Šta je novo?

Resident Evil 5

jel postoji neko ko bi eventualno imao resenje za moj problem koji glasi:
resident evil 5 mi zadaje toliko muka da bih ga odavno obrisao da mi se toliko ne svidja i da nije zarazan.
ekran mi pocrni posle nekoliko minuta i kada pritisnem esc,pojavi se samo kursor misa i cuje se zvuk iz igre....samo sto nema slike. promenio sam gomilu drajvera,instalirao nekokiko puta win 7 64 ultimate i vistu 64...instalirao novi directx,nove drajvere i sve isto. pokusao sam sa promenom opcija,tipa aa, vsync itd,ali kad tad se ponovo desi.
igram u dx10 modu i greska glasi :
dxgi_error_device_removed i ispod
set full screen(mfullscreenmode,null)

konfiguracija mi nije bas svakidasnja,ali moram napomenuti da se ovo desava samo u resident evil 5 i street fighteru 4 !

и ја сам имао муке са тим, или се игра заблокира, и сама се одблокира након минут...
једноставно, сад играм у directx9, а искрено и нема неке разлике.

jel' imao neko problema da mu monitor ode u standby dok igra re5? ako jeste kako ih je resio.

koristim 9.12 catalyste jer mi je karta iz pete serije i win 7 64-bit

igru igram u dx10 modu

Poslednja izmena:
Meni se recimo dešavalo da kad odem u meni (pauziram igru) neće posle da se vrati tj. zakuca se crn ekran a čujem zvuk u pozadini ko da je ušao. To mi se desilo par puta al i dalje igram u DX10 i za sad radi. To mi se desilo par puta ,neće svaki put kad pauziram pa mi nije jasno.

kako da pokrenem resident evil 5 u lanu.povezao sam kompjuter i laptop i ne mogu da pokrenem lan.join game mi je crveno.dajte pomagajte probi mozak ceo dan sa namestanjem

Bas sam je presao juce i ustvari je obicnaa pucacina bolje da se zvala zombi shooter ili tako nesto ovo nije Resident evil

igra je zanimljiva, grafika dopadljiva, pa chak i kontrole prijaju za promenu. Malo mi neobichno sa sabljom ne mogu da ih dohvatim kako treba......
Koliko chaptera ima igra?

Evo upravo sam gurno neku krek riload verziju RE5 od 6 i kusur gigabajta i imam problem, verovali ili ne sve mi je na Japanskom, jedva se snalazim. Recite mi da postoji neka varijanta da promenim to na engleski.

Ja uzeo danas u Tempu za 1000 dindži PC original. Sve full, nije neki sirotinjski prepack.

Pogledajte ovo i recite da me bog nije kaznio. :wall: :crash: :lupko:
DSC00293.JPG DSC00294.JPG DSC00295.JPG

Poslednja izmena:
Imas u onom launceru da promenis jezik, secam se da je pre bilo tog problema sa japanskim jez.

Pogledaću, hvala.

Besmisleno težak kraj, treba da dam inekciju onom glavonji na brodu, ne znam kako to da izvedem.

Није тежак уопште, само треба да имаш добре рефлексе да искликћеш праву дугмад у право време.

А на тај део се мисли :D
Прво гледај да погасиш светла да Вескер не би могао да те види, сакријеш се у мрак и из штека испалиш ракету на њега. Он ће да је ухвати у лету, пуцаш у ракету и ошамутиш га, и то је прилика за ињекцију.

А на тај део се мисли :D
Прво гледај да погасиш светла да Вескер не би могао да те види, сакријеш се у мрак и из штека испалиш ракету на њега. Он ће да је ухвати у лету, пуцаш у ракету и ошамутиш га, и то је прилика за ињекцију.

Da, da, da, pametno, to nisam ni skonto, e to ću sad kad dođem kući.

Pa bogami je tu kraj. Kad ga našpricaš on pobegne u avion, padnete u vulkan, i tu mu napucaš srce, on se smori i vi uskočite u helikopter i zapalite, s tim što mu zveknete još koju zolju za kraj pravo u vugla i to je to. :wave:

jesu li cutscene u Resident Evil 5 realtime ili su pre-renderovane ??

btw
u movie folderu, u PS3 verziji, postoje dva fajla ukupne velicine 1GB a i grafika je u cutscenama, odnosu na igru, 3 puta bolja...

jesu li cutscene u Resident Evil 5 realtime ili su pre-renderovane ??

btw
u movie folderu, u PS3 verziji, postoje dva fajla ukupne velicine 1GB a i grafika je u cutscenama, odnosu na igru, 3 puta bolja...

Cut scene deluju kao in-game grafika. Nista posebno.

Detaljniji su modeli u cutscenama.

The potential on the Framework MT engine is best expressed by Resident Evil 5's cut-scenes. Aside from the intro movie, every single cinematic in the game is fully rendered by the game itself in real time. Here, where Capcom has full control of the camera, we see effects being manually turned on and off and tweaked according to the director's taste. Chris, Sheva, and the other main characters are displayed with greater detail (higher-polygon 3D models, definitely on facial features) and more effects - different shadowing models are used according to the effect the director is going for, and also with an eye on performance. Superior depth-of-field effects are in evidence, along with additional post-processing parses such as a noise filter.

It's quite amazing to think that the same engine is capable of visuals that are so much better than the in-game graphics. It seems to be the case that three detail levels are available to Capcom - close-ups on the characters see the introduction of more detailed models with additional animation points. There's a 'mid-way' detail level with less complex animation and shadow effects and finally there's the usual game engine setting.
http://www.eurogamer.net/articles/face-off-resident-evil-5-article?page=2

sad sam obrnuo igricu i skratio suknjicu koleginici :D i provalio da cutscene nisu prerederovane.

u svakom slucaju izgledaju EXTREMNO dobro! prosto neverovatno da PS3 i nvidia 7900 iz 2006. daju ovakve rezultate :) a i CAPCOMu svaka cast :)

Nazad
Vrh Dno