miowrag
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.12.2019
- Poena
- 95
Kako da provjerim jel Eu ili ne?Pa možda nije UE
Kako da provjerim jel Eu ili ne?Pa možda nije UE
Piše na kutiji valjda ...Kako da provjerim jel Eu ili ne?
Po ovome bih rekao da je za EUPiše na kutiji valjda ...
Trebalo bi da može updatePiše na kutiji valjda ...
Kinezi su svi 👍Da ručno vjerovatno,al fabrički ga jos nije dobio.
Kinez,sta ocekivati😂😂😂
Turbo je za kinesko trziste a u ostatak sveta se zove F5Jedno pitanje ljudi, posto vidim da imamo Note 12 Pro+ i Note 12 Turbo verzije, jel vredi cekati Turbo da stigne ovde ili izmedju njega i 12+ nema preterane razlike? Hvala vam unapred.
Omogući u podešavanjima ažuriranja "Receive updates early", možda pomogne.Ja na Pro 5G nisam dobio jos android 13.
Pogledaj koje je 4. i 5. slovo u MIUI verziji (npr. SMOMIXM). MI je global, EU Evropa itd.Kako da provjerim jel Eu ili ne?
Stavio update sinoc,odradio neki patch,i sada pises tačno gore sto si ti napisao.Pogledaj koje je 4. i 5. slovo u MIUI verziji (npr. SMOMIXM). MI je global, EU Evropa itd.
Prvo slovo se odnosi na verziju Androida,
T = Android 13
S = Android 12
Znači kod Android 13 može da bude TMOMIXM.
Da iskoristim ovu temu kako si zadovoljan fonom ? 😀
Redmi Note 12Evo ponovo popust na Redmi 12 seriju, a pošto nisam u toku, jedno nadam se lako pitanje;
Redmi 12 vs Redmi Note 12?
Moguće da je neka greškaI šta sad ti misliš, ljudi tako koriste vrele uređaje serije 12? Kod mene je potpuno normalne temperature, jedino posle punjenja jeste topao ali se brzo vrati u normalu.
Pojedini me očigledno nisu razumeli. Idite kod operatera pa se uverite i sami. Svi telefoni su povezani na one njihove kablove. Svi ostali brendovi su hladni, eventualno mlaki, xiaomi koji se ne puni da naglasim je bio vreo kad se uzme u ruku, kod svakog operatera bez izuzetka. I sam sam korisnik redmi note pro serije već tri i po godine i zadovoljan sam njihovim telefonima, ali ovo jeste čudno. Tako da ako nemate konkretan odgovor, bolje nemojte ništa da komentarišete.Pozdrav svima. Danas sam obišao prodavnice operatera ne bi li video kako uređaji rade. Ono što sam primetio da su gotovo svi uređaji serije 12 bili vreli u ruci, što nije slučaj sa ostalim brendovima koji su bili mlaki ili hladni. Pa me ovo brine i zanima me da li neko zna zašto se ovo dešava?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari