sasa022
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 1,045
20ml Black 300din, CMY 680dinNigde nevidim njihove cene boja i alata za refil (vise me interesuju cene boja ) . Pozdrav !
Poenta je u redovnom koriscenju, a ne u kvalitetu mastila. Mozete da kupite mastilo od 100 eura, ma i originalno sve jedno ako stampac stoji 2 meseca (kao ovaj kod mene u kuci) glava ce propasti.
Skoro mi je refilovan HP 57 kertridz kao i svaki put do sada, mislim da je treci put bas ovaj. Posle punjenja vracen je i stampac uopste vise nije hteo da ga prepoznaje, prijavljivao je gresku, tj. kad izvadim njega i ostavim samo crni radi sve ok. Sta se desilo?
Imam kertridz br 57 za HP f4180, nov i neotpakovan, kome je istekao rok. Sta se desava sa kertridzima kojima je istekao rok, a inace su neotpakovani tj. novi, da li oni mogu da se koriste ili ne? Da li ih softver nekako blokira i moze li se to prevazici nekako.
Moraš da probaš.
Ja sam par puta ubacivao kertridže sa isteklim rokom i radili su svi do jednog.Čak je i jedna HP 78-ica radila čiji je rok istekao više od godinu i po dana.
Mislim da nećeš imati problema ali ko zna.
Pozdrav,
canon ip1900 ketridz cl 38
gde da kupim set za dopunu i koliko moze da kosta?
au al je teshko namontirati neku gumu na glavu shprica....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari