Nemoj da se ljutim na ljude sa foruma , svi imaju pravo na svoje mišljenje ...😃Pojedini me očigledno nisu razumeli. Idite kod operatera pa se uverite i sami. Svi telefoni su povezani na one njihove kablove. Svi ostali brendovi su hladni, eventualno mlaki, xiaomi koji se ne puni da naglasim je bio vreo kad se uzme u ruku, kod svakog operatera bez izuzetka. I sam sam korisnik redmi note pro serije već tri i po godine i zadovoljan sam njihovim telefonima, ali ovo jeste čudno. Tako da ako nemate konkretan odgovor, bolje nemojte ništa da komentarišete.
Greška u kucanju LJUTIŠ 😃👍Nemoj da se ljutim na ljude sa foruma , svi imaju pravo na svoje mišljenje ...😃
A koji Vam je primarni telefon izvini te što pitam ali vidim da se razumete u mobilnu telefonijuInb4 "zapao ti loš primerak i što nisi uzeo sa 12400 GB rama"...
Imam 12 Note 4G već mesec dana(kao sekundarni telefon), greje se ko lud kad se koristi, koju god app otvorio duže od 5-10 min(ne greje se kad se puni, wtf?) . Šta sam mogao od aplikacija sam disable/deinstall, treba mi svega 2-3 koje koristim za posao. Imam VPN app, zaključan u ram, posle 3 sata mora da pukne. Dodam onaj exteneded RAM, isto. Posle 2 fabrička restarta, odradim debloat kineskih govana, e tek onda je normalno ostajala app u ram, bez pucanja. Playstore treba mu 5 minuta da mi otvori app. Skype daleko bilo, morao sam lite verziju. Krenuo na put pre par dana, zaboravio da napunim primarni tel, ponesem ovaj da slušam muziku. Skinem spotify, puca. Restartujem tel, puca. Skinem preko xmanagera piratski, puca. Skinem hebeni lite puca... Jurim neku stariju verziju 7 sa 4pda, tek onda je radio normalno. Viber, radi maaalo sporo, ali zadovoljavajuće, treba mu svega ~10 sekundi da prikaže konverzacije umesto 2 minuta pre debloata.
Od social app samo reddit koristio, ubi boga sa seckanjem kad skrolujes. Jedino skyshowtime radi besprekorno i - ne greje se 🤣
Ako vam treba jeftin telefon, izbegavati ove, onaj Realme C serije 30-50, je svemirski brod za ove Žaomi.
E, da. Baterija izdrži dan. Možda malo bolja posle debloat-a, ali skineš ujutru sa punjača, uveče je već na 10-15%.
Šljamsung A52s.A koji Vam je primarni telefon izvini te što pitam ali vidim da se razumete u mobilnu telefoniju
Pa Samsung je Samsung ipak .Za Xiaomi retko ko ima reči hvale...Šljamsung A52s.
Znam i uopšte mi nije jasno koji razlog su za to imali ...Nije podržan u EU, izašao je samo za Aziju.
Sinoc mi je baterija 7%,i stavio sam ga punjac.Telefon kada god sam skinuo sa punjaca,nikad nije bio vruc!
Pa kako da ga čovek puni !?^ Ljudi, pa to i piše gore u delu obaveštenja da se telefon greje kada se koristi tokom punjenja i da se ne preporučuje MAX brzina punjenja, ako se telefon koristi. Pročačkajte malo i u podešavanjima za bateriju, sve ćete naći tamo.
Ako Vam radi perfektno Redmi note 10 pro onda ne treba te menjati bolje sačekajte 12 pro 5G , to je moje sub.mišljemje .👍Vredi li da se predje sa Redmi Note 10 Pro na 12 Pro?Uzeo bih ga preko Yettel-a i ispada mi nesto bas jeftino (17K) ali ne videh tamo da imaju 5G verziju. Vredi li da se saceka 5G verzija ili...? Pitanje je i da li ce uopste da se pojavi
Ne radi bas perfektno, treba da mu odradim factory reset pa sve cekam da zamenim telefonAko Vam radi perfektno Redmi note 10 pro onda ne treba te menjati bolje sačekajte 12 pro 5G , to je moje sub.mišljemje .👍
Ima u Yettel-u?Ima 12 pro plus 5g , 4g imaju strare cpu ako nesmeta .
A koji deo update -a je skinuo mislim koju verziju ?Ne radi bas perfektno, treba da mu odradim factory reset pa sve cekam da zamenim telefonPosle zadnjeg update-a pocele da brljave neke stvari.
Ima u Yettel-u?
Da znam da ne skidam tu verziju ja imam 13 jošsa 13 na 14
Juče uzeo tkď. u Yettelu. Rn 10 pro ne bih ni menjao jer je radio perfektno. Meďutim, zatrebao je ureďaj jednom mom mlaďem članu porodice kome kašnjenje sigurnosnih zakrpa ne predstavlja problem.Pa ima 200mp kamera 120w punjac i 8/256. I ja bi uzeo obican pro 5g ali njega nemaju a 4g je zastareo .
Jer ima velike razlike između Rn 10 pro i Note 12 Pro +5G , ili su puno slični pitam jer razmišljam između Poco i 12 pro ali preko A1Juče uzeo tkď. u Yettelu. Rn 10 pro ne bih ni menjao jer je radio perfektno. Meďutim, zatrebao je ureďaj jednom mom mlaďem članu porodice kome kašnjenje sigurnosnih zakrpa ne predstavlja problem.
Pošto mi je istekao paket, odlučih se na Note 12 Pro+ 5G.
Odradio sve zakrpe zaključno sa junom.
Radi perfektno kao i Rn 10 pro, ali je još rano za hvaljenje..
Nfc G-pay i bank aplikacije rade bez problema!
Za taj Poco-brend ne znam ništa.Jer ima velike razlike između Rn 10 pro i Note 12 Pro +5G , ili su puno slični pitam jer razmišljam između Poco i 12 pro ali preko A1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari