Dragonbane
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2021
- Poena
- 195
Kad Leon krene da hekla motornom pilom 😈
Sutra ujutru u 6 po nasem se otkljucavaUzeo za PS5, skida se...
Sutra ne znam u koje vreme se otključava igra
Hype je tu 🔥
Zbog Resident Evil 2 sam zavoleo gaming, horor žanr, naučio engleski, omiljeni serijal uz sve svinjarije od igara! 😂

Ovaj lik je na win 10 testiraoIma li neko da je probao na win10, da li uopste moze? Ne mili mi se prelazak na win11 samo zbog igre 😀
www.dsogaming.com
Sutra ujutru u 6 po nasem se otkljucava
preload vec radi, a izasli i novi nvidija drajveri za igru danas.
Pogledajte prilog 529799
2, 3, 4, 6 pre 9Pogledao sam malo gameplay-a na yt i baš mi se svidelo. Do sada nikada nisam igrao Resident Evil, nijedan deo. Pa me zanima šta preporucujete da prvo odigram? Vidim da četvorku svi hvale, mislio sam sa njom da krenem.
Krenuo 1, 2, 3, 4 i zaglavio jer sam igrao na VR pa me upucalo malo. Nastavljam 4 flat kako već danas od pocetka. Inace 2 je numero uno igra serijala. 7 i 8 svi pljuju jer je u drugacijem duhu ali nisam probao tako da...ovo su ti moji dojmovi od kako pratim serijal zadnjih par god.Pogledao sam malo gameplay-a na yt i baš mi se svidelo. Do sada nikada nisam igrao Resident Evil, nijedan deo. Pa me zanima šta preporucujete da prvo odigram? Vidim da četvorku svi hvale, mislio sam sa njom da krenem.
1 nije remasterovan pa si osudjen na osvezenu verziju iz 2000 i neke za gamecube da je radjena mislim.
Kec ti je ubedljivo najteža igra u serijalu dobrim delom zbog te fiksne kamereZnači 2 pa 4 pa može komforno na 9 ? Ja za sada sam prešao samo 3 i Code Veronica
Baš imam želju da vidim kako izgleda igra na jakom PC sve na max na 4k OLED TVProbao sam i ja malo koliko sam imao vremena. Optimizacija je stvarno vrhunska i nije mi žao dati pare iako je single player igra. Na Silent Hill f mi je gorio PC.
Mali spojler za ljude koji su krenuli igru:
Zar onaj hotel ne izgleda kao da niko u njega nije ušao 100 godina? što je čudno jer su se nova ubistva tek desila ako ne igriješim...
Jednostavno Resident Evil i prvo lice ne idu u mojoj glavi vetarana serijala od RE1 OG
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari