Šta je novo?

Resident evil 5 demo (xbox 360)

Dok ti igraš GT5p, oni se naigraju 10-15 takvih igara, pa ti vidi :D

Jel imao neko problema sa demoom residenta 5?
U prvoj misiji kad je selektujem posle animacije obavezno blokira igrica!

Dok ti igraš GT5p, oni se naigraju 10-15 takvih igara, pa ti vidi :D

Al problem je ako se ima samo GT5 P, zar ne, to je opet druga krajnost...
Neki rally, nesto drugacije, a da je iole realno bi leglo, ne :) ?

Džaba ovim PS3 botovima da pričaju KZ2 ovo, Uncharted ono... Dok su oni čekali te igre, koje su ispale lošije od očekivanja (ali su svakako jako dobre), na Xboxu smo se naigrali tone dobrih igara, od kojih je bar 10 bilo jako dobrih.. :) Ali dobro, MGS4 i GT5 su iz neke druge realnosti i nijedna igra im neće ni prići blizu, pogotovo ako je sa Xboxa. Tako je isto i RE5 krš, jer je sada na Xboxu, a ložili bi se najstrašnije na njega da je PS3 ekskluziva, mogu život da dam u opkladu, kad bih u to mogao da se kladim...

Jesi li uopste probao demo? Osim grafike ono slabo sta ima i deluje prevazidjeno u nacinu upravljanja kao i samoj atmosferi, kao i SH koji je potpuno podbacio. I inace, odlicna je stvar sto izlazi i za 360 tako da mogu za dz. da ga skinem i probam umesto da moram da se zezam sa zamenama.

Al problem je ako se ima samo GT5 P, zar ne, to je opet druga krajnost...
Neki rally, nesto drugacije, a da je iole realno bi leglo, ne :) ?

A ti slushash maxu pa isto mislish da na jednu igru na PS3 izadje 10 za X360 ? :) Ja ne znam ko je to provalio, ali i Ps3 ima istih 270 multiplatform igara za one sa niskim standardima :) Problem je u tome shto ni za jednu PS3 ekskluzivu X360 nema odgovor, i zato ga nisam upalio 3 meseca :)

Poslednja izmena:
Mozemo mi da se prepiremo koliko hocemo, ali je dovoljno pogledati rezultat Which Resident Evil game is best? ankete na IGNu, pa shvatiti zasto RE5 izgleda tako kako izgleda.

Mozemo mi da se prepiremo koliko hocemo, ali je dovoljno pogledati rezultat Which Resident Evil game is best? ankete na IGNu, pa shvatiti zasto RE5 izgleda tako kako izgleda.

a od kad je to većina u pravu :)? Imaš neki dokaz u ceoj ljudskoj istoriji gde je većina ljudi povom nečega imala ispravno mišljenje :)?

Opet ti sa jednom te istom pricom. A ko kaze da se meni svidja pravac u kom je serijal krenuo?

Pa nisam rekao da ti se sviđa, nego prosto, kakve veze ima šta većina kaže. I onako dobar deo ljudi koji se danas loži na RE5 je u vreme RE1 igrao klikere i nije propuštao moćne rendžere na Pinku :)...

Pa dobro, mislim da se i moja generacija seca mocnih rendzera :).

Pojavila se "legalna" verzija na netu za kutiju, 7.29 Gb.

samo ne znam kako ces da njom da se igras na netu :)

sta ? piratske igre mogu da se igraju na netu !?

Nazad
Vrh Dno