Šta je novo?

Resident Evil 7

predzadnji screen me malo podseca na hol iz keca sa pocetka igre, samo stepenice tamo idu kroz sredinu, a ne sa obe strane.

Novi trailer za Texas Chainsaw Biohazard

4k 60fps

Kakve veze T-virus ima sa kanibalima? :D
Deluje ovo zanimljivo, ali dok ne vidim pravi gameplay ne pada mi na pamet da uzimam.

Pa meni ovi iz videa lice na klasicne kanibale iz americkih filmova.

Iliti "kako smo ga zasrali".

I oni sa tim njihovim trejlercicima i non stop jedno te isto... imam utisak da je cela igra tih par soba i ta kuca

Jeste lepo uradjeno ne moze da se kaze medjutim previse mracnih scena po meni ubija igru tj.detalje u prostorijama i odmah gubim volju za igranjem.

preskakao sam da ne spoilujem sebi previse, jer su momenti gameplay-a cisti walkthrough.

Igra neko ovo?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Igra neko ovo?

Ja gledao demo vise puta, sa onim forama gde je sve otkljucano i ima skrivenih krajeva. Probao jos nisam na kompu ali budem. Mislim da je demo relativno kratak ako je casual run osim ako nisu povecavali sadrzaj u odnosu na PS4 ali rekose da je ovo nesto sto nije u igri.

Ja cu da sacekam cena da padne ne daje mi se 30e za singl mozda igra i nije toliko duga da bi dao tolike pare.

Probao demo,meni se cini super. Dobio sam sva tri zavrsetka (bad,infected i true ending). Atmosfera je nalik Amneziji i Outlast-u, mada ima elemenata i Resident Evil-a. Grafika i zvuk za pohvalu :)
Performanse odlicne na i3 3240,8 gb ram i gtx 1060.

da li ce biti zasticena sa denuvo virusom? :D

Pa i ja se nadam da ce cena biti niza negde oko 23e. Kada vec nema dz ali mozda i bude uskoro.

Probao demo,meni se cini super. Dobio sam sva tri zavrsetka (bad,infected i true ending). Atmosfera je nalik Amneziji i Outlast-u, mada ima elemenata i Resident Evil-a. Grafika i zvuk za pohvalu :)
Performanse odlicne na i3 3240,8 gb ram i gtx 1060.

Odakle si skinuo demo?

Da, nadjoh i skinuh u medjuvremenu, vreme za plasenje :)

Nazad
Vrh Dno