Šta je novo?

Resident Evil 7

Realno, i meni se stegla jajca par puta.. haha.. al je dobra..Odrastao sam uz Resident Evil.. jos od broja 1 .. Ni jedan nece biti kao 1 i 2 ... al ova nije losa :) Jos Sillent Hill da izbace..ehhh

Mislio sam da ce me jos negde izabciti al do kraja je radilo dobro na vecini detalja na VH

Cudno jeste..al radi bez problema..posle tog dela u vodi.. koja im je to glupost..ko zna..zasto bas tu :/

Posle Battlefield 1, RE 7 ne da ima krš grafiku evo igram je na mišiće, jako sam razočaran, em nije optimizovana kao BF1, em je grafički ružna, krzave teksture...užas. :( Ako hoćeš to da ispeglaš moraš da staviš se na VH, a to moj R370 ne može da isprati.

Grafika i atmosfera je skroz ok. Samo im je glupa fora ovo sa starijim procesorima.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ako neko ima volje da i meni posalje save posle podruma u onoj govnjivoj vodi u usta ih ebem rutava a lepo sam se napalio jer sam fan re serijala od prvog dela.Secate li se pikanja na ps 1 kakvo je to bilo ludilo i zadovoljstvo?Nas trojica pikamo,pijemo rakiju,pusimo cigare a soba zadimljena mozes da bez problema pucimo kobasice i susimo meso.Zvuk spojen na stereo muzicku liniju,odvrnut do kraja pa kad povremeno izadje glavni,useremo se od straha ali adrealin radi.E da bila su to lepa vremena a ovo danas nije vise zanimljivo,nema te strasti kao sto je nekad bilo.

Kako nema strasti? Udji u sobu, ugasi svjetlo, upali igru u vecernjim satima, stavi slusalice i bez nikotina igraj. Adrenalin zagarantovan :)

Bilo ti zanimljivo nekad jer si bio klinac, sve ti bilo u fulu. Secam se ja sam kao klinac picio u sony klub da gledam kako igraju Resident i Silent Hill, pa resavamo zajendo zagonetke itd... bilo mi sladje da gledam nego da igram :)

Bilo ti zanimljivo nekad jer si bio klinac, sve ti bilo u fulu. Secam se ja sam kao klinac picio u sony klub da gledam kako igraju Resident i Silent Hill, pa resavamo zajendo zagonetke itd... bilo mi sladje da gledam nego da igram :)
Ista prica i kod mene

pređeno, odigrano, deinstalirano, iso izbrisan.

Da li je izabačen fix za Phenom II(probao sa drugim sejvom,isto krešuje)?

Usao, video, pobegao, ironicno ne od straha.

Predjoh igru, dobra je, odlicno radi, mislim da grafika nije ruzna, vec su uradili neki ruzan efekat sa crnom bojom koji kao treba da docara kako je sve to tamno zaposednuto, ali bas ruzno izgleda taj efekat ko neka greska u kodeku kad pustas film, ali bez toga je grafika sasvim dobra.
Steta sto nisam mogao da je odigram u VR.
FPS experiment je po meni uspeo, naravno ne da ostanu na njemu, ali moze radi promene, a i zbog VR-a.
Bedak sto ne podrzava ultrawide bez strecha, ali odigrah sa black barom i nije mi smetalo, jer je ionako cela igra tamna, pa zaboravis na format.
Prilicno zadovoljavajuce je uradjeno pucanje na budjave, prica i likovi nisu nista posebno, ali su ok, kapiram da se ovaj deo ne svidja RE fanovima, ni ja ga ne bih poredio sa klasicima, ali je ok radi promene, od mene ima prelaznu ocenu 7/10.

Poslednja izmena:
Ma znam sve to, gledao sam tu i na drugim mestima i pokrenuo sam igru u 21:9, ali je vertikalni fov bio zakljucan i igra je bila streach/razvucena i to tolko ruzno izgleda da mi je mnogo lepse sa black bars.
E sad, kad je izasla igra, bio je neki fajl koji resava i taj fov, ali on nije vise radio sad kad sam pokusao, mucio sam se tu par dana da pronadjem nesto, ali sada ne postoji nista sto resava taj problem, dakle sada moze da se igra 21:9, ali mora biti razvuceno, nema druge.

Vrh Dno