Pogledaj i Motorolu G82, po meni bolji fon ako volis stock android.Video sam da su cene aktuelne ponude skočile i očekujem da ni najosnovniji model RN 12 neće biti ispod 30k.
Ali rekoh znam za ono nepisano pravilo da Xiaomi narednu Note seriju tek malo osveži pa tek u onoj posle isporuči barem nešto bolje.
Zato se jedino nećkam da ne kupim sada nešto pa da se kajem što nisam bio malo strpljiv.
Možda najbolje da sačekam još septembar, čisto da vidim hoće li biti kakvih najava...
Uf, usao sam da vidim i procitao IPS ekran, pade mi mrak na oci. Vidim da X4 Pro 5G ima Super Amoled ali je chipset slabiji nego na X3 Pro sto mi je apsolutno nelogicno (osim ako gsmarena gresi sto se nikad ne desava).Ja bih Poco X3 Pro 8/256.
Mediatek nema potrebe da te brine ali ponavljam, baci oko i na X3 Pro.
Pozdrav svima! Planiram prvi put da uzmem neki Xiaomi uredjaj posle 3 godine sa OnePlus 7 Pro. Sta biste predlozili kao najbolju opciju za recimo 250 do 300 evra max?
Gledam ovaj Redmi Note 11 Pro ili mozda Redmi Note10 Pro, kod 11 me najvise brine Mediatek posto jos nisam imao iskustva sa bilo cime sto nije Snapdragon. Isplati li se dodati malo za 11 ili ipak uzeti 10 iako je godinu dana stariji? Ili postoji nesto skroz trece sto bi bila jos bolja opcija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari