Nisam naznacaio da AOD radi kako treba na RN 10 pro modelu, posto neznam kakva je situacija sa RN 10.Šta znaci radi kako treba? Stalno je vidljiv?
Lm, ima vec ispod 20000 u balkanskoj 4/64 model
Mislim da ne postoji 8/256, max je 8/128gbI dalje ne znam da li da uzimam 6/128 ili 8/256
I to samo zbog RAM-a da li 6 ili 8, a za skladistenje mi je 128 sasvim dovoljno..
trenutno bas i nema neke potrebe za 8GB ram-a ali opet posto telefon menjam na 3 godine, mozda je pametnije doplatiti za 8GB
Sta savetujete ?
ekupi 33.890 (290eur) 2god garancija 😀Pojavio se u mi store konačno ali cena je još jaka po meni..
6/128...38000
8/128...42000
ima podosta modela za oko 325e koji su tu negde malko i bolji (F3,mi 11lite..)+mi10t polako već pada na oko 300 i kusur.
Biće ok kad bude pao 6/128 ispod 300e
To je super cena ,ali ova bronza je najruzija boja od ovih tri koliko ih ima.ekupi 33.890 (290eur) 2god garancija 😀
Došao je trenutak da je nekad mali šaomi rešio da i on digne cene, dosta su bili povoljni, izgradili imidž opravdali poverenje i sad je dosta, dižu cene polako, dok nedođe neki novi žuti da ih malo spusti na zemlju! (čitaj realme)I saomi je krenuo da obesmisljava sam sebe. 300+ e za redmi note, alooo? Pa nek ima jos 3x pro u nazivu nema teorije.
Tačno je to, ali realMo smo u jeku štanc mobilne industrije, pitanje je dokle će ko da izdrži ovakvu sumanutu i nepotrebno ubrzanu produkciju, a da ne završi kao LG na kraju!Pa zar ste mislili da ce doveka da imaju nize cene od konkurencije?
Huawei je ispao iz igre i sada mogu da se sire koliko hoce jer nema ko da ih ugrozava.
Realme misli da je dovoljno dobar da moze od starta da izbacuje telefone 300+ evra a jos uvek ne znaju svoje mesto i misle da ce stancovanjem telefona kao saomi da budu zanimljivi.
Previše telefona sa sličnom cenom, meni najviše bode oči ova ultrawide kamera od 8mp koja nije baš dobra a stavljaju je u sve mid range modele od RN 10 do Poco F3, pa čak i Mi 11i dok poco X3 Nfc ima nešto bolju od 13mp.Čitam postove i zaista ono što je najveća vrlina Xiaomia je i njegova najveća mana.
Okej, mnogi neće Mi 11 Lite jer mu je baterija slabija, da se ne lažemo. Bukvalno čovek ne zna da l da kupi X3 Pro, RedMi Note 10 Pro ili neki treći. I da li neko sa Redmi 9 Note Pro ima potrebu da prelazi na noviji model.
Ja ne vidim nikakvu potrebu da menjam Max 3 jer mu je baterija nakon 15 meseci i dalje brutalna.
Neće završiti kao LG sigurno. To je 100%
To je istina, stvarno je prelep telefonA dobro, lep je X3 u plavoj boji.
Ali je zato RedMi 10 Note Pro prelep.
Deluje kao flagship.
On je uvek mnogo jeo baterija ,secam se na samsungu a50 ,na kraju Sam ga iskljucioKažu da AOD na ovom modelu bukvalno jede bateriju. Skine 20-30% samo tokom noći ako nije na punjaču.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari