Verovatno preko nekog koda?Neko da mi kaže kako mogu da proverim koliko je razgovora fon imao ukupno !?
Šta će ti to? Nije to pokazatelj koliko je drndan telefon ako si na to mislio.Pa
Apsolutno !😂😄Lol.
Ko nema u vugla nadje na gugla. Prevedi brale / gugl prevodilac, nemoj da ti crtamo ovde. 🙂
Pa ja zato i pitam...И мене би занимало да могу да проверим колико је укупно трајао разговор на телефону. Колико сам причао за 3,5 године на Mi A2. Чисто онако, да знам.
Раније је то био репер колко је неки телефон коришћен, као километража на колима.
Od kada ti ne izlaze notifikacija meni su pre kasnile ?Da li neko zna kako da popravim floating notifications, ukljucena je opcija za sve aplikacije, ali ni za jednu ne iskace notifikacija?
Vidiš da ovde niko više i ne piše ko još koristi Note 10 pro nema čim je izašao 11 ,12 ljudi prelaze na novo ,ma da je moje skromno mišljenje da je to bacanje kinte !Da li neko zna kako da popravim floating notifications, ukljucena je opcija za sve aplikacije, ali ni za jednu ne iskace notifikacija?
Meni do sada za ovih mesec dana korišćenja nije bilo bagova jedino me je nerviralo pre nego li da dođe ona 13 tica verzija operativnog da li zbog nje ili podešavanja one skraćenice tipa vraćanja na predhodnu stranu ,spuštanja aplikacije meni je bilo da spuštanje aplikacije ili (ona kocka) je bila prva sa leve strane e to sam nekim čudom ispravio i sada se ne sećam kako ...Ne pisu ljudi, a telefoncic je odlican. Problemcica i stinih bagova ima, ali cena oprasta sve. Svakim update-om je bivao sve brzi i brzi. Vise ga necu ni dizati na sledecu verziji jer ce ga u jedom momentu unakaziti zbog naslednika.
Vec jedno par meseci. Pisao sam i na drugim forumima ali niko ne zna kako da se to popravi. Svi samo kazu ukljuci ih, a vec su ukljucene ali ne rade.Od kada ti ne izlaze notifikacija meni su pre kasnile ?
Jedino deinstaliraš aplikaciju za koju želiš notifikaciju pa opet instaliraš jedino mi to pada na pamet a i najlakša je opcijaVec jedno par meseci. Pisao sam i na drugim forumima ali niko ne zna kako da se to popravi. Svi samo kazu ukljuci ih, a vec su ukljucene ali ne rade.
Da li je bolja verzija MIUI 12.5 ili 13 -tica !?@zamzung
Idi na setting - notifications and control centar - items shown on the Lock screen after swiping down. Tu isključi opciju Control center.
Kod mene je MIUI 12.5 ali bi postupak trebao da bude isti ili sličan.
Edit: nisam siguran ali misllm da bi morao da koristiš novi control center da bi ta opcija radila. Barem tako piše.
Tacno kako si napisao.@zamzung
Idi na setting - notifications and control centar - items shown on the Lock screen after swiping down. Tu isključi opciju Control center.
Kod mene je MIUI 12.5 ali bi postupak trebao da bude isti ili sličan.
Edit: nisam siguran ali misllm da bi morao da koristiš novi control center da bi ta opcija radila. Barem tako piše.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari