Šta je novo?

Remember Me

Odlicna igra za sada (tek sam 1 epizoda). Art je ubitacan i ne znam sta da mislim (mogu samo da zamislim Cyberpunk u ovakvom arty okruzenju). Borba je brza, sa kombo udarcima i shemama za njih, ali naj****zovnija stvar u igri je premotavanje secanja i montaza istih u hodu. Muzika je za 10. Ljudi igrajte igru, ne citajte glupe review koji pisu ko zna kakvi *****i. Moja topla preporuka.

jos neka slichichica :) Blizu sam kraja, dobra je igra, neke fore su bas originalne, tipa... onaj robot kad drekne pa izadju neka hologramska usta, ima tu jos nekih fora... Igrajte i ne gledajte ocene na IGN itd...

Prilozi

• drf.jpg
    drf.jpg
    483.4 KB · Pregleda: 147
  • f.jpg
    f.jpg
    384.4 KB · Pregleda: 150
  • der.jpg
    der.jpg
    421.8 KB · Pregleda: 142
Poslednja izmena:
Za sad, tj za prve dve epizode igra je sasvim solidan utisak ostavlia na mene. Nije vrhunsko ostvarenje, ali dovoljno dobra. Moram da priznam da sam se u pojedinim delovima igre zapitao da li je moguce da sada vec vremensni UE3 moze ovako dobro da izgleda. Gameplay pati od manjih nedostataka (sama tuca vise-manje i preizrazeno navodjenje kuda treba da se kreces) ali nista sto moze nesto mnogo da smeta ili da stvori odbojnost prema igri. Kao sto vec rekoh nije neki vanseriski naslov, ali vredi je odigrati. :D

Koliko vam Supersampling smanjuje fps?

Meni igra radi dobro kad je iskljucen, fps 60+ ali kada ukljucim Supersampling ide ispod 30. Fps je oko 30 ali ima dropova na 20. A iskreno ne izgleda igra toliko zahtevno.

E ljudi, gde se ovom nalazi neki config fajl ili sta vec da mogu da promenim rez.?
Igra mi sama na startu nabije neku rezoluciju koju moj monitor ne moze da prikaze (1440x900 mu je nativna).

E ljudi, gde se ovom nalazi neki config fajl ili sta vec da mogu da promenim rez.?
Igra mi sama na startu nabije neku rezoluciju koju moj monitor ne moze da prikaze (1440x900 mu je nativna).

documents/mygames/unrealengine3/remembermegame/config/
u tom folderu drugi fajl po redu, ne mogu da sestim tacno imena, exempleAd(nesto)config.ini promeni prvu rezuluciju u tom configu i trebalo bi da je to to. Ako i dalje budes ima isti problem onda u tom istom folderu imas i fajl exepleengine.ini u njemu promeni prvi resX i resY, takodje mozes da probas da forsujes igru da se startuje u windowed modu dodajuci komandu -windowed na kraju polja target in ikone igre. Sry ne mogu ovako napamet setim tacnih imena fajlova posto nisam za kompom, ali bi trebalo da ti bude dovoljno i ovo da se snadjes.

Meni igra radi dobro kad je iskljucen, fps 60+ ali kada ukljucim Supersampling ide ispod 30. Fps je oko 30 ali ima dropova na 20. A iskreno ne izgleda igra toliko zahtevno.

Supersampling je jedna od najzahtevnijih AA metoda.

Ne znam koliko je Remember Me zahtevna igra, ali nesto ne ocekujem da ces moci da teras neku malo zahtevniju igru na 32" monitoru sa svim opcijama na MAX + Supersampling sa 6850 GPU.

Jel se nekome desava kada radi rewind za memory da jednostavno se nekad ukoci i nece dalje da krene, mislim kao da se cela igra ukoci.Treba mu dosta vremena da se osvesti i nastavi normalno.Inace koristim Xbox 360 kontroler i igra naravno nije "original". Pri tom kad se tako ukoci, normalno mogu da stisnem Start na kontroleru i udjem u meni.A kad se vratim i dalje ukoceno.

Supersamplimg je zahtevan dosta sam po sebi, nevezano za igru. A sto se tice fps dropova, ako obratis paznju to ti se najcesce desava kad HDD proradi tj kad igra povuce nesto sa njega u suprotnom meni je bar fps zakucan na 30 i nemrda sa ukljucenim supersemplingom na 6870, do duse rezolucija 1680x1050 posto mi je to i max rezolucija monitora. :)

Uspelo odmah! HVALA!!! :D

Np. Bar jos neko da profitira od mog preksinocnog smaranja sa istim problemom. Ja sam prvo isprobao sve ostalo, pa onda uzeo da pregledam sve config fajlove, jedan po jedan. Sreca pa je bio drugi. :D

Poslednja izmena:
Ja sam nasao iste te fajlove i u folderu gde je igra instalirana, ali tu kada sam cackao nista se nije promenilo. Nije mi uopste palo na pamet da pogledam ovamo... :)

sreca pa sam znao za unrealengine3 bar lokaciju config fajlova, da sam kojim slucajem zavrsio u folderu igre usledio bi uninstall vrlo brzo. :D

Lokacije sa supersamplingom + no grain mod izgledaju fenomenalno, ubedljivo najlepse od svih UE3 igara, a mozda i sam top uopste, jedino je steta sto su likovi totalno flat u odnosu na njih. Inace igra deluje koliko-toliko interesantno, doduse tek sam nesto malo vise odmakao i ne mogu da kazem da sam nesto bas odusevljen, ali uzdrzavam se od konacnog suda dok je ne predjem...

Lokacije sa supersamplingom + no grain mod izgledaju fenomenalno, ubedljivo najlepse od svih UE3 igara, a mozda i sam top uopste, jedino je steta sto su likovi totalno flat u odnosu na njih. Inace igra deluje koliko-toliko interesantno, doduse tek sam nesto malo vise odmakao i ne mogu da kazem da sam nesto bas odusevljen, ali uzdrzavam se od konacnog suda dok je ne predjem...

cek, jel to mod da se iskljuci onaj šum?

ok je igra, nesto sam oko 2/3 zavrsio, doduse nisam mnogo gledao najave, ja sam ocekivao da ce biti i neki open world deo, ovako je ipak kao tobogan

i kako bre niko u toj buducnosti ne koristi neko vatreno oruzje? :)

Skupa bi to igra bila, nesto ne verujem da ce dobiti budzet.

Nazad
Vrh Dno