Oko 15. marta. Ako bude 400+ eura, neka slobodno ne dolaziZna li se kad dolazi RN11Pro u EU? Ima li neka nova vest, sve sto sam gledao na netu bez nekih konkretnih datuma.
Oko 15. marta. Ako bude 400+ eura, neka slobodno ne dolaziZna li se kad dolazi RN11Pro u EU? Ima li neka nova vest, sve sto sam gledao na netu bez nekih konkretnih datuma.
Pa neće biti toliko. Neka osnovna cena je 290 EUR, što znači da će kod nas biti minimum 320.Oko 15. marta. Ako bude 400+ eura, neka slobodno ne dolazi
Slazem se za Poco, vrlo brz procesor, ako se pokaze da je RN11pro korak unazad Poco je dobar izbor.Znam mnogo ljudi koji imaju RedMi Note 8 Pro i 9 Pro i prezadovoljni su. Postavlja se pitanje kao i uvek zašto bi prešli na 11. Xiaomi definitivno treba maloooo da smanji proizvodnju a sam izgled 11-ce mi se ne sviđa.
Poco X3 Pro mi je bolja kupovina od 11-ce a i prilično je jeftiniji.
Rekoh ja....uzmi i sebi 8iJa sam mami uzeo Realme 8i pre par dana, i to nakon gledanja Benchmark recenzije u kojoj su kameru posebno pohvalili za tu cenu, jos su rekli da je bolja od nekih telefona sa 108MP...
I stvarno jeste tako, prosto sam se iznenadio, i to posebno koliko dobre fotke pravi nocu uz nocni rezim. Tako da pretpostavljam da nije sve do cene telefona i same kamere koliko da softverske optimizacije.
Mislim da u tom cenovnom rangu ima mnogo boljih kamera. A ti pogledaj Realme 8, to ti je prakticno jedini koji nije prevelik a sigurno u svemu bolji od RN11Naravno kada kazem dobra kamera, mislim na taj rang, da daje sasvim dobre fotke na dnevnom svetlu i sasvim upotrebljive nocu.
Verovatno nije tako fluidno zbog sporijeg chipseta.Poigrao sam se malo sa obicnom 11-icom... Ovako prvi utisak da je ekran bas super! Jake boje, amoled. Baš mi se svidja ekran. Inace, lepo leži u ruci i to je to. Perfomanse vec vidjeno nista tu nije wow. 90hz ovako na prvu kad uporedim sa Mi11 Lite 5G NE 90hz kao da nije tako fluidno na Note 11.Pogledajte prilog 334607Pogledajte prilog 334603
Pogledajte prilog 334608
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari