Meni RN 11 radi sa tih 1GB više (mislim da su na Android 12 stavili 2, ali ne prelazim zbog loše kompatibilnosti). Da li taj swap ima uticaja na to ili ne, nisam razmatrao. Moj subjektivni utisak u datom trenutku je bio da dok bude uključen ne može da škodi.Hvala na odgovoru, a ono da dodeliš 2gb "virtuelne" memorije, jel znači to nešto u smislu da bi poboljšalo stvar?
I još jedno pitanje, dvoumim se između ovog i RN 10 pro - koji je bolji? Znam da je ovaj 2 god stariji al na papiru je kvalitetniji? Naravno performanse su mi bitne, ekran baterija isti kamera me ne zanima.
Izvini , da li ima FM radio za koji ne treba internet?Ja s.uzeo levi juce RN12 4/128 i mogu vam reci da je odlicna kupovina za te pare,sjajan amoled ekran.video sam da ram moze da se bira da li cete 1gb,2gb ili cak 3gb,ubacena je opcija ukljucenja volte.inace dolazi sa A13 i MIUI14.dosta je laksi i bolje lezi u ruci od mog Poco X3 nfc,i mnogo lepsi amoled ekran od mog lcd kod Poca. Lepa plava boja mat,sve u svemu lepo radi,bez stucanja i grejanja.za sada moji prvi utisci su odlicni.
Hvala puno na odgovoruIma radio
Koji model i po kojoj ceni, 4g ili pro pošto običan vajda nema da se nađe?Na kraju sam kupio Redmi Note 12. Po meni savrsen i u tom rangu nema bolje. Ekran savrsen, nigde ne stuca, kamera sa lepim zivim bojama nisu izbledele boje kao na nekim telefonima.
Obican RN12 4/128 4G (Gigatron sa Early bird akcijom). Pro mi deluje precenjeno u odnosu sta nudi, a RN12 5G nema nigde i ako su najavljivali da ce biti sa 4 gen 1. Jedino vidim da sa 5G ima u nekim malim prodavnicama, a ko zna iz kog su to izvora nabavili. Meni je ovaj obican sa 685 skroz taman pogotovo za cenovni rang. Nisam upucen da ne moze vise da se nadje? Onda je istina sto su pisali da je navala na RN12.Koji model i po kojoj ceni, 4g ili pro pošto običan vajda nema da se nađe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari