Šta je novo?

Resident Evil 7

Ja sam samo demo odigrao i znao sam da ću je uzeti čim izađe. Ne volim da gledam snimke da me ništa ne bi spojlovalo, a ne volim ni da čitam ništa dok ne završim jer neki proseravački komentari umeju da ubiju volju za igrom malo, to sam najviše naučio na ovom forumu :d

ne volim ni da čitam ništa dok ne završim jer neki proseravački komentari umeju da ubiju volju za igrom malo, to sam najviše naučio na ovom forumu
To sam ja i isto shvatio i naucio,ali najvise zbog negativnih komentara.Dok ne citam nista,prosto uzivam u igri.Jesam li nesto procitao lose o njoj,prosto mi se zgadi i nije mi vise to to.Mada zadnjih godinu dana ovaj deo foruma je skoro pa mrtav,a skoro da i ne igram AAA naslove,pa nema sta da mi pokvari utisak.

Često nalazim ovde da se komentarišu totalno nebitne stvari na koje nisam ni obraćao pažnju, nego jednostavio igrao i posle i ja krenem da razmišljam o tome i koječemu i pokvari se užitak nekako. Zato retko čitam ovde dok ne završim, ne znam šta mi bi, pa uđoh ovde :d Uskoro završavam.

Često nalazim ovde da se komentarišu totalno nebitne stvari na koje nisam ni obraćao pažnju, nego jednostavio igrao i posle i ja krenem da razmišljam o tome i koječemu i pokvari se užitak nekako. Zato retko čitam ovde dok ne završim, ne znam šta mi bi, pa uđoh ovde :d Uskoro završavam.

Da, ja sam prestao da čitam i gledam recenzije :) Pogledam lets play jer mi nije bitno ako spojlujem sebi igru. RE 7 mi se mnogo sviđa na osnovu viđenog... ne bih dao 50 evra za 10 sati igranja ali čim bude neki popust uzimam :)

Edit:

Naravno, ako izbace podršku za ultra wide rezolucije, pošto vidim da to trenutno nije slučaj :)

Poslednja izmena:
Ne bih ni ja dao toliko, nego sam uradio share na ps4 i prodaću kad pređem i vredna je toliko sigurno.

Pa igra ima da se kupi za 30 eura na instantgaming jos se moze platiti i bitkoinom....

Stiglo i ovo na police :D

Odlične vesti Vlaxii, potvrđujem i skidam upravo sa police :-devil-:

Evo im sada 30e [emoji3] [emoji3]

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Igra je takva da bi oni trebali meni da plate da uopste skinem na hdd.

Kako je dobro kada imas brz net a skidas gde brzina ide koliko tvoj net moze max da izvuce pa cak i mnogo vise moze da isporuci.

Upravo krenuo da igram. Javim svoje utiske malo kasnije.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Hoćeš da kažeš da je tvoj internet brži od samog sebe? :d

Pa dobro jel sada hoces u sistna crevca da pisem, moj net je vdsl 50/2 i vuce 5.5Mb/s a skidao sam sa trakera gde verovatno ljudi mogu da ispuruce 10x takve brzine jer idu sa gigabitnih linkova. Jel ti sada jasnije?

Jedino sto se ja nisam izrazio dobro ali ti odmah se uhvatio ko davljenik za slamku da se spasi tako i ti da odmah nabacis nekome nesto na nos. Nije lepo.

Covece, ovi iz CPY pokidase. Izgleda da je žeđ za rezidentom velika :D
Trajalo citavih 5 dana...

Jasno mi je bilo odmah, ali sam se našalio na tvoj račun. Pre smo to ovde često radili. Pozdrav. cheers

Dobro mi deluje igra za sada. Grafički nije krvožedna a pravi dobru filmsku atmosferu sa dozom ludila i manijakalnosti ženskog zombija. Iseckala me motorkom kao drva za ogrev i dosta mi je za večeras, neću da sanjam ova čuda

Poslednja izmena:
Ili su se baš uvežbali :d Ja danas završio igru, dobra je, samo me nervira poslednji deo na brodu, malo mi je bio dosadan, ali je zato otkrio veliki deo priče i posle njega se desilo nešto baš neočekivano na kraju, pa je vredelo smaranja :d Definitivno mi je ovo bolje od RE 4, 5, 6 i onih Revelations i šta je sve već izašlo, ali su mi omiljeni i dalje dvojka i trojka. Što se ovog dela tiče, početak mi je dosta jak i očekivao sam da će ovo biti neka vrsta Outlasta gde samo bežiš, ali eto, ima i nekih bossova i sve mi je to okej, osim onih Molded neprijatelja, više smaraju i nerviraju nego što je izazov. Neka devetka od mene za RE. Voleo bih da vidim mix ove igre i nekog starog RE u vidu RE 8.

Jasno mi je bilo odmah, ali sam se našalio na tvoj račun. Pre smo to ovde često radili. Pozdrav. cheers

grrrrrrrrrr, nije lepo zezati starije ljude. :smackbum: :p

Inace koliko sam probo igru na mojoj masini sve ukljuceno do kraja radi ko satic, dosao sam do dela kada se popnem na one stpenice sto se spustaju iz plafona ali da ne bih nekome kvario uzitak tu sam geknuo ko pile. :mad::crash:

Poslednja izmena:
Koristite spoilere, nismo svi presli igru, neki jos nisu ni poceli. ;)

Vlaxii bice bolje da ja i ti begamo sa ove teme dok ne predjemo igru. :D
Sreca, pa nisam procitao cele prethodne postove :p

Ja je sada skidam, 3-4 dana nisam imao duzi pristup kompu sada sam se obradovao prvi put nakon par godina za narodnjaka :)

bas lepo radi, graficki izgleda skroz ok i svidja mi se sto je prvo lice, same zagonetke nisu teske ovo je igra za svaku dusu, sto bi rekli stari rimljani :D

Ako neko ima "brz" narodnjak neka javi na pm. U pm sa download-om, setim se zasto sam odustajao ranije :D

bas lepo radi, graficki izgleda skroz ok i svidja mi se sto je prvo lice, same zagonetke nisu teske ovo je igra za svaku dusu, sto bi rekli stari rimljani :D

Ja sam na samom pocetku ali grafika je veoma losa. Tek se nesto bolje dobije sa resolution scaling ali kada se stavi na 2.0 pada fps ispod 60 cak i na overclock-ovanom GTX 1080.
Igra je potpuno neoptimizovana a kada je dobar fps, u rasponu od 60-80 oseca se strahovit lag, uopste nije fluidno. Prica za sada deluje ok, kao sto rekoh tek sam na pocetku ali je ostalo ocajno.

Grafika losa po meni takodje, kao da nije ni blizu 1080p kada stavim to. Probacu preko DSR-a da poguram 1440p na 1070-ici pa ako ide super. Generalno osecaj jeste onako dobar da ne kazem "filmski" i realan po pitanju pokreta i atmosfere, ali je previse nasminkano sa losijim teksturama. Sve u svemu ukenjah se posle 15min.

Grafika losa po meni takodje, kao da nije ni blizu 1080p kada stavim to. Probacu preko DSR-a da poguram 1440p na 1070-ici pa ako ide super. Generalno osecaj jeste onako dobar da ne kazem "filmski" i realan po pitanju pokreta i atmosfere, ali je previse nasminkano sa losijim teksturama. Sve u svemu ukenjah se posle 15min.

igra je bolesna ja sam izasao posle 15 minuta :D

Vrh Dno