Šta je novo?

Redmi Note 12/Pro/Pro+

Da ručno vjerovatno,al fabrički ga jos nije dobio.
Kinez,sta ocekivati😂😂😂

Prvo slovo se odnosi na verziju Androida,
T = Android 13
S = Android 12
Znači kod Android 13 može da bude TMOMIXM.

Ma neki Security patch neki za Maj i April. To je doslo zadnje.

Kako je moguce da ti nije stigao A13?Bas cudno.
Daj SS od specifikacije telefona,da vidimo sta pise za android.
Miui 14 je A13..A po onom slovnom kodu je kao A12.

To je jos uvek android 12, sa kojim je izasao RN12 Pro. Ja imam Poco X5 Pro, takodje bio na a12 verzija 14.0.6, pa je pre tri meseca dobio 14.0.1 android 13. Poco X3 NFC je dobio Miui 14 na a12, RN 9 Pro isto...

Meni je cudno bas ,i ovaj patch sam ja kliknuo u gorenjem desnom uglu update pa je odradio. Inace ne bi ni to.

Prilozi

• Screenshot_2023-08-04-18-31-32-010_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-08-04-18-31-32-010_com.android.settings.jpg
    55.4 KB · Pregleda: 57
Jel ovo znaci da je supportovan 4 godine za android upgrade? Zar nije bilo 2 god? Ako je istina, onda bih uzimao f5/rn 12 turbo za osobu koja ne menja cesto telefone

Prilozi

• IMG_1840.jpeg
    IMG_1840.jpeg
    189.7 KB · Pregleda: 52
Evo ponovo popust na Redmi 12 seriju, a pošto nisam u toku, jedno nadam se lako pitanje;
Redmi 12 vs Redmi Note 12?

Update konačno dosao. Kako? Pa nije mi dolazio email na gmail,i reko da ga resetujem. Resetovao i odmah pokazao update.
Nesto je vjerovatno zabagovao sistem,cim sam odradio reset sistema update se pojavio. Javljam utiske kasnije,radi update android 13

Imam problem sa rn 12 i viberom, kad me zovu ili šalju poruke ne stižu ni nikakve notifikacije tek kad otključam telefon tada sve stiže, uključen je zvuk i sve notifikacije.

Pozdrav svima. Danas sam obišao prodavnice operatera ne bi li video kako uređaji rade. Ono što sam primetio da su gotovo svi uređaji serije 12 bili vreli u ruci, što nije slučaj sa ostalim brendovima koji su bili mlaki ili hladni. Pa me ovo brine i zanima me da li neko zna zašto se ovo dešava?

I šta sad ti misliš, ljudi tako koriste vrele uređaje serije 12? Kod mene je potpuno normalne temperature, jedino posle punjenja jeste topao ali se brzo vrati u normalu.

Glupost. Imam od kada je izasao,zagrije se jace ako igras igrice.
Ovako nista strasno

Moja majka davne 96 te godine između ogromnog nepoverenja u " moderne tehnologije " a moje zaljubljenosti u Ericsson reče : " Ovo što trepka gore , mene plaši " .
To što trepka je bila indikacija mreže ...
A sad plaši ljude što im se telefon zagreva 😃

Pozdrav svima. Danas sam obišao prodavnice operatera ne bi li video kako uređaji rade. Ono što sam primetio da su gotovo svi uređaji serije 12 bili vreli u ruci, što nije slučaj sa ostalim brendovima koji su bili mlaki ili hladni. Pa me ovo brine i zanima me da li neko zna zašto se ovo dešava?
Pojedini me očigledno nisu razumeli. Idite kod operatera pa se uverite i sami. Svi telefoni su povezani na one njihove kablove. Svi ostali brendovi su hladni, eventualno mlaki, xiaomi koji se ne puni da naglasim je bio vreo kad se uzme u ruku, kod svakog operatera bez izuzetka. I sam sam korisnik redmi note pro serije već tri i po godine i zadovoljan sam njihovim telefonima, ali ovo jeste čudno. Tako da ako nemate konkretan odgovor, bolje nemojte ništa da komentarišete.

Nazad
Vrh Dno