Konačno sam večeras probao RE5, i igra je odlična zabava.
Sa tastaturom i miše zaista nema smisla igrati ovo, puno je bolji osećaj sa gamepadom sa dva analoga.
Konačno sam večeras probao RE5, i igra je odlična zabava.
Sa tastaturom i miše zaista nema smisla igrati ovo, puno je bolji osećaj sa gamepadom sa dva analoga. Meni je po defaultu bio pogrešno invertovan desni analog u RE5 na Rumblepad 2, ko ima tih problema treba samo da edituje config.ini u my documents..
RSTICK_VERT=RZ
RSTICK_HORZ=Z
Refresh rate na 60 i za framerate stavi isto 60Imam problem sa 7-icom. Sve radi OK,samo ne pushta one video sekvence,tj. vide se titlovi,cuje se zvuk,samo ne pusta video ( ekran je crn )
Refresh rate na 60 i za framerate stavi isto 60pozeljan je i vsync naravno
Refresh rate na 60 i za framerate stavi isto 60pozeljan je i vsync naravno
evo upustvo za laser:
In the file:
C: \ Users \ "Username" \ Documents \ CAPCOM \ RESIDENT EVIL 5 \ config.ini (for Vista / 7)
C: \ My Documents \ CAPCOM \ RESIDENT EVIL 5 \ config.ini (for XP)
add into Section [GAME] LaserSight = ON and instead Stereo = OFF write ON
Evo 'vako: kad zakljucam na 60 radi neko vreme,i ondak ista pricha. Grrr...
To su japanska slova, kad palis igru imas kad se upali onaj Launcher gde biras DX9 i DX10, imas gore levo Languages i izaberes engleski.
Iteresantno je kako igra snimi trenutni inventar kad zelim da izadjem iz igre ali ne snima da li je koji sanduk razbijen i municija pokupljena. Ovo me je prvo zivciralo posto sam prodavao neko oruzije i mislio da ga vratim ponovnim loadovanjem. U svakom slucaju evo sta sam nakupio za 15ak minuta iskoriscavanja buga sa saveom, poglavlje 5-2, pre druge borbe sa uroborosom.
Predpostavljam da je ovo vec dokumentovano negde, no nema veze.
Inventar mi izgleda kao da igram Serious Sam ili Alien Shooter :d.
Evo intalirao sam igru na win 7 x64 i pokrenuo u dx10 modu. Jel ovo moze neko uopste da igra, mislim na gameplay je katastrofa.
Znachi ne znam na koga se vishe saplicem, na partnerku i na ove zarazene t-virusom. Svi se nabiju u jedan coshak kao da igram u sobi 2x2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari