Šta je novo?

Redmi Note 11

RN11 Pro je apsolutno promašen telefon.
Statistika je pokazala da je zapravo RN10 Pro mnogo prodavaniji zapravo.
 
Ima li nekih informacija kada ce izbaciti RN 12 modele,jesen ili zima?
 
Pre neku nedelju je izašla vest o evropskoj sertifikaciji dva Redmi telefona za koja se pretpostavlja da su Note, i pretpostavka je njihovo objavljivanje u oktobru.
 
Aha... A valjda bude do kraja godine nešto novo... Gledam sad objavili Poco M5s... Izbacili zapravo ponovo Redmi Note 10S samo ga prešminkali u Poco...
Stvarno više ne znaju šta će sa telefonima ove godine.
 
Planirao sam da pazarim RN11 Pro + 5G ali rekoh da sacekam da izbace 12-ticu,trebalo bi da u njih ubace SD 778 ili neki jaci MTK,tako se prica.da sacekam pa cu videti,nije mi frka za tel.jer jos uvek radi posao Poco X3 NFC.
 
Samo treba biti spreman na skok cena... 😁
Taman objaviše Series 6 Gen 1 čip... I baš ga porede naspram SD 695 koji je najaktuelniji ove godine... 40% brži CPU i 35% brži GPU...
Verujem da će on u Redmi Note 12, barem u Pro modele...
 
Ja sam bas slusao Pecu kada je pricao da je SD 695 5G cip vrlo anemican u poredjenju sa MTK Dimensity 920 5G,mislim da ga ima u RN 11,cini mi se.mislim da ce naredna verzija RN ici na SD 7 Gen.
 
Jeste, opšti utisak kod svih telefona sa SD 695 jeste da nije loš čip, da radi posao, ali ga prati to jedno veliko Ali... Koliko sam shvatio najviše zameraju procesuiranje fotografija i nedostatak podrške za 4K...

E sad je fora što je Qualcomm već najavio da prvi telefoni sa novim čipovima serije 6 i 7 stižu u prvom kvartalu 2023. Tako da, ako Xiaomi bude opredeljen za njih onda neće ni Redmi Note serije biti ove godine.

Moja je pretpostavka da će se desiti što i prošle godine, obelodanjivanje serije u Kini sa Dimensity procesorima sad u oktobru/novembru a SD verzije početkom godine.

Jer koliko sam pokupio ranije neke informacije Mediatek nema toliko čipova da bi snabdevao Redmi Note serije globalno, s obzirom da im je valjda primarni strateški konzument Oppo.
 
Prije svega pozdrav,
Treba mi informacija vezana za jednu ikonicu koja mi pojede mozak, zato sto nemam pojma sta znači.
Molim malu pomoc, zvao svoj telekom. Inace sam Iz Republike Srpske je telekom u pitanju. Kazu gospodine nije to nasa aplikacija, znam da nije, al koji je djavo.
Inace je telefon Redmi Note 11 Pro+ 5G
Hvala puno ko god mi objasni
U pitanju je srednja ikona!
 

Prilozi

  • IMG_20220909_231210.jpg
    IMG_20220909_231210.jpg
    98.6 KB · Pregleda: 50
Jeste, to je NFC...
 
Rekao bih da je NFC uključen?
Tebra hvala puno!
Ta ikonica je popularna ovih dana
Tebra hvala puno!
Ta ikonica je popularna ovih dana
Tebra hvala puno!
Rekao bih da je NFC uključen?
Jest, ljudi hvala vam puno.
Rekao bih da je NFC uključen?
Al meni neide u glavu da u telekomu nemaju pojma, kakvi sabani.
To mene nervira, nego moram ganjat po forumima.
 
Poslednja izmena:
Sto bi znali, inace zavisi i koja je tema postavljena, svaka ima drugaciju ikonicu za istu stvar
 
Videh vest da je sertifikovan Redmi Note 11 Pro 2023 sa SD 712.

Je l' moguće da ti stariji čipovi leže kao višak negde u magacinima pa da se ne baci ili šta?
 
Slabo se razumem u telefone, pa me zanima kakva je zapravo razlika izmedju modela Xiaomi redmi note 11 4GB/128GB vs Xiaomi redmi note 11 4GB/128GB EU?
 
@borkom ukratko, ako je model 2201117TY, to je Global, ima NFC i podržava naše radio frekvencije (LTE B1, B3 i B20). Međutim, o EEA modelima ne mogu da tvrdim ništa u vezi s tim, već samo da nagađam da je isti, osim što kroz ROM su izuzete reklame i potpitanja za pristanak u cilju prikupljanja podataka zbog GDPR-a. Naravno, Xiaomi.eu rom je takođe posebna priča. U početku bio zasnovan na kineskom, a sada kao bazu koristi globalni. Na njemu AOD stalno radi i Dual Apps nije skrivena opcija (zbog toga što ne poseduje 6GB RAM-a).
 
Da li neko ima problem sa note11 pro+, naime kada skrolujem na instagramu reels događa se da svaki deseti secka kao lud? Nekada se događa da zabode i video na YT, ne znam da li je povezano. Hvala.
 
Poz, da li ima znacajne razlike izmedju ovog telefona i Realme 8i ? Istice ugovor Omorika 8, pa da uzmem neki do 1200 din rata. Sta tu jos vredi od telefona za tu cenu?
 
Ako misliš u odnosu na običan RN11, zavisi šta ti je bitnije.
8i ima nešto brži G96 naspram SD 680 u RN11, ali RN11 ima amoled, stereo, brže punjenje.
 
Ne vredi zamene, bolje ti je uzmi popust na cenu nego jako sličan telefon. Nema ništa bolje u ponudi u tom budžetu u MTS.
 
Ne, nisam mislio na zamenu rn 11 na realme nego izmedju ova dva telefona sta je bolje uzeti ili neki treci u slicnoj ceni. Na to mislim.
 
Na jednom inostranom sajtu jedan tip piše da je izašao Android 12 na ovom uređaju. 22, septembra. Da li je neko od vas dobio obaveštenje da je dostupan updejt?
 
Meni je 12 vec neko vreme.

Inace, imam problem kad otvaram PDF fajl, izadju mi tri tacke, ali mi ne daje predlog, vec mi random otvara neku sistemsku aplikaciju. Kako da sredim to?
 
Ako si mislio na ovo.
Posle 4 godine dobrog služenja RN 5 PRO-a,uzeh RN 11 PRO 5G
Pre dve nedelje bilo OTA ažuriranje na A 12 a zatim sam otljučao bootloader i instalirao Xiaomi.eu ROM,najviše zbog imenika i poruka,valjda stvar navike.
 
Drugari, danas mi se javio cudan problem, malo sam guglao, pokusavao da resim, ali bezuspesno. Elem, ne mogu da primam pozive, ko god me zove, izbaci mu da sam nedostupan, a meni kasnije i stigne poruka o propustenom pozivu.

Na telefonu sve funkcionise, nista se nije desilo, niti sam nesto skidao pa da je prestao da radi. Ja mogu da zovem, normalno koristim sve druge aplikacije. Na MTS-u sam, pre par dana sam primetio da ne mogu da koristim onu *797# funkciju, ali rekoh, mozda MTS nesto prcka. Od danas, ne mogu da primam pozive nikako. Prebacio sam karticu u drugi fon i normalno radi i mogu da primam pozive.

Pokusao sam da ocistim data za Phone, Phone services, reboot, power off telefona, ciscenje kartice, ali nista ne pomaze. Napravio "ticket" u MTS-u dok sam mislio da je do njih, ali izgleda da je do telefona. Vrv je ***** od apdejta nesto sjebalo, ne znam sta bi drugo moglo da bude. Ako imate savete, pisite, vidim da na netu ima tema bas za ove tipove telefona, ali za sada nista nije pomoglo...
 
1. Proveri blacklistu.
2. Pali-gasi Volte/4G/3G/2G pa uporedi.
3. Ubaci dodatnu drugu sim karticu drugog operatera pa probaj sa njom.
 
Bravo! Prmenio sam Preferred Network Type sa Prefer LTE na Prefer 3g i sad radi. Ne znam da li mi je Prefer LTE bilo default pre, jer to nikad nisam menjao.
 
Nazad
Vrh Dno