Šta je novo?

Redmi Note 12/Pro/Pro+

Neki info o poco f5? Vidim da je pusten global. Hoce li biti u prodaji zvanicno kod nas? Zanimljiva cena oko 300e za promo period...

Zvanicno nece, jer Poco nema uvoznika u Srbiji. Nezvanicno, verovatno ce ga biti na oglasima, kao i X5 serija.

Kako nema uvoznika, kad u svim radnjama možeš kupiti Poco modele legalno. Bio je Poco F4, biće i F5.
Ali cenu od 300e zaboravi

Zna li neko koja je ovo verzija ili su se ovi na sajtu nešto pobrkali?

Note 12 Pro nema MTK procesor osim Pro+5G verzija... Ne uklapaju im se ni rezolucije kamere.

Zna li neko koja je ovo verzija ili su se ovi na sajtu nešto pobrkali?

Note 12 Pro nema MTK procesor osim Pro+5G verzija... Ne uklapaju im se ni rezolucije kamere.
To je ovaj model
Stavili gore Mtk procesor, a dole snap 732g. Prepakovani RN 10 Pro

Da, da, ispravili su opis dole nakon sto sam ih kontaktirao, a gore ostao isti. Sve pomesano.

uzeo i ja sinoć rn12pro, za sad utisci vrlo pozitivni, sve leti na ovom mtk 1080, ne primećujem da je išta sporiji od sd na poco x3 pro, a u odnosu na a53 koji sam imao par meseci, sve prosto leti!

planiram ga koristiti dok poco f5 se ne ustali sa nekom cenom, pretpostavljam da će u prva 3-4 meseca biti viša cena nego kasnije.

Bice da su upeglali MIUI 14, zaista je postao fluidan bez greske, i da nije sve do procesorora. Imao je Xiaomi kapacitet da zezne i jace procesore sa svojim softverom.Ja uzeo Poco X5 Pro(RN 12 Speed), u medjuvremenu dobio a13, i sad je sve slozeno kako treba.

Bice da su upeglali MIUI 14, zaista je postao fluidan bez greske, i da nije sve do procesorora. Imao je Xiaomi kapacitet da zezne i jace procesore sa svojim softverom.Ja uzeo Poco X5 Pro(RN 12 Speed), u medjuvremenu dobio a13, i sad je sve slozeno kako treba.
ja sam hteo prvo uzeti poco x5 pro, ali skuplji bio za 35e, ne znam iz kog razloga.

Iznenade se ljudi sa mtk procesorom,i koliko je brz u praksi..Rekao bi da je su neki solidno brži u radu od SN u istoj klasi/ili antutu brojkama..

Društvo,dešava mi se nesto cudno,jako čudno😏
Nestaju brojevi iz imenika,tj sa gmail naloga. Nestali jedno 15 brojeva sigurno,medju njima brojevi djece. Dalje,njih sam upisao opet da posle nekih pola sata opet imena nestala iz imenika.
Zanimljivo da na drugi telefon takodje isti nalog,svi brojevi telefona su tu. Znaci da je do telefona?😞 Jel imao ko sličan problem

Uloguj se preko sajta na google nalog i proveri kontakte. Trebalo bi da je sve tamo i verovatno sada imaš i duplikate. Mislim da je sync problem, neko je prijavljivao na xda forumu, samo nije bio xiaomi fon nego neki drugi.

Na komp sve ok,usao i pogledao.Sklonio nalog tj izbrisao i opet se ulogovao,sada je sve ok. Svi brojevi tu

Pa iskljuci sync za gmail i kontakte ako imas problem sa tim.

Sinoc je bilo ok,mislim da je update napravio problem za contanct. Al eto sada je sve ok,vidjecemo dalje...

Da li se neko seća koliko je bio rn12 pro kad je izašao tek? Ukoliko se ne varam mislim da je bio 45k odnosno 37k na akciji. Sad vidim da ga mi shop reklamira na akciji za 34k a redovna cena 40, dok je rn12pro+ 52k a redovna 60k.

pada im cena i na oglasima, zato sam ga i uzeo jer je koštao okej. inače ne bi.

Da li se neko seća koliko je bio rn12 pro kad je izašao tek? Ukoliko se ne varam mislim da je bio 45k odnosno 37k na akciji. Sad vidim da ga mi shop reklamira na akciji za 34k a redovna cena 40, dok je rn12pro+ 52k a redovna 60k.
To je Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G, sa drugacijim procesorom i kamerama, najsliciniji Redmi Note 10 Pro.

Ja sam ga platio RN 12 Pro 5G 319€ kada je izasao na akciji,sada je već 399€

Jutros i meni stiglo ažuriranje,ne znam sta se sa njim dobija al dobro idemo dalje....😁

Kako se pokazao obican RN12,ima li vlasnika?Kakav je SOC 4 gen 1..Uzeo bi ga za sina preko operatera..Samo se plasim da nije malo 4gb rama.

Društvo, ima li neko rešenje vezano za call record na xiaomi redmi note 12 pro?

Kako se pokazao obican RN12,ima li vlasnika?Kakav je SOC 4 gen 1..Uzeo bi ga za sina preko operatera..Samo se plasim da nije malo 4gb rama.
Ako ne igras igre, sta ima da bude malo, a kamera je jedino losa za snimanje. Snima samo FHD u 30FPS sto stvarno je sramota za 2023 godinu. Da je bar 60FPS pa da covek i precuti jer nije 4K ali ovo...pfff

Šta te tačno muči? Sad probao, radi bez problema.
Ne znam ima li to veze ali ja sam uzeo telefon preko operatera A1 i imam google dailer. Koliko vidim ti imaš onaj xiaomi dailer pa verovatno zato kod tebe radi. Kod mene kad pritisnem da snima, prvo obavesti sagovornika da se razgovor snima, a pritom ga me snimi.
Ne znam mogu li da instaliram i gde da nađem xiaomi dailer?

Prilozi

• Screenshot_2023-05-30-15-31-53-662_com.google.android.dialer.jpg
    Screenshot_2023-05-30-15-31-53-662_com.google.android.dialer.jpg
    35.4 KB · Pregleda: 28
Vrh Dno