Isti problem je bio kod mene bas dugo i samo je fac reset pomogao. Takodje bio je problem i da mi se resetovao sam telefon kad ga otkljucam na senzor, tj. da on registruje kao da ostanem dugo da drzim power taster. Ni toga nema nakon fabrickog reseta.
Mislim da bez otključavanja ne może ni jedno ni drugo.Kako najlakse vratiti tel na miui 13? Ako moze bez gubitka podataka.
A jel uspeo neko da resi problem sa tastaturom nakon update-a a bez factory reseta? Evo upravo mi se desilo 2x dok sam kucao ovu poruku. Kursor treperi a slova ne izadju jedno sekundu-dve pa se pojave odjednom sta sam kucao "u prazno"
Poštovani,Mislim da sam resio problem sa bagovanjima koje sam imao, ali cu sacekati do vcrd i ako je sve ok javljam. Od jutros radi opet sve savrseno.
U svim kad sam digao na miui 14, tastatura, ekran je zamrzavao, kamera se sporo otvarala, ma ceo je trzao kao blesav. Baterija se trosila prekomereno.Poštovani,
U kom delu ste imali " bagove " !?
Mislim da bez otključavanja ne może ni jedno ni drugo.Kako najlakse vratiti tel na miui 13? Ako moze bez gubitka podataka.
Koju vam sada nakon update-a pokazuje verziju?U svim kad sam digao na miui 14, tastatura, ekran je zamrzavao, kamera se sporo otvarala, ma ceo je trzao kao blesav. Baterija se trosila prekomereno.
Elem isao sam na update latest package i pustio da opet prevrti i instalira to sto ima. Od tad sve radi evo ok bez problema.
Istu 14.0.2Mislim da bez otključavanja ne może ni jedno ni drugo.
Čak mislim da se sećam da od miui14 nema povratka.
Ukoliko se jako usporio jedini lek je hard reset, a to je gubitak podataka ukoliko ih nisi prethodno sklonio na neki sd i slično.
Koju vam sada nakon update-a pokazuje verziju?
Zadnju verziju koju imam je 14.0.3 od 01.maja 2023Istu 14.0.2
Da li dobijamo još neku "sigurnosnu zakrpu "* ili moramo preći na XIAOMI note 12 pro ili Xiaomi 13 i to je to !?Znači miui global..
Da da, to je taj stari update..
Na downloaderu se navodno već odavno nudi recovery na 14.0.4 međutim, to nikome do sada nije uspelo da instalira..
Svejedno, bitno je da je problem sa tastaturom rešen.
Mislim da je rn10pro još uvek dobro zaštićen.Da li dobijamo još neku "sigurnosnu zakrpu "* ili moramo preći na XIAOMI note 12 pro ili Xiaomi 13 i to je to !?
Pa kupite ponovo isti ovaj model može da se koristi garant još godinu dana bez problema 👍Ih samo da kazem da mi je Redmi Note 10 Pro bio verovatno omiljeni telefon od svih koje sam ikada imao, a za smesne pare.Da mi ga nisu ukrali, koristio bih ga jos duuugo, dugo
Cak sam ga poslednjih 6 meseci korsitio i bez zastitne maske, padao mi je, ma nista.
Sta je on sve imao od feature-a, to danas i nekim flagshipima fali. I btw ubedljivo najbolja macro kamera, toliko da su mi ostale smesne u poredjenju sa njom.
Nažalost opet ima onaj ne karakterističan " bag "..on zapravo sve brojeve unese redom koji želim ali ima neku sekund koji kao usporeno obeležava unos pri pozivanju ...Dakle da potvrdim, svi bagovi kao i kocenje tastature su mi nestali nakon:
Idete u setovanja uredjaja, udjete u miui deo za update telefona. 3 tackice gore desno i download latest package. Telefon ce vam skinuti isti paket koji je vec na uredjaju jer noviji nepostoji, ali slobodno to uradite nek se reinstalira ponovo i trebalo bi da i vama sve sad radi ok.
A ,podseti nas, probao si hard reset?Nažalost opet ima onaj ne karakterističan " bag "..on zapravo sve brojeve unese redom koji želim ali ima neku sekund koji kao usporeno obeležava unos pri pozivanju ...
Ne plaši me da nešto ne zeznemA ,podseti nas, probao si hard reset?
Ako to uradim sve u njemu se briše garantNe plaši me da nešto ne zeznem
Bitno je da imaš zapisan osnovni nalog telefona i lozinku.Ne plaši me da nešto ne zeznem
Naravno.Ako to uradim sve u njemu se briše garant
Svašta.Sta je on sve imao od feature-a, to danas i nekim flagshipima fali. I btw ubedljivo najbolja macro kamera, toliko da su mi ostale smesne u poredjenju sa njom.
Možda traži novo 😀Nešto tu ne štima a nije do sistema.
Probaj prvo Factory reset.
Mislim da je sličan problem imao i @Nišlija018 . Pogledaj prethodne thread-ove u okviru ove teme...Uradio sam update 14.0.3 krajem septembra ( pre 10tak dana)..od tada baterija je ocajna, svakog dana punim telefon 2 puta..sta raditi dalje da li postoji neko rešenje ili jednostavno prodati telefon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari