Šta je novo?

Resident Evil 5

vredi li skidat' igru? ocene,review?

vase ocene i review,ne glupih game sajtova..:)

Poslednja izmena:
Ima ovde mnogo ljubitelja RE serijala, ali ovo nije RE igra :).

RE4 je RE2 bez zagonetaka.
RE5 je RE4 bez zombija (onih prvobitnih, Mexico sam mozda i mogao da svarim, al Afriku tesko :D).
Dakle, pocevsi sa maestralnom igrom (RE2) koja je odlican survival horor sa mixom pucacine i avanturistickih elemenata, dosli smo do igre (RE5) koja je mix pucacine sa pucacinom, kakve veze ova igra ima sa RE serijalom ?

tis procitao sta si napisao ? koja gomila bullshit-a na jednom mestu xD

kao naveo si cinjenice ? RE4 je RE2 bez zagonetaka ? lolololol

znas kako, upravo gledam ima li opcija ignore na forumu, jer ne zelim vise nikada procitati jos jedan tvoj post :d

Po meni igra se moze samo jednom reci opisati: Fenomenalno!
Ja sam odusevljen i inace ovo mi je prva igra u serijalu koju igram.Grafika je vrh,gameplay je dobar(samo jeste malo onako "konzolan") sa moje strane pozitivne kritike. Ocena 9,6/10 sa moje strane.

tis procitao sta si napisao ? koja gomila bullshit-a na jednom mestu xD

kao naveo si cinjenice ? RE4 je RE2 bez zagonetaka ? lolololol

znas kako, upravo gledam ima li opcija ignore na forumu, jer ne zelim vise nikada procitati jos jedan tvoj post :d

Jesi li ti igrao RE2 i RE3 ?

Ti si obican provokator :).
Ja iznosim svoje argumente, a ti na nivou deteta pises, "uhuh ohoho sta to pises nemas pojma...."
Odrasti mali veseljace ;), kad budes veliki hobit onda cemo da pricamo ;).

Ima opcija ignore, kad porastes, javi mi se, pa da te unignore :type:.

Moj komentar za ovu igru jeste kupite Joy i istripujte se da ko da igrate na konzoli i to je to jednostavno nije isto igrati na tastu i na Joy-u.Igra po meni nista nije promenila smek na RE4 koji se meni extra svideo znaci isti gameplay bolja grafika, mada me iskreno ova riba smara sto moram da brinem o njoj ali zato moze Co-op sto je jos bolje to bi voleo da probam(jel probao neko utisci).

eee...zamolio bi nekog da mi pomogne...jel moze na oruzju da se ukljuci laser?mislim na laserski nisan...video sam u onom benchmarku da ga koriste...a ja nikako ne uspevam da provalim kako se ukljucuje....dok ga moja zgodna partnerka uveliko koristi:D

Mislim da za to mora dzojstik. Kako sam negde procitao, laser se aktivira kad se igra preko dzojstika.

Na xbox-u se igra samo sa laserom, nema krstica sa nisanom.

Da, na gamepadu je laser. Isprobavao sam malo da igram na Dilong gamepad-u, i radi ok ali dosta je lakse preko tastature i misa.

u pravu si drugar sad sam probao sa dzojstikom...isto je kao kad se igra na konzoli...super igra

Vec je pricano o tome, a i kacio sam slike. Pogledaj unazad postove.:wave:

evo upustvo za laser:
In the file:
C: \ Users \ "Username" \ Documents \ CAPCOM \ RESIDENT EVIL 5 \ config.ini (for Vista / 7)
C: \ My Documents \ CAPCOM \ RESIDENT EVIL 5 \ config.ini (for XP)
add into Section [GAME] LaserSight = ON and instead Stereo = OFF write ON

mene je igra inace opasno smorila samo zbog onih *****skih kontrola... nekako mi je neigrivo... vise mi lezi RF:Guerrilla :)

Poslednja izmena:
Jel to ^ da bi se umesto onog sugavog nisana dobio laser ?
Bas mi je lepo lezao laser u 4.delu :D, ovaj nisan ne pruza ni priblizno isti feeling pri igranju :).

Poslednja izmena:
Ona riba ima zesce debilan AI, samo trosi municiju i herbs-ove. Moja preporuka, gledajte da prelazite sa neki drugom ili bratom, mnogo bolji dozivljaj.

Nije debilan AI, nego mnogo debilan. Ona svu municiju saspe u mene. Ja se pomeram da ne puca u mene nego u protivnike, ali pomera se i ona. Pa opet puca u mene. :p

Bar je tako na xbox-u. Neznam da li su na PC-u to popravili.

Ona riba ima zesce debilan AI, samo trosi municiju i herbs-ove. Moja preporuka, gledajte da prelazite sa neki drugom ili bratom, mnogo bolji dozivljaj.

Zgodna riba i dobar AI nikako ne idu zajedno :d

Steta sto joj nemozes dati naredbu sedi tu i sacekaj da ja predjem igru, pa cu onda doci po tebe ;)

mislis pa ce onda doci red na nju...:D

nikako da se kanem da uzmem.7GB ***,nemam vremena.:(

Ja sam stigao do zadnjeg boss-a i ne mogu nesto da predjem trebada provalim foru kako se ubija...

Poslednja izmena:
Meni najvise smeta kod nje to sto je glupa sa pumparicom. Ima 90 metkova za pumparicu i nece da ih trosi. Cak i kada joj stavim 'Attack', mada ponekada joj se desi da krene da nisani (pola sata) i upuca nekoga. Namerno joj ne dajem da drzi metkove sa pistolj, da bi trosila pumparicu i ponovo... Na svaki pun mesec ubije nekog. Sto se same igre tice svidja mi se gameplay i grafika je super (poceca me na engine iz DMC4). Prethodno sam odgirao do kraja 2,3 i 4... Prvi nisam smeo da igram do kraja zbog trauma koje mi je priredio :D. To je bila jedna od prvih igara koju sam igrao na psx-u. Enivejz, pozitivno iskustvo i preporuka, jedina mana jeste prica koja je malo preterana (sto je i obicaj u jap igrama)... Ne treba mesati starije delove sa ovim, sem mozda cetvorke.

Presao sam igru, i mogu reci da je extra od pocetka do kraja. Nema smornih deonica i izuzetno je zabavna. Jeste da ovo nije ni H od horora, ali je kao akciona igra odlicna. Uz Batman-a najbolja igra koja je u skorije vreme izasla. Sve preporuke.

Ja ne znam kako da predjem Weskera na kraju,pogasim svetla gadjam ga Rocket Launcherom i pridjem mu i stisnem F uhvatim ga ali se on izbavi i baci me, i posle nema teorije da ga uhvatim jer nemam metaka...

Ja ne znam kako da predjem Weskera na kraju,pogasim svetla gadjam ga Rocket Launcherom i pridjem mu i stisnem F uhvatim ga ali se on izbavi i baci me, i posle nema teorije da ga uhvatim jer nemam metaka...

Odgovor kako se prelazi ti je u spoileru. Ako zelis sam da ga predjes, nemoj da otvaras spoiler! :)

U trenutku kada ti kaze, "There is no point in hiding...". Gadjaj ga raketom dok si u mraku, ne sme da te vidi jer ce je izbeci. Posle pucaj u raketu dok je on drzi u rukama. Posle toga pridji mu i klikni dugme koje ti se pojavi na ekranu (mislim da je 'F', u pitanju). Posle prvog puta ce te baciti na pod, ali drugi put bi trebalo da uspe.

Poslednja izmena:
Odusevljen sam igricom u celini i celosti !

Po meni, nesto daleko najzabavnije u proteklih godinu dana, da zalecim traume od razocarenja sa GTA IV, vulfenstajnom i betmenom koji mi se svidja tek malo vise
od 'remek dela' dark knight.

Igra je savrsen balans japanske naivnosti / pola sata tovaris karakondzulu i posle potrosene tone eksploziva finisiras je u cut sceni metkom iz pistolja , i to u letu :p /

japanske seksi fascinacije zapadnjackim zenama / u ovom slucaju imamo rihannu kojoj odgovara sheva ;) / u RE4 smo imali onu klinku sto se buni kad joj virite pod suknjicu. / ne , nisam manijak /

i unikatnog japanskog osecanja za cast i postenje. ko me ne razume, antipod tome je Psycho iz warheada.

Casno je i sto nisu namerno uradili los port sa konzole, da prodaju sto vise kvadova i GTX ova, nego igra radi like it should. Color mod obavezan.

лонг лив грејт џапаниз емпајер .

Igra je da ne k.kim mnogo , jednom rjecju - Уживанција !

Hahaha, i meni se svidela igra. Ja volim japanske igre, posebno one sa nindzama i samurajima. :)

I zombijima jos pored njih.... Ko je rekao Onimusha? :D

Vrh Dno