Bas sam malo pregledao trejlere i gejmplej i stvarno me igra uzasno podseca na ONI.
I meni je to prvo palo na pamet.
Inače, osim tehničkih stvari - animacija, pre svega - igra uopšte nije loša, iako vidim dosta mlakih ocena.
Bas sam malo pregledao trejlere i gejmplej i stvarno me igra uzasno podseca na ONI.
Brate, to je CAPCOM, oni umeju da optimizujuIgra radi dobro sa svim podesavanjima na max. Jedino mi je posle prvog puta prestao raditi sa xbox controllerom.
Pogledajte prilog 115808Pogledajte prilog 115809Pogledajte prilog 115810Pogledajte prilog 115811Pogledajte prilog 115812
Kakva je ovde politika upletena pa da igra dobije negde i 5/10, stvarno da stavis prst na celo. Ok, tek sam poceo da igram, ali mislim da ce se vecina sloziti...slicna situacija je i na stranim forumima.
Pogledajte prilog 115808Pogledajte prilog 115809Pogledajte prilog 115810Pogledajte prilog 115811Pogledajte prilog 115812
Kakva je ovde politika upletena pa da igra dobije negde i 5/10, stvarno da stavis prst na celo. Ok, tek sam poceo da igram, ali mislim da ce se vecina sloziti...slicna situacija je i na stranim forumima.
Tanka grafika, samo to mogu reci, za prvih 10 minuta igre![]()
Samo jedno pitanje? Kakvu ti igru i grafiku ocekujes?
Sto se mene tice ocekujem bar upola dobro kao C3 ili BS3.
Ocekujem da dobijem neki meny kada stisnem tab a ne beo ekran.
Mene, za pocetak, interesuje sta je to "meny"? :d
Samo jedno pitanje? Kakvu ti igru i grafiku ocekujes?
^ Prvo pitanje da li je kupio tj. platio igru ili ukrao.
Sumnjas u moral doticnog gospodina ili je pitanje vise tehnicki usmereno (bagovi sa losim lekom i sl) ?
Nisam u stanju da bas sve vas citiram, ali mi je bas drago da ste odregovali na ovakav nacin. To samo znaci da tacno znate na licnom primeru o cemu se radi pritiskom tab-a.
Ne pada mi napamet da menjam misljenje i niti da se izvinjavam svima koji ste radili u razvojnom timu.
Dovoljno mi je sto su mnogo veci znalci igru ocenili sa odlicnih 7/10 .
Mene, za pocetak, interesuje sta je to "meny"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari