Generalno fluidniji je malo sviđa mi se,ne koristim AI stvari.Sutra cu testiram bateriju od ujutru al generalno od verzije 1.0.16.0 mi je baterija se pogorsala tkd javljam sutra utiske pozzBogami, dođoše funkcije koje sam naveo..
Circle&search je izgleda malo drugačije implementirana u galeriji (Google objectiv) ali..tu je.
Izgleda da je kucanje po ekranu sada preciznije..
Generalni utisak zasad povoljan (kanda malo jače ide baterija..
Max velicina podeseno standardno al mi maloVeličina ikona je komično mala, ne mogu da ih povećam... Niti da povećam veličinu vidžeta.
Problem je bio u rasporedu ikona, Standardno ili Gusto...
Mn je 1.0.16.0 oslabila sad ne vidim slabije otp 4+h screen timeBaterija definitivno slabija sa HOS 2.0.2.
Čini mi se da i tastatura malo brljavi...
i meni se čini.Jel i vama u ovim toplijim danima kao da baterija brze curiNešto dugo nema mesečne zakrpe, kao da je spisak za popravku poduži.
Ista stvar i kod mene.Pozdav,na Redmi Note 12 Pro 5G da li je ovo normalna potrasnja baterije?Jos sam stavio da on skalira 60-120hz a tiktok ako ne postavis on radi na 60hz.Po meni je ovo previlika potrosnja za 1h i 11min 17% mi puno onda nema sanse sastavi ceo dan.
Možeš li pojasniti ili mi nekako pomoci,hvalaIsta stvar i kod mene.
Ali, ja sam ja sam taj problem juče rešio kod mene na mom + rešio 'zauzdavanjem' App Vault aplikacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari