Šta znači pregrevanje? Jel izbacuje upozorenje da se pregreva? Jel je vruć pri korišćenju? Kojih aplikacija? Jel ga koristiš napolju po ovom paklu, pa se pregreva?jel imate problem sa pregrevanjem na 10 pro?
pa da, mi 10T je brz ko zmja i uvek ladan ko spricer, a za RN 10pro se ljudi zalili da se pregreva... ali izbor je licna stvar, ja pre svega ga nikada ne bih kupio od provajdera, da mi oni brckaju po softveru i da ne mogu da koristim druge sim kartice i da me uslovljavaju i deru sa tarifama.Pa razlika je po golema. Počevši od procesora. Zavisi za, šta se telefon koristi.
Nema tu nikakvog brckanja po telefonu, odavno je zabranjeno zakljucavanje telefona na mrezu i svaki telefon kod provajdera se dobija u vakum nekorscenom pakovanju kao i u svakoj prodavnici.pa da, mi 10T je brz ko zmja i uvek ladan ko spricer, a za RN 10pro se ljudi zalili da se pregreva... ali izbor je licna stvar, ja pre svega ga nikada ne bih kupio od provajdera, da mi oni brckaju po softveru i da ne mogu da koristim druge sim kartice i da me uslovljavaju i deru sa tarifama.
Ako mislis na AOA verovatno je malo veca potrosnja, supruga koristi telefon. Jutros punjen telefon a malo pre stavljen opet na oko 20% baterija je bila. Ali bilo i dosta you tube i dr...Kakva joj je potrošnja ?
Ок, ај мало да конкретизујем. Ми 10т Про сам држао у руци и квалитет израде је топ, занима ме какав је РН10П по том питању. Такође дисплеј, Amoled 120Hz vs. IPS 144hz? Игре ми нису приоритет тако да верујем да су оба процесора за мене ок. И на крају батерија...
Pa razlika u kvalitetu izrade je velika, a kad oba stavis u masku onda je nebitna prakticno... Ako volis telefone da nosis bez maske onda ce ti svakako bolji osecaj i uzivanje koriscenja pruziti telefon koji je od alumijima i stakla naspram telefona izradjenog od plastike...
A kad im stavis masku onda ne vidim razlog zasto bi kvalitet upotrebljenih materijala igrao ulogu, cak ovaj od plastike ima prednost jer je laksi i ugodniji u ruci.
Isplati, razilka u radu nebo i zemljaИсплати ли се дати 1000 рсд више месечно за Ми 10Т Про у А1 или узети Редми Ноут 10 Про? У чему је највећа разлика?
Pa razlika u kvalitetu izrade je velika, a kad oba stavis u masku onda je nebitna prakticno... Ako volis telefone da nosis bez maske onda ce ti svakako bolji osecaj i uzivanje koriscenja pruziti telefon koji je od alumijima i stakla naspram telefona izradjenog od plastike...
A kad im stavis masku onda ne vidim razlog zasto bi kvalitet upotrebljenih materijala igrao ulogu, cak ovaj od plastike ima prednost jer je laksi i ugodniji u ruci.
Telefoni sa leđima od aluminijuma ili stakla KLIZAJU u ruci. Ja njih uopšte ne mogu da koristim bez silikonske futrole inače mi ispadaju čim se ruke malo oznoje. Sad opet imam plastikanera i opet posle dugo godina nosim telefom bez futrole. Plastika fantastika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari