Šta je novo?

Resident Evil 5

Meni je isto tako bilo. Kada sam usao sledeci put ,ovorilo se bez problema , i nastelovao sam dzojstik.

Evo intalirao sam igru na win 7 x64 i pokrenuo u dx10 modu. Jel ovo moze neko uopste da igra, mislim na gameplay je katastrofa.

Znachi ne znam na koga se vishe saplicem, na partnerku i na ove zarazene t-virusom. Svi se nabiju u jedan coshak kao da igram u sobi 2x2.

Ja sam je tako odigrao bez problema...

Desilo mi se dvaput da se zapuca komp i samo restart pomaze, odjednom monitor se zacrni kao da je ugasen a cuje se zvuk u pozadini i onda odjednom zazuji i kraj....
Probao sam da forsiram AA iz drajvera, vsync sam ukljucio , fps na 60 stavljen i sad cu videti da li ce opet zapucavati. A ono za dzojped i launcher zapucavanje nikako ne mogu da namestim, iskopcao sam sve dzojpede i jednom je proradilo ali vec drugi put se zapucao pa jedino mi na tastaturi ostaje.

Ima li neko iskustva sa igranjem preko mrezne kartice? Ja i brat pokusavamo da pokrenemo Rezidenta mreko mrezne, ali nikako ne uspeva...ima li neko dodatno podesavanje? Inace mreza nam ok funkcionise sto se tice windowsa.

Ima li neko iskustva sa igranjem preko mrezne kartice? Ja i brat pokusavamo da pokrenemo Rezidenta mreko mrezne, ali nikako ne uspeva...ima li neko dodatno podesavanje? Inace mreza nam ok funkcionise sto se tice windowsa.

ima tu neka fora...ja sam igrao s jednim drugarom preko neta...uz pomoc hamashi-ja...trebalo bi da moze i u lan-u...al ima dodatak neki koji treba da pokrenes da bi uopste mogao da radi multi...:wave:

Zna li neko koji dodatak treba da se instalira da bi igra radila u Lan varijanti, preko mrezne kartice....multiplayer?

Poslednja izmena:
Koliko cirka vremena treba da se predje igra? Da znam zbog vremena koga nemam pa da se odmah manem corava posla :D

Ja je predjoh za 8 sati, naravno na easy...:)

Koliko cirka vremena treba da se predje igra? Da znam zbog vremena koga nemam pa da se odmah manem corava posla :D

Da znaš da si upravu. Ja krenuh da igram pa ne vidim ko me sve mlati. Nabiju se svi na 2mm od tebe.

meni jos 1.2 GB ostalo...xD

nisam nesto vatreno skidao..:d

Kako da namestim igru da radi uredno sa Logitech Cordless Rumblepad 2 džojpedom?

U igri fali pola stvari na džoju tipa pucanje i tako to, a kad namestim u kontrolama onda mi fali nešto treće :/

Igra je pocela epski da puca. ponekad mi iskoci "incorect data check" a ponekad igra samo pukne.

:-/

to je do win7 .

u xp-u , naravno , radi epski / epski je naopako IKSPE /.

Poslednja izmena:
Meni radi epski i na Win7. Probaj dx10 mod ako imaš Vistu/7 , ljudi se žale da im puca dx9...

Meni je radio na Visti x64 u dx10 modu bez problema...

epski ?

Ako igra epski puca, znači da ne valja, ako radi samo epski znači da razbija :d

Ima razlike između "Epic" i "Epic Fail" :p:smash:

:d:d:d

konacno stigla..ja razocaran zesce..:(

Uf toliko igara,a malo vremena,mora se to nabaviti,nisam upucen u pricu bas pa ako mozete napisite koju rec o tome :)

^
Ne znam, mene prica nije uvukla toliko, koliko mi se svideo gameplay. Da li si mozda igrao neke starije delove pa da ti napravim neku paralelu? Sto se gameplay-a tice, najvise je slican cetvorci. Prica se odvija cetiri godine posle desavanja iz filma Re:Degeneration. Stvarno ne zelim vise od toga da ti kazem ako te zanima prica, da ne odam slucajno nesto :). Probaj pa vidi :)...

^
Ne znam, mene prica nije uvukla toliko, koliko mi se svideo gameplay. Da li si mozda igrao neke starije delove pa da ti napravim neku paralelu? Sto se gameplay-a tice, najvise je slican cetvorci. Prica se odvija cetiri godine posle desavanja iz filma Re:Degeneration. Stvarno ne zelim vise od toga da ti kazem ako te zanima prica, da ne odam slucajno nesto :). Probaj pa vidi :)...

Netreba mi nista vise film sam gledao pa cemi biti lakse da povezem igrao sam 4 ali se price nesecam,taman si mi reko tj. nisi mi reko neke "spoilere" :D...hvala :)

игра у мултиплејеру, феноменално. тимски рад се своди на заједничко отварање врата, али ситуације кад вас окруже зомбији, а борите се леђа у леђа са по преосталих 5 меткова у пиштољу - непроценљиво. игра са ботом као сарадником није ни приближно забавна...

Moze li neko ovo ponovo da okaci, link je obrisan i da mi objasni kako se cuva igra, igrao sam do dela, sam pocetak igre kad spasavam ovu ribu kojoj zatim iz glave iskace zivuljka, pre toga mi je pisalo checkpoint, a malo posle toga sam izasao iz igre i sad moram opet ispocetka :D
Dali kao u ranijim nastavcima treba da nadjem pisacu masinu pa da odradim save ili?

A kad to pise jer ja to do sad nisam video nijednom, evo stigao sam do chapter 2.1, a posle prethodnog chapter-a sam izasao i bilo je cvrc, sad ne izlazim iz igre dok ne budem siguran da sam sacuvao.
Presao sam ono cudoviste sto sam spalio, sto je pobilo ceo alfa tim, sad sam izasao gore kod onih hamera i javili su nam da modamo sami da nastavimo potragu za onim likom...
:S:Kako se cuva?

EDIT:
Pu izasao sam i opet sve ispocetka moram, evo sad sam ukapirao da treba da napravim offline live profil jer bez njega nema cuvanja... E zivote :(

Poslednja izmena:
Ja sam igrao malo ali morao sam kontrole preko tast+miš jer mi joypad ima inverzno analogne stickove, koji tip kontrole treba da se izabere u opcijama da bude kao u RE4? Imam speedlnk bufrog... Mrzelo me da probam sve tipove a činilo mi se da će mi biit lakše na tastaturi, mada sam RE4 igrao iz kreveta, epski :D pa bih i ovo tako :)

RE4 mi se mnogo više sviđao zbogkontrola i gameplay-a :( naravno RE2 je vrhunac ali to je bilo tako davno...

Ma igraj na Tast+mis, joypad je za fudbal i Street FighterIV :D

Ja sam igrao malo ali morao sam kontrole preko tast+miš jer mi joypad ima inverzno analogne stickove, koji tip kontrole treba da se izabere u opcijama da bude kao u RE4? Imam speedlnk bufrog... Mrzelo me da probam sve tipove a činilo mi se da će mi biit lakše na tastaturi, mada sam RE4 igrao iz kreveta, epski :D pa bih i ovo tako :)

RE4 mi se mnogo više sviđao zbogkontrola i gameplay-a :( naravno RE2 je vrhunac ali to je bilo tako davno...

Iz launchera podesi ose za desni stick. Ako pise +YX ti stavi -YX, i obrnuto. Tako mozes da invertujes nisanjenje.

Ok, hvala, ja sam nešto pokušavao ali sam bio sklopio još gore kontrole, valjda je išao lik sve postrance ne sećam se.

Protiv onog prvog bossa (bilmez sa sekirom) je izgleda fora bila "run and regroup" :) a ona partnerka je stvarno bolid, samo što je preciznija od mene :d

Nazad
Vrh Dno