Šta je novo?

Resident Evil 9 Requiem

Uf gore je fenomenalan! 😍
Leon tata horor igrica, moćiće da se menja kamera u bilo kom trenutku iz FPS u TPS, odlično.
Ladno saradnja Porsche i Resident Evil tj Capcom, sjajno.

Poslednja izmena:
Nisam baš fan ovih Mortal Kombat finiša ali lepo izgleda ovo što su pokazali

Još nešto od detalja:

▪️Originally tried to make a Leon horror game but the team felt people wouldn't want to see a "timid Leon"
▪️Grace sections are more similar to RE2 and RE7
▪️Leon sections are more thrilling tension like RE4
▪️Post RE6, Leon is still working with DSO, 'pushed to his limits'
▪️Zombies will retain characteristics from when they were alive (ex: a zombie who was a custodian can be seen still trying to clean)
▪️Leon gameplay: Evolution of RE4, can use hatchet to parry, refined gunplay
▪️You can target specific parts on enemies to strategize
▪️Grace gameplay: Tighter spaces, scarce ammo, terrifying enemies
▪️Requiem Gun: Large caliber "assault revolver" with limited ammo, deadly damage
▪️Crafting: Specialized injectors with infected blood
▪️Deluxe Edition: 5 bonus costumes for Grace and Leon, weapon skins, screen filters

Zanimljivo deluje kad Leon oštri sekiru, nadam se da nece biti baš previše akcionara orjentisana igra, da će biti kao RE4 remake koji je jako dobar balans između akcije i horora.

Još mesec dana, odbrojavam dane

Nadam se da Leon nije previše Rambo mašina i da će ovaj UI da valja
Valjda je ista ekipa kao i RE4 remake

I ovo je nov gameplay, ne sećam se da sam ovo gledao

Slazem se, preskupe su igre.
Srecom na PS5 se moze uzeti u nekoj drugoj regiji, pa ispadne malo jeftinije.
A koristimo i opciju da 2 osobe mogu da igraju na istom nalogu, pa se podelimo.

Za ove Denuvo igre treba izmedju 6 i 12m da ih puste u narod, a koliko sam video sve nove Capcom igre koriste Denuvo

Na punu cenu gledam kao podršku studiju i glasanje novčanikom šta želim da se razvija i ubuduće.
Kako su rešili da minmaxuju profite pa ne možemo imati lepe stvari kao što je VR mod u RE Engine first person naslovu koji su već uspešno radili ranije, nije mi teško da i ja minmaxujem i podržim developere na -85% sniženju jednog dana.
Mada možda pokleknem i uzmem korišćen PS5 disk ako budu baš dobre recenzije i utisci.

Za ove Denuvo igre treba izmedju 6 i 12m da ih puste u narod, a koliko sam video sve nove Capcom igre koriste Denuvo

Treba nekad i duže, sjećam se za RE Village da se baš dugo čekalo, na kraju sam je kupio kad je bila na popustu.

Mada vidim da na nekim provjerenim sajtovima može da se kupi kod za steam, nekih 57 eura što je makar malo prihvatljivija opcija.

Slazem se, preskupe su igre.
Srecom na PS5 se moze uzeti u nekoj drugoj regiji, pa ispadne malo jeftinije.
A koristimo i opciju da 2 osobe mogu da igraju na istom nalogu, pa se podelimo.

Pakao....
Znači najbolje uzeti PS5 nalog, preći i prodati
Nema teorije da bi dao toliko para za igru iako mi je ovo omiljeni serijal (ne računajući RE7, RE8 to nisu Resident evil igre)

Pa da, uzeću kasnije na svom Steam nalogu kao i sve ostale RE igre, ali to tek za koju godinu kad padne cena i bude popust.
Ne bih davao više od 10-15e i to kad izađe komplet verzija sa DLC-ovima

Ima za 46€ steam ključ na proverenom sajtu. Tu uzimam ključeve godinama. Imao sam vaučer za popust tako da ispada 43.69€.

Mene je kostala oko 60 dolara na TR store-u.

Ima i za 42 EUR za steam, svakako ne gori. Cekace se 🙂

Jel ovaj deo gde se igra iz prvog lica može da bude i iz treceg? Nisam skontao da li je opciono ili zakucano tako

I sa Leonom i sa Grace mozes da biraš i prvo i treće lice.
Prva RE igra gde mozes da namestiš za svakog lika posebno.

Svi preporučuju Grace 1st person, a Leon 3rd

To bre! Sloboda izbora i svi zadovoljni 🙂
Sto se mene tiče samo trece dolazi u obzir
Vrhunski mi deluje ovo sto sam video do sada, jedva čekam da izadje

Asus ima akciju za odredjene ROG proizvode ako kupite, daje kod za igru

Sad vidim da mi je krenuo preload na PS5, preko 70GB.

Piše da može da se igra u četvrtak u 19:30 po našem

Vidim na nekim sajtovima poznatim za kupovinu ključeva piše za Evropu da može da se aktivira u Srbiji na nekim ne, da proverim prvo ovde jel neko kupovao i dal moze da se aktivira?

Vidim na nekim sajtovima poznatim za kupovinu ključeva piše za Evropu da može da se aktivira u Srbiji na nekim ne, da proverim prvo ovde jel neko kupovao i dal moze da se aktivira?
ja sam kupio na loaded, bivsi cdkey, pise da moze, .
evo sad sam povukao kljuc sa loaded iiiiiii 😀
1772009951511.png
1772010016980.png

Nazad
Vrh Dno