Johnny00778
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 14.01.2024
- Poena
- 1
Da li neko zna sta je ikonica polumeseca u gornjem levom uglu u statusnoj traci?Xiaomi Redmi 12
Nemam iskustva, ali baš nedavno sam gledao neku recenziju. Čudana mješavina specifikacija u odnosu na ostatak serije i prošao je prilično nezapaženo. Uglavnom, kamera je ok, ali lošija nego kod Pro modela. Procesor je nešto stariji, ali ok po snazi. Displej je možda najgori u čitavoj seriji Note 12. U svakom slučaju nije puno bolji od običnog Note 12.Jel ima neko iskustva sa RN 12s?
DND - "Do not disturb" mod.Da li neko zna sta je ikonica polumeseca u gornjem levom uglu u statusnoj traci?Xiaomi Redmi 12
Pazario ja jedan komad, za ukucana da se malo update-uje. Nudi mi update na HyperOs. Da li update-ovati? Ako ima problema bolje da preskocim ali mi se nesto ne raei factory reset nakon neminovnog update-a nakon nekog vremenaAkcija na zvaničnom MI sajtu, ovo deluje kao odlična cena...
![]()
Redmi Note 12 (8+256GB) - Mi Srbija
mi-srbija.rs
Nema ni meni ali, to je zbog toga što je @faxcool -ov uređaj za kinesko tržište..Meni ga nema jos na RN 12 pro 5G
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari