NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 785
Ima odlican RN10Pro za 180e.Video na nekom oglasu juce.Bas je dobro ocuvan. A fenomenalan telefon.Ispast će da je bolje kupiti Note 10 Pro nego Note 12 Pro 5G?
Ima odlican RN10Pro za 180e.Video na nekom oglasu juce.Bas je dobro ocuvan. A fenomenalan telefon.Ispast će da je bolje kupiti Note 10 Pro nego Note 12 Pro 5G?
A po cemu je to bolji RD 10 Pro u odnosu na RD 12 Pro+ 5G?Zapravo nije ništa bolja u odnosu na 10, čak je i slabija na nekim poljima.
Nov se još uvijek može naći za malo više para, a inače ne volim polovne stvari kupovati ako su cjenovno pristupačne. Zato radije biram novo iz niže klase, nego polovno iz više. Naravno ne mislim na auta i nekretnine. To može i polovno.Ima odlican RN10Pro za 180e.Video na nekom oglasu juce.Bas je dobro ocuvan. A fenomenalan telefon.
Sve zavisi od koga kupujes.Ima ljudi koji bas cuvaju stvari koje koriste.Nov se još uvijek može naći za malo više para, a inače ne volim polovne stvari kupovati ako su cjenovno pristupačne. Zato radije biram novo iz niže klase, nego polovno iz više. Naravno ne mislim na auta i nekretnine. To može i polovno.![]()
Ne zaboravi da postoje korisnici koji traže čist android.I tako...počinje polako bivati jasno zbog čega su edge 40 i njegov skuplji brat 'tako povoljni' u odnosu na konkurenciju po hardveru koji je u njima..
Ja sam tu lekciju skupo platio pre nekoliko godina..
A po cemu je to bolji RD 10 Pro u odnosu na RD 12 Pro+ 5G?
Ipak moja greška.Poslednji update .8 na mom rn12pro5g+ izgleda je makro funkciju dodelio glavnom senzoru!
To bi značilo da je onaj 2mpix senzor isključen. (Moji experimenti sa fotkanjem mi pokazuju da 2mpx više ne radi)
To bi bilo odlično, jer otvara mogućnosti za unapređenja..
Zna li neko možda koja je razlika između ova tri crna modela? Različit EAN, različite oznake (MZB0DE7EU vs MZB0DEYEU vs neki treći), a isti telefon... Ne kapiram.Ovo nije lose.
![]()
Uštedite 20.000 RSD uz Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G
Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G ima vrhunsku kameru rezolucije 200 MP, Amoled ekran brzine osvežavanja do 120 Hz, dugotrajnu bateriju i moćan čipset – Gigatron.gigatron.rs
Ko im je uopšte kupovao RN12 PRO+ po toj "originalnoj" cijeni kada MI13T košta toliko? Ovo sada je neka koliko toliko realna cijena za model na zalasku.Ovo nije lose.
![]()
Uštedite 20.000 RSD uz Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G
Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G ima vrhunsku kameru rezolucije 200 MP, Amoled ekran brzine osvežavanja do 120 Hz, dugotrajnu bateriju i moćan čipset – Gigatron.gigatron.rs
Ali RN12 Pro 5G ima bolju kameru od RN 12 Pro Speeda. Bar testovi kažu tako.Rekao sam konkretno za kameru, ne za fon u celini. Pisao sam već na prethodnim stranama.
Kamera na RN 12 Pro Speed ima neopisivo iritantan šum. Macro mode je takođe znantno bolji na RN 10. Prešao sam sa 10 na 12 pa mogu direktno da uporedim.
Ali što se stabilnosti tiče - tu je već primetna razlika. Ne kažem da sam imao bog-zna-kakvih problema na RN10Pro, ali znao je s vremena na vreme da zabaguje. A ovaj radi 125 dana u kontinuitetu, samo piči.
Ma nikad nije ni bilo 60k, mislim da je bilo 51k, ovo verovatno stavili da lepse zvuci, smanjili smo za 20 hiljada.Ko im je uopšte kupovao RN12 PRO+ po toj "originalnoj" cijeni kada MI13T košta toliko? Ovo sada je neka koliko toliko realna cijena za model na zalasku.
Pretpostavljam da će sada RN13 serija u predprodaji imati slične cijene.
Ali RN12 Pro 5G ima bolju kameru od RN 12 Pro Speeda. Bar testovi kažu tako.
Ček od kad se to naplaćuje Xiaomi.eu rom... ja stavio na svoj poco f3 besplatno i ažuriram ga redovno.Xiaomi.EU ROM je castom rom moras da otkljucas bootloader i platis rom ali jeste najbolji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari