Овај tgr мод је добар за овај телефон.@Broker : da probaš neku Gcam, tigr ili BSG npr?
Već sam video info za njih, ali sam malo skeptičan. Obično ako neko i da link za download to vodi na neku stranu gde ima 6 verzija a bez ikakvog objašnjenja u čemu su razlike. Obično su objašnjenja toliko štura da nisi sigruan ni čemu program služi, ali zato izgleda da tu mora nešto da se čačka da bi uopšte proradilo. Ako ima napomena da treba posebno preuzeti i učitati konfiguraciju za svaki model telefona, i ako ima link za download na tom linku obično uopšte nema tih konfiguracionih datoteka.@Broker : da probaš neku Gcam, tigr ili BSG npr?
Не видим никакав проблем око инсталација Гугл камера,скинеш апк фајл, инсталираш,испробаш,ако ти се допадне оставиш,ако не избришеш.Код неких верзија имаш могућности да преузмеш и подешавања,код неких не.Све у свему,више него једноставно.Што се слушалица тиче,нису ми била потребна никаква додатна подешавања,ни код жичних ни код бежичних,ради нормално.Код жичних се појави иконица слушалица када се убоду.Već sam video info za njih, ali sam malo skeptičan. Obično ako neko i da link za download to vodi na neku stranu gde ima 6 verzija a bez ikakvog objašnjenja u čemu su razlike. Obično su objašnjenja toliko štura da nisi sigruan ni čemu program služi, ali zato izgleda da tu mora nešto da se čačka da bi uopšte proradilo. Ako ima napomena da treba posebno preuzeti i učitati konfiguraciju za svaki model telefona, i ako ima link za download na tom linku obično uopšte nema tih konfiguracionih datoteka.
U Pro režimu kamere ima opcija da se uključi RAW format. To izgleda bolje, što će reći, kamera može, nego softver to izgleda nešto pobrljavi. RAW foramt je nepraktičan, jer to znači da svaku fotku reba posebno naknadno obrađivati, a ako bih to radio, onda mogu da krositim i ozbiljnu DSL kameru.
Naišao sam najoš jedan problem. Kad ubodem sluašlice, telefon na njih ne reaguje. Ne isključi zvučnike i prebaci zvuk na slušalice. Ne pojavi se ni ikonica da su slušalice ubodene.
Našao sam na neke šture preporuke da se uradi reboot da bi proradilo prepozunavanje ili tako nešto ali mi to nije pomoglo. probao sam reboot i restart sa uboden slušalicam ai bez njih, ali ništa nisam popstigao. Ima li tu neki dodatni trik?
Dobio sam i ja ažuriranje, istu verzijuMIUI V12.5.2.0.RKGMIXM upravo se skida, obican redmi note 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari