Šta je novo?

Remember Me

"Izasao je" i za PC. ;)

Igra radi dobro sa svim podesavanjima na max. Jedino mi je posle prvog puta prestao raditi sa xbox controllerom.

RememberMe 2013-06-04 22-05-10-78.jpgRememberMe 2013-06-04 22-36-18-16.jpgRememberMe 2013-06-04 22-36-21-96.jpgRememberMe 2013-06-04 22-36-33-18.jpgRememberMe 2013-06-04 22-36-57-80.jpg

Kakva je ovde politika upletena pa da igra dobije negde i 5/10, stvarno da stavis prst na celo. Ok, tek sam poceo da igram, ali mislim da ce se vecina sloziti...slicna situacija je i na stranim forumima.

Poslednja izmena:
Malo novca je ulozeno u marketing. Stoga i nize ocene.

Pogledajte prilog 115808Pogledajte prilog 115809Pogledajte prilog 115810Pogledajte prilog 115811Pogledajte prilog 115812

Kakva je ovde politika upletena pa da igra dobije negde i 5/10, stvarno da stavis prst na celo. Ok, tek sam poceo da igram, ali mislim da ce se vecina sloziti...slicna situacija je i na stranim forumima.

Pa samo pogledaj IGN-ov genijalan opis. Glavna kritika im je bila upucena na to da Remember Me nema dovoljno inovacija u gameplay-u? Vec svi znamo koji serijal konstanto dobija ocene 9+ kod njih, a poslednja stvar po kojoj su poznati je inovacija.

Ne kazem da ova igra ne "zasluzuje" 6.0, ili neku losiju ocenu sa obzirom da je jos nisam igrao, ali bi placeni kriticari mogli da se drze istog kriterijuma za sve igre, a ne formule STO VISE KESA U NASEM PRAVCU = TO VECA OCENA.

Tanka grafika, samo to mogu reci, za prvih 10 minuta igre :)

Realno, who gives a fuck za te opise? :)

Bas svi pohvalise tu grafiku, art style, detalje... posebno na PC-u.
Nekim ljudima definitivno nikad ne mozes ugoditi...

^ Prvo pitanje da li je kupio tj. platio igru ili ukrao.

Fora je to da ako je platio onda moze da se zali, cak i na gluposti, ali ako igra trial nije fora jer ga nije kostalo nista (a uvek je mogao na YT pre svega toga da proveri GP)... Licno nisam probao, nemam vremena, igram Last Light i Saints Row, tako da nemam sud trenutno.

Nisam u stanju da bas sve vas citiram, ali mi je bas drago da ste odregovali na ovakav nacin. To samo znaci da tacno znate na licnom primeru o cemu se radi pritiskom tab-a.
Ne pada mi napamet da menjam misljenje i niti da se izvinjavam svima koji ste radili u razvojnom timu.
Dovoljno mi je sto su mnogo veci znalci igru ocenili sa odlicnih 7/10 .

Nisam u stanju da bas sve vas citiram, ali mi je bas drago da ste odregovali na ovakav nacin. To samo znaci da tacno znate na licnom primeru o cemu se radi pritiskom tab-a.
Ne pada mi napamet da menjam misljenje i niti da se izvinjavam svima koji ste radili u razvojnom timu.
Dovoljno mi je sto su mnogo veci znalci igru ocenili sa odlicnih 7/10 .

Ako mene pitaš, radije bih čitao tvoje kontraargumente umesto izvinjenja.
Inače, na šta si mislio pod BS3? Dead Space 3? Battlefield 3? Svestan si da upoređuješ najskuplje igre ikada sa igrom koju je pravio novi tim?

Poslednja izmena:
Zavrsio igru,bila je super:)Sad jos koji dan do Last of us:)

Skroz ok igra. Na pocetku sam trece epizode i svidja mi se ideja oko stelovanja komboa, ali ne preterano i samo tabanje...nekako je jednolicno i klaustrofobicno. Interesantno je i hakovanje secanja, mada sam to do sad radio samo jednom ili dva puta. Steta sto interakcija sa okolinom i likovima prakticno i ne postoji, a ocekivao sam malo vecu nelinearnost i nesto makar malo blize AC-u. Svet, art i arhitektura su sjajni i ovo je definitivno jedna od najlepsih UE3 igara (ako ne i najlepsa), a tu je i supersampling sa kojim igra leti u 40+ frejmova i to na samo jednoj karti od 150 evra. :)

Poslednja izmena:
ipak lepo izgleda

Prilozi

• RememberMe ht.jpg
    RememberMe ht.jpg
    683.6 KB · Pregleda: 99
  • RememberMe 20j.jpg
    RememberMe 20j.jpg
    430.3 KB · Pregleda: 76
  • RememberMe 2.jpg
    RememberMe 2.jpg
    801 KB · Pregleda: 108