To je ovaj modelZna li neko koja je ovo verzija ili su se ovi na sajtu nešto pobrkali?
![]()
Smartphone XIAOMI Redmi Note 12 Pro 8GB 256GB plava
Operativni sistem: Android Veličina ekrana: 6.7" Broj SIM slotova: 2 Procesor: MTK Broj jezgara: Octa Core Brzina procesora: 2x2.6 GHz & 6x2.0 GHz RAM: 8 GB Interna memorija: 256 GB Rezolucija glavne kamere: 50 MP + 8 MP + 2 MP Kapacitet baterije (mAh): 5.000 mAhbazzar.rs
Note 12 Pro nema MTK procesor osim Pro+5G verzija... Ne uklapaju im se ni rezolucije kamere.
ja sam hteo prvo uzeti poco x5 pro, ali skuplji bio za 35e, ne znam iz kog razloga.Bice da su upeglali MIUI 14, zaista je postao fluidan bez greske, i da nije sve do procesorora. Imao je Xiaomi kapacitet da zezne i jace procesore sa svojim softverom.Ja uzeo Poco X5 Pro(RN 12 Speed), u medjuvremenu dobio a13, i sad je sve slozeno kako treba.
Ja sam merkao RN 12 Pro otkako se pojavio, i u medjuvremenu se pojavio Poco, pa se odlucih za njega. To je tu negde, manje vise isto.ja sam hteo prvo uzeti poco x5 pro, ali skuplji bio za 35e, ne znam iz kog razloga.
Iznenade se ljudi sa mtk procesorom,i koliko je brz u praksi..Rekao bi da je su neki solidno brži u radu od SN u istoj klasi/ili antutu brojkama..
Meni ga nema jos.... Sta se dobija azuriranjem?jutros 2u1 ažuriranje za april i maj (rn12pro).
meni nije iznenađenje jer sam koristio rn8pro![]()
To je Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G, sa drugacijim procesorom i kamerama, najsliciniji Redmi Note 10 Pro.Da li se neko seća koliko je bio rn12 pro kad je izašao tek? Ukoliko se ne varam mislim da je bio 45k odnosno 37k na akciji. Sad vidim da ga mi shop reklamira na akciji za 34k a redovna cena 40, dok je rn12pro+ 52k a redovna 60k.
Meni ga nema jos.... Sta se dobija azuriranjem?
Šta te tačno muči? Sad probao, radi bez problema.Društvo, ima li neko rešenje vezano za call record na xiaomi redmi note 12 pro?
Ako ne igras igre, sta ima da bude malo, a kamera je jedino losa za snimanje. Snima samo FHD u 30FPS sto stvarno je sramota za 2023 godinu. Da je bar 60FPS pa da covek i precuti jer nije 4K ali ovo...pfffKako se pokazao obican RN12,ima li vlasnika?Kakav je SOC 4 gen 1..Uzeo bi ga za sina preko operatera..Samo se plasim da nije malo 4gb rama.
Ne znam ima li to veze ali ja sam uzeo telefon preko operatera A1 i imam google dailer. Koliko vidim ti imaš onaj xiaomi dailer pa verovatno zato kod tebe radi. Kod mene kad pritisnem da snima, prvo obavesti sagovornika da se razgovor snima, a pritom ga me snimi.Šta te tačno muči? Sad probao, radi bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari