Šta je novo?

Resident evil 5 demo (xbox 360)

Svaka čast ako je jedinstvenost da ne možeš da hodaš i pucaš. Isto kao da si rekao da ne možeš da žvaćeš i razmišljaš. Valjda treba poboljšavati igru a ne i ono što je valjalo pretvoriti u hollywood. Ako se vama dopada "ideja" da kroz celu igru čuvate onu čavku...:zgran:

To sto tebi ne valjaju igre to je tvoja stvar,ne mozes generalizovati stvari.
A to sto ne moze da se puca i hoda u isto vreme i jeste jedna od jedinstvenosti RE serijala i dosta doprinosi na atmosferi.A Halo 3 ima najbolji mp na konzolama bar do izlazka KZ2.

Mislim da si se *****ao za multiplejer;)
COD4 I RESISTANCE2 ;)

To sto tebi ne valjaju igre to je tvoja stvar,ne mozes generalizovati stvari.
Samo reagujem na način sličan tebi - ti kreneš sa "Kazes za jednu od najboljih horor avantura iz prosle generacije konzola", gde apsolutno daš vrednosni sud, a onda ja odgovorim sličnom generalijom :)

A to sto ne moze da se puca i hoda u isto vreme i jeste jedna od jedinstvenosti RE serijala i dosta doprinosi na atmosferi.
Ma jeste, ali sve ima svoje zašto i zato. U starijim delovima sa prekadriranim scenama to je bilo zaštitni znak, doprinosilo je horor atmosferi, bilo u skladu sa avanturama tog tipa, i jednostavno se uklapalo u takav gejmplej. Šta su posle uradili? Prebacili se na koncept klasičnog TPS-a uz zadržavanje te stavke. To je dovoljno da unakazi osećaj u igranju, sve da nema nijedne druge mane. Zato mi nije valjala četvorka, zato mi ne valja petica.

Meni je osecaj u igranju cetvorke bio fenomenalan.
Ok,vase misljenje samo preterujete.
Glupo je suditi o kompletnoj igri na osnovu demo-a pogotovu o Resident Evil-u koji je sam po sebi drugaciji i drugacije se igra od vecine igara.
Aj recite mi da nije *******o u demo-u kad onaj lik sa motornom testerom krene da vas vija a vi morate da stanete i pucate.Ili jos gore nestane municije u shotgunu pa kilavo punjenje.
Ja verujem da ce 5-ca biti u rangu Dead Space a bice horora kroz igru u to ne sumnjam.Ja sam odigrao cetvorku i bilo je dosta situacija zvace dupe gace.Ne sumnjam da ce ih i upetici biti.
Oni koji su igrali RE4 na pc-u se ne racunaju jel na njemu toliko osakacen gameplay u odnosu na konzole da je to zabrinjavajuce.:)

Ja verujem da ce 5-ca biti u rangu Dead Space

Molim te reci mi da nisi mislio ozbiljno kad si ovo napisao:)
Da bude u rangu Dead Space?:D
Pa taj Dead Space je jedna od najlošijih igrica prošle godine:)
Mislim ako bude u tom rangu onda će igrica biti za zaobići;)

Ne drndaj grujo, Dead Space je super igra.

Vise ne shvatam gomilu user-a na Bench-u...
Ko da se nalazim na forumu "Fanboy-izam"!:zgran:
Zaista ne razumem gomilu vas...Svako ima svoje misljenje ali cinjenica je, kao primer cu uzeti RE4, da je to bila vrhunska igrica objektivno gledano!
Dobila je masu pohvala,nagrada i sl. a neki od vas je i dalje pljujete.
Ajde da razumem da ste obozavatelji starijih RE, i takvog koncepta igre ali opet vam to ne daje za pravo da pljujete RE4. Sto se tice hodanja i pucanja, davno sam igrao RE4 ali mislim da je tamo bilo moguce hodanje+pucanje! Ja npr. nisam ljubitelj starijih RE ali mi se svideo RE4 i sta je tu je, ali ne govorim zbog toga da su stari delovi ******!
Sto se tice RE5, to je samo demo...Moguce je da ce se dosta toga izmeniti dok igra ne izadje!

Takodje ovo pljuvanje se odnosi i na druge igre odnosno sisteme.
Ajde da razumem klince od 13-14 godina da su tipicni "Fanboys", ali to nisam ocekivao od odraslih osoba...barem vecina ovde su stariji od 20 god. koliko sam primetio...
Ovaj jedan se kune, sece vene kada mu neke spomene "kutiju" ili ne daj boze nesto lose kaze za GoW:D...Drugi ima zelju da uzme neku bembaru u GT5p i da se sa 200 km/h zakuca u prvi zid ako mu kazes da ti ne MISLIS da je GT5p savrsenstvo automobilizma barem u igricama!

Iskreno da mogu sebi da priustim da imam sva tri sistema uzeo bih, ali to je prosto nemoguce...Zato posedujem PS3 i naravno da bih hteo da probam neke igre na Xbox360 kao sto su GeoW ili Fable ali ne mogu...Kao "Gamer" sam srecan kad izadje neka kvalitetna igra pa makar to bilo za 360 ili PS3, ali drugu odmah moraju medjusobno da pljuju te igre iako je mozda nisu ni probali...to je vise kao neki odbrambeni mehanizam!:d

Zaista ne shvatam takve ljude a i ne zelim da ih shvatim...uvazavam njihova misljenja sve dok to nije pljuvanje em' zbog ovoga 'em zbog onoga!
Umesto da vam bude cilj da igrate sto vise kvalitetnih igara vi gubite vreme na to da se prepirete i crnite druge kvalitetne igre!

Over and out...,)

Resident evil 4 je bila revolucija u zanru, kad se samo sjetim kako me odusevila, naravno njen kvalitet je pokazao ocjene i zaradjenu lovu.

RE5 vec sam negdje napisao, najozbiljniji kandidat za igru godine 2009....steta sto se razvija i za druge sisiteme pored xbox360 pa i zato toliko kasni.
Ali po pravili zato ce biti ljepsa bolja i bogatija dodatnim sadrzajima na boxu.

njen kvalitet je pokazao ocjene i zaradjenu lovu.
Znači Kokakola je najkvalitetnije piće na sveut?

RE5 vec sam negdje napisao, najozbiljniji kandidat za igru godine 2009....
:D

steta sto se razvija i za druge sisiteme pored xbox360 pa i zato toliko kasni.
Pa ovo je prvi RE na Xboxu, kakve su to izjave odsečene od stvarnosti i realnosti :).

Ali po pravili zato ce biti ljepsa bolja i bogatija dodatnim sadrzajima na boxu.
100% :D

1.Ne bolja je Minaqva

2.apsloutni kandidat Baneru...zivi bili pa vidjeli u decembru 2009

3.Ne kasni zbog boxa vec zbog PS3 kojoj je kao i obicno komplikovanije programiranje, zato kasni , zato ima manje sadrzaja i zato po nepisanom pravilu uvjek bude na PS3 losija.

4.ovo pod 3 ti je odgovor i na 4...da se ne mucis da citas od silnog moderatorskog posla.

odoh da przim F.A.E.R. 2

Poslednja izmena:
Cuti covece, ne blamiraj se vise..

Pa eto. Još jedan dokaz da je tebi dovoljno da neko pomeša šećer, vodu sa malo CO2 da bi ti bio zadovoljan :)... Kriterijum ti je najniži mogući :).

Nisam znao da se promena žanra može ekvivalentirati sa "revolucija u žanru".

smejte se vi mikulicu.. ali eno, fallout3 je sa svojom promenom zanra uspeo da bude kandidat za igru godine, cak proglasen za rpg-godine :)

smejace se on vama na kraju 2009 :)

Džaba ovim PS3 botovima da pričaju KZ2 ovo, Uncharted ono... Dok su oni čekali te igre, koje su ispale lošije od očekivanja (ali su svakako jako dobre), na Xboxu smo se naigrali tone dobrih igara, od kojih je bar 10 bilo jako dobrih.. :) Ali dobro, MGS4 i GT5 su iz neke druge realnosti i nijedna igra im neće ni prići blizu, pogotovo ako je sa Xboxa. Tako je isto i RE5 krš, jer je sada na Xboxu, a ložili bi se najstrašnije na njega da je PS3 ekskluziva, mogu život da dam u opkladu, kad bih u to mogao da se kladim...

a ložili bi se najstrašnije na njega da je PS3 ekskluziva, mogu život da dam u opkladu, kad bih u to mogao da se kladim...

To ja odavno vec govorim, al me onda horda zombija napadne :D.

Znači PS3 ispadne nikakva konzola jer su sve igre za Wii ispucale u 2007, a za Xbox u 2008 :D

Džaba ovim PS3 botovima da pričaju KZ2 ovo, Uncharted ono... Dok su oni čekali te igre, koje su ispale lošije od očekivanja (ali su svakako jako dobre), na Xboxu smo se naigrali tone dobrih igara, od kojih je bar 10 bilo jako dobrih.. :) Ali dobro, MGS4 i GT5 su iz neke druge realnosti i nijedna igra im neće ni prići blizu, pogotovo ako je sa Xboxa. Tako je isto i RE5 krš, jer je sada na Xboxu, a ložili bi se najstrašnije na njega da je PS3 ekskluziva, mogu život da dam u opkladu, kad bih u to mogao da se kladim...

Evo da potvrdim da je to što si rekao istina:)
I ja mislim da je resident upropašćen otkako nije ekskluziva:)

Ti i dalje nastavljas da pricas pricu kako su Uncharted i KZ2 ispali ispod ocekivanja?
Bas me zanima sta ti smatras za vrhunsku igru.

Poslednja izmena:
Afro Samurai (c) Namco Bandai *NTSC* XBOX360 73x100 MB 0
Bolt (c) Disney *PAL* *MULTI3* WARG 70x100 MB 0
MLB Front Office Manager (c) 2K Sports *NTSC* XBOX360 57x100 MB 0
Skate 2 (c) EA Games *NTSC* SUPERX360 65x100 MB
The Lord of The Rings: Conquest (c) EA *NTSC* SUPERX360 72x100 MB 0
Phantasy Star Universe (c) Sega *PAL* *FIX* IND 01x05 MB 0
Winter Sports 2: The Next Challenge (c) Conspiracy Entertainment *NTSC-U* AC-DC Live Rock Band Track Pack (c) Harmonix *PAL* UNLIMITED 73x100 MB 0
Armored Core for Answer (c) Ubisoft *PAL* *MULTI3* ZER0 64x100 MB 0
Cobra 11 Burning Wheels (c) RTL Games *PAL*

Uh, crkoh od zavisti...:(

Ja bih rekao da si ti fasovao neki grip pošto ovo što pišeš nema veze sa realnošću. Ja se ubih od igranja demoa a on priča "lošije od očekivanog". Daj bre može neko ozbiljno da te shvati pa da pukne bruka po selu...:D

@PS3 Botine niste normalni majke mi :d

Poslednja izmena:
Auuu, Cobra 11 burning wheels :d:d:d Ko ce da igra GT5 posle toga :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno