, odlična igra. Capcom drži kontinuitet sa RE serijalom. Uspjeli su dobro da izbalansiraju dva karaktera sa različitim izvođenjem za razliku recimo od Alan Wake 2, gdje skoro da uopšte i nema razlike u gameplayu.
Šteta samo što nije duža, mislim da je bilo prostora.
Očekujte uskoro jako velik DLC, kažu da su mnoge stvari isekli iz igre.
Ovo sam hteo pitati, ja trenutno igram re2 i vidim na početku da imaju Leon i Kler story. Krenuo sam sa Leonom, jel nakon toga ima smisla krenuti sa Kler?zavrsih je konacno, meni je extra legla. sad sam se nalozio da konacno zavrsim i RE4 remake i ponovo obrnem RE2 remake ali sad sa Leonom, jer sam je spicio samo sa Kler
Da, nije isto a i nećeš videti kraj igre uopšte ako nisi prešao obe varijante. U stvari postoje praktično 4 različite verzije, Claire 1, Claire 2, Leon 1 i Leon 2.Ovo sam hteo pitati, ja trenutno igram re2 i vidim na početku da imaju Leon i Kler story. Krenuo sam sa Leonom, jel nakon toga ima smisla krenuti sa Kler?
Pa bez upotrebe healing items, Pa Bez upotrebe save game 😂😂I onda svaki prelazak na većoj težini ☺️😂🙌
Istina, igre se oduvek generalno prave za decu i tinejdzere a ne ljude od 40-50 godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari