Šta je novo?

Redmi Note 12/Pro/Pro+

Ima li :
1. AI brisanja likova sa fotki?
2. Circle&search (sistemski)?
I tome slično?
Ovo sve oko dizajna nije loše ali, ima li neka nova funkcija koju bi ti lično izdvojio kao tebi korisnu?

Ni ja. Samo sam primjetio jedini novi dizajn pri gledanju vremenske prognoze i prilikom punjenja telefona. Neke nove animacije, totalno nebitno

Ajd, videćemo..

Prilozi

• Screenshot_2025-05-15-12-24-13-513_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-05-15-12-24-13-513_com.android.updater.jpg
    122.4 KB · Pregleda: 50
Bogami, dođoše funkcije koje sam naveo..
Circle&search je izgleda malo drugačije implementirana u galeriji (Google objectiv) ali..tu je.
Izgleda da je kucanje po ekranu sada preciznije..
Generalni utisak zasad povoljan (kanda malo jače ide baterija..

Bogami, dođoše funkcije koje sam naveo..
Circle&search je izgleda malo drugačije implementirana u galeriji (Google objectiv) ali..tu je.
Izgleda da je kucanje po ekranu sada preciznije..
Generalni utisak zasad povoljan (kanda malo jače ide baterija..
Generalno fluidniji je malo sviđa mi se,ne koristim AI stvari.Sutra cu testiram bateriju od ujutru al generalno od verzije 1.0.16.0 mi je baterija se pogorsala tkd javljam sutra utiske pozz

Veličina ikona je komično mala, ne mogu da ih povećam... Niti da povećam veličinu vidžeta.
Problem je bio u rasporedu ikona, Standardno ili Gusto...

Poslednja izmena:
Veličina ikona je komično mala, ne mogu da ih povećam... Niti da povećam veličinu vidžeta.
Problem je bio u rasporedu ikona, Standardno ili Gusto...
Max velicina podeseno standardno al mi malo

Prilozi

• Screenshot_2025-05-16-09-33-00-969_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2025-05-16-09-33-00-969_com.miui.home.jpg
    160.7 KB · Pregleda: 31
Baterija definitivno slabija sa HOS 2.0.2.
Čini mi se da i tastatura malo brljavi...

Pozdrav,imam Redmi Note 12 Pro 5G i imam problem s punjenjem.Tačnije kad ga stavim na punjac u većini slučajeva upali ono najsporije punjenje i nece da prebaci na 67W brzo.Nekad kao da ga nisam ni uključio ni jedno.Kad oću da ga punim iz 5-6x mi prihvati to brzo punjenje od 67W.Ne koristim telefon dok se puni niti mi je na krevetu da se lomi tkd ga baš čuvam.Hvala

Promjeni kabal za punjenje,moguce da je ostecen ako vec nisi

Probaj da promeniš kabl za punjenje, naravno kabl od 7A pa probaj, možda su kontakti u usb-c zezaju ili kontakti u telefonu. Probaj da očistiš kontakte u telefonu pa probaj, mozda je samo prljavo od prašine.

Nešto dugo nema mesečne zakrpe, kao da je spisak za popravku poduži.

Standardno dešavanje - sporije punjenje i brže pražnjenje.

Baterija od 8h do 20h,uz redovono koristenje,nista pretjerano. 2god i 2mjeseca star

Meni malko zafal oko 8-9 uvece a pre ceo dan bilo i ostane malo za drugi

+

Prilozi

• Screenshot_2025-06-30-16-30-56-640_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-06-30-16-30-56-640_com.android.updater.jpg
    81.3 KB · Pregleda: 32
Jel imao ko problem sa Volte uslugom na nekoj mrezi? Na mtelu mi ne radi , druga kartica Telekom normalno radi. Na telekom nemam internet i nema funckiju volte.
Sve sam pokusao sa kodovima i ostalo za aktivaciju,nikako da se pojavi.
Ako ima neki predlog,bio mu jako zahvalan.
Ps. google i YT nisu pomogli

Novi Update za Jun.
Aktiviranje Volte ostalo ?, Hyper Os pravi problem. Jos nista nisam uspio

Pozdav,na Redmi Note 12 Pro 5G da li je ovo normalna potrasnja baterije?Jos sam stavio da on skalira 60-120hz a tiktok ako ne postavis on radi na 60hz.Po meni je ovo previlika potrosnja za 1h i 11min 17% mi puno onda nema sanse sastavi ceo dan.

Prilozi

• Screenshot_2025-07-09-08-32-11-993_com.google.android.apps.wellbeing.jpg
    Screenshot_2025-07-09-08-32-11-993_com.google.android.apps.wellbeing.jpg
    54.8 KB · Pregleda: 10
Pozdav,na Redmi Note 12 Pro 5G da li je ovo normalna potrasnja baterije?Jos sam stavio da on skalira 60-120hz a tiktok ako ne postavis on radi na 60hz.Po meni je ovo previlika potrosnja za 1h i 11min 17% mi puno onda nema sanse sastavi ceo dan.
Ista stvar i kod mene.
Ali, ja sam ja sam taj problem juče rešio kod mene na mom + rešio 'zauzdavanjem' App Vault aplikacije.

Naravno:
1. Odeš u podešavanja
2. Odeš na apps
3. U search otkucaš App Vault
4. Odabereš Storage.
5. Na dnu novotvorenog prozora odabereš 'Clear data' (odabereš all data)
6. Prati potrošnju - pa javi rezultate (trebalo bi da ti nestane procenat vezan za AppVault)
Lični osvrt:
App Vault nam prolazi 'ispod radara', jer je sitni tihi potrošač' , koji nije upadljiv u kontekstu svakodnevnog korišćenja mnogih aplikacija koje procentualno dominiraju nad njom.

Uradio sam vaše korake,javljam vam rezultat nadam se da će biti bolje posto pre mi tel gurao dan i po,sad 70-90% dana.A ništa više ga ne koristim.

Ima, naravno, još jedna, dodatna, drastična, varijanta - prebaci par dana na 60 Hz, pa vidi razliku.
Slažem se da je to onda k'o 's konja na magarca' ali, mislim da su naši telefoni nakon 2g i plus već u fazi 'održavanja'...

Slažem se,probacu prvo na default koji dan pa onda na 60hz.Jer mi ovo na 60hz ko da koristim redmi c seriju od 100e😂

Vrh Dno