Šta je novo?

Remember Me

'DoG

Slavan
Učlanjen(a)
06.09.2007
Poena
349
Screen-shot-2012-08-14-at-5.06.13-AM.jpg

Remember Me is a cyberpunk, third-person action game from Capcom and Paris-based developer Dontnod Entertainment, set to launch in May 2013 on Xbox 360, PlayStation 3, and PC.

The game is set in Neo-Paris during 2084. You play the role of Nilin, "a former elite memory hunter with the ability to break into people's minds and steal or even alter their memories." You're arrested and your memory is wiped clean. Players will have to rediscover her identity.

ADRIFT_working_title_1920_1200_Concept011.jpg

Poslednja izmena:
Because stolen identity mo... games make so much money. :D

Ovo neki mix deus-a i mass-a :)

"Remember me and your true self as well... also that which you must become... the one who will lead us to paradise with blood-stained hands".

Memory hunter :) Interesantno.

Svidja mi se ova tematika, deus ex obrada...
koliko li ce puta biti igra odlozena :)

U principu ideja je dosta dobra samo moraju da poprave voice acting i animaciju tracanja.

Ne da poprave, nego da ga odrade ponovo, "from scratch". Voice acting je "bladi" očajan.

Mućkaju ovde oni svašta, ali kontam da će ovo biti na nivou kvaliteta jednog Syndicate-a, prototype-a ili sličnih AAA game wannabe-ja. Moći će da se odigra, ali će se verovatno veoma brzo zaboraviti.

Likovi su totalno neinteresantni, a kontam i da priča neće dalje odmaći, tako da bi ovde igračevu pažnju trebalo da drži jedino platformski i combat elementi, ako ih odrade kako treba.

U onom klipu kad beži od onog heliša, mala se vucara kao neka babetina, trebalo bi da ima obično trčanje sleš džogiranje i neki baš adrenalin pumped running, koji bi trošio staminu ili tako nešto. Nešto kao u Assassins creedu, ali da može mala i da se umori i zadiše posle nekog vremena, a ne da kao matori Ecio šprinta s jednog kraja Istanbula na drugi, bez da se zadiše. Ovo bežanje od heliša mi je bilo "meh", jer je praktično nemoguće da ona bude toliko spora, a da onaj ****** toliko maši...

Combat mi je delovao dosta zanimljivije od trčkaranja, ali mislim da smo malo videli do sada da bi se objektivno procenilo da li će moći da prismrdi betmenu po tom pitanju. Ona fora sa remiksovanjem pamćenja nije loša, ali kontam da će to biti na kraju hit-or miss komponenta igre, koja može ili da objasni ili da fejluje totalno...

Sve u svemu, nemam neka specijalna očekivanja, ali sam otvoren da se iole prijatno iznenadim s nekim elementima igre. Definitivno ću je probati kad izađe...

Sa moje amaterske tacke gledista igra ima dobru ideju,dobru grafiku ali nekako los gejmplej.

Voice acting i dalje uzasan...

Ovo me malo podseca na Bajonetu , samo smestenu u SF okruzenje ( koje je svakako bolje i interesantnije i po meni bilo koje SF okruzenje tesko da moze da omane)

Okruzenje i atmosfera zaista se cine obecavajuce , takodje "hack n slash" pristup , boss borbe mi savrseno odgovaraju.
Ova ogra i ako ne ispadne sad neko remek delo bicu u najgorem slucaju makar dosta solidna , verujem da ce biti barem negde u rangu Bajonete mada verujem da ce biti i bolja.

Poslednja izmena:
Stize nam 4 Juna.

Ovaj trejler me nevidjeno podseca na Oni. Nadam se da combat sistem nije kao u Betmenu, vec odradjen kako valja.

Combar sistem na prvi pogled lici na betmena, ali je dublji. U "combat" meniju mozes da biras koje moci da stavljas na kombo udarce, a polozaj tih moci ti govori koliko ce oni biti snazni. Znaci ako stavis damage/damage/damage/health, taj health ce mnogo jace da radi nego ako ga stavis na prvi udarac. Moci ces praviti nekoliko preseta, koje ces onda takticki da koristis.

Ima video snimak o tom sistemu na yt.

Igra je super, ali je animatino sisteem zastareo. Uncahrted i AC franshize su previse napredovali da bi ovaj francuski tim mogao da napravi nesto slicno u njihovoj prvoj igri.

Bas sam malo pregledao trejlere i gejmplej i stvarno me igra uzasno podseca na ONI.

Ovaj trejler me nevidjeno podseca na Oni. Nadam se da combat sistem nije kao u Betmenu, vec odradjen kako valja.

Upravo sam zavrsio igru i prilicno sam zadovoljan.
Igra me najvise podseca na Enslaved(odlicno okruzenje/prica/muzika, meh gameplay), mada ponekad povuce i na Oni, pa cak i na Dreamfall.
Ocekujem da ocene budu oko 7-8.

Combat sistem dosta lici na onaj u Betmenu, ali nije los.

Nekoliko i nisu lose. 2 bossa se ponavljaju, sto i nije toliko strasno.

Malo mi je tesko da poverujem da igra stvarno ovako izgleda, zaista nisam to ocekivao od ovog naslova.

Hvala za kratak opis, Bojane :)

Vrh Dno