Sean
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.09.2015
- Poena
- 135
Tacno, ali ti igras svaku igru u fazonu "Roguelike"Koje druge igre? Kad udaris 40 ne igra se sta se stigne i da se u svemu uziva kao kad si imao 15-20 godina
Ovo mi je leglo extra.
Tacno, ali ti igras svaku igru u fazonu "Roguelike"Koje druge igre? Kad udaris 40 ne igra se sta se stigne i da se u svemu uziva kao kad si imao 15-20 godina
Ovo mi je leglo extra.
Ko piše da igraš šta ti stigne pod ruku, slobodno probiraj, nađi šta ti odgovora, sigurno ima desetina sjajnih naslova koje nisi odigrao proteklih godina jer si vreme koje si imao na raspolaganju utrošio u dve-tri igre, prelazeći ih do besvesti...Koje druge igre? Kad udaris 40 ne igra se sta se stigne i da se u svemu uziva kao kad si imao 15-20 godina
Ovo mi je leglo extra.
Svaki prelazak je unique. RE igre imaju odlicne ng+.Lično ne vidim u čemu je tu čar da se jedna linearna igra kao RE prelazi više od jednom, pogotovo pod raznim hendikep uslovima (to je rezervisano za azijate).
Ne znam, ali znam da sam prešao RE2:RE sa Leonom, i rekoh ajde da probam sa Claire (jer sam po sećanju mislio da je to ceo događaj iz druge tj. njene perspektiva), ali ispostavilo se da je sve skoro pa identično kao u Leonovoj kampanji (iste lokacije, ista dešavanja), jedino se razlikuje oružje koje protagonista ima na raspolaganju i možda priča u nekim segmentima, boss fight... Pa sam batalio odmah na startu.Svaki prelazak je unique. RE igre imaju odlicne ng+.
Da, uz napomenu da "štikliraš" možda i nije prava reč koju bih upotrebio, jer ta reč u mom vokabularu podrazumeva dve stvari: neku vrstu otaljavanja i/ili igranja pod moranjem, što svakako ne radim, jer kad igru igram vrlo posvećeno i pažljivo, ali ne i mazohistički, i ukoliko mi "ne klikne" u nekom razumnom roku (prvih sat-dva) bataljujem je, nema potrebe da se mučim da bi mogao da kažem / napišem da sam nešto prešao, jer ima toliko mnogo izbora a tako malo vremena. (To radim i sa AAA naslovima, npr. Horizon: FW sam počinjao dva puta, i smorim se već kod zmije, i daću joj šansu još jednom jer mi je Horizon: ZD jedna od boljih igara na PS)...Jasno, ti bi da stikliras igru i predjes na nesto novo...
Ako ima da se nisani i mrda kamera/nisan, mis i tastatura. AKo je voznja sport tuce tipa mortal i slicno dzojped mi je super.Ja sam juce presao RE4 originalnu verziju na Xbox-u. Trebalo mi 56h ukupno. Par puta sam hteo da odustanem. Ona kamera i kontrole na Xbox-u su katastrofa.
Ne znam da li cu ikada moci da se naviknem na nisanjenje na kontroleru. Ne znam zasto svaka takva igra nema podrsku sa misa i tastaturu.
Da, uz napomenu da "štikliraš" možda i nije prava reč koju bih upotrebio, jer ta reč u mom vokabularu podrazumeva dve stvari: neku vrstu otaljavanja i/ili igranja pod moranjem, što svakako ne radim, jer kad igru igram vrlo posvećeno i pažljivo, ali ne i mazohistički, i ukoliko mi "ne klikne" u nekom razumnom roku (prvih sat-dva) bataljujem je, nema potrebe da se mučim da bi mogao da kažem / napišem da sam nešto prešao, jer ima toliko mnogo izbora a tako malo vremena. (To radim i sa AAA naslovima, npr. Horizon: FW sam počinjao dva puta, i smorim se već kod zmije, i daću joj šansu još jednom jer mi je Horizon: ZD jedna od boljih igara na PS)...
Doduše pre nego što se odlučim da nešto igram "proučim" da li bi mi igra mogla odgovarati, pa se tek onda odlučujem da joj dam šansu...
Priznajem da me poneke igre koje bi mi sadžinski i odgovarale odbijaju dužinom trajanja... Što nije fer prema tim igrama koje su objektivno dobre, ali nije fer ni činjenica da se za igranje i hobije uopšte ima sve manje i manje vremena...
IZVINITE ZA OFF.
Za tebe je Returnal sa PS5Nije bilo spavanja, ja sve igre koje bas volim igram sa 0 smrti, tako je nekih 30 godina, vucem to od aparata u luna parkovima i prelaska sa jednim zetonom.
Dakle ovo je dosta restarta bilo, igrao sam na hardcore dok nisam presao igru sa 0 smrti. Kad god se zagine, od pocetka se krece.
I svaki playthry sam otkrivao nesto novo, naravno 0 konsultacija na internetu za strategije lokacije itema treasure i slicno, cisto iskustvno, ne ukaljano.
Igra jeste odlicna, ali da bude nominovana za GOTY je malo cudno. Ne znam, ali meni ovaj Game Awards Show nema neki pretjerani znacaj, vise cijenim Steam nagrade a i tamo su mnogo zanimljivije nominacije i kategorije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari