Šta je novo?

Redmi Note 10 / 10 Pro

Kažu da AOD na ovom modelu bukvalno jede bateriju. Skine 20-30% samo tokom noći ako nije na punjaču.

Pojavio se u mi store konačno ali cena je još jaka po meni..

6/128...38000
8/128...42000
ima podosta modela za oko 325e koji su tu negde malko i bolji (F3,mi 11lite..)+mi10t polako već pada na oko 300 i kusur.
Biće ok kad bude pao 6/128 ispod 300e

u balkanskoj je 6/128 ....oko 34k

I dalje ne znam da li da uzimam 6/128 ili 8/256
I to samo zbog RAM-a da li 6 ili 8, a za skladistenje mi je 128 sasvim dovoljno..

trenutno bas i nema neke potrebe za 8GB ram-a ali opet posto telefon menjam na 3 godine, mozda je pametnije doplatiti za 8GB

Sta savetujete ?

Ako mozes da priustis onda 8/256. Od viska glava ne boli :)
Mozda gresim ali tek ,,sad'' izlaze telefoni sa 4gb rama tako da je 6gb dovoljno bar za 2 god po meni ali ja nisam nikakav ekspert za telefone tako da... Sve je to individualno.

I dalje ne znam da li da uzimam 6/128 ili 8/256
I to samo zbog RAM-a da li 6 ili 8, a za skladistenje mi je 128 sasvim dovoljno..

trenutno bas i nema neke potrebe za 8GB ram-a ali opet posto telefon menjam na 3 godine, mozda je pametnije doplatiti za 8GB

Sta savetujete ?
Mislim da ne postoji 8/256, max je 8/128gb

Pogresio sam temu, mislio sam da je za Poco F3 😣

Pricekate akciju tj. Happy Hour na Mi Srbija i ustedite par hiljada, verovatno je nece skoro biti za Note 10/Pro ali za nekoga ko ne zuri isplati mu se :)

Sada ce verovatno forsirati starije verzije Redmi telefona na Happy Hour da se rese lagera :)

Kod Mts-a se pojavio Note 10 - 4/128, 240€, malo poskupo. Još ako uzmem u obzir da sad plaćam 1200 O1, a sa uređajem bi plaćao 1400, onda izađe na 260€, jeste da je na rate, ali je po meni previše. U Mi store Hrvatska je RN10 4/64 185€.

Nisam dobro sracunao, onih 200 razlike za paket na 2 godine je 4800 dinara pa telefon izadje 280 eura. Ovi naši su stručnjaci da obesmisle Šaomi.

I saomi je krenuo da obesmisljava sam sebe. 300+ e za redmi note, alooo? Pa nek ima jos 3x pro u nazivu nema teorije.

I saomi je krenuo da obesmisljava sam sebe. 300+ e za redmi note, alooo? Pa nek ima jos 3x pro u nazivu nema teorije.
Došao je trenutak da je nekad mali šaomi rešio da i on digne cene, dosta su bili povoljni, izgradili imidž opravdali poverenje i sad je dosta, dižu cene polako, dok nedođe neki novi žuti da ih malo spusti na zemlju! (čitaj realme)

Čudno formiranje cena. Stvarno me zanima koji profil će da se odluči za ovaj redmi note 10 pro za 300e pored odličnih Poco X3 pro 240e, i Poco F3 350e?
Izašli svi u isto vreme...

Pa zar ste mislili da ce doveka da imaju nize cene od konkurencije?

Huawei je ispao iz igre i sada mogu da se sire koliko hoce jer nema ko da ih ugrozava.

Realme misli da je dovoljno dobar da moze od starta da izbacuje telefone 300+ evra a jos uvek ne znaju svoje mesto i misle da ce stancovanjem telefona kao saomi da budu zanimljivi.

Pa zar ste mislili da ce doveka da imaju nize cene od konkurencije?

Huawei je ispao iz igre i sada mogu da se sire koliko hoce jer nema ko da ih ugrozava.

Realme misli da je dovoljno dobar da moze od starta da izbacuje telefone 300+ evra a jos uvek ne znaju svoje mesto i misle da ce stancovanjem telefona kao saomi da budu zanimljivi.
Tačno je to, ali realMo smo u jeku štanc mobilne industrije, pitanje je dokle će ko da izdrži ovakvu sumanutu i nepotrebno ubrzanu produkciju, a da ne završi kao LG na kraju!

Nece oni nikada zavrsiti ko LG, imaju toliko telefona iz svih klasa i pokrili su svaki cenovni rang.

Bukvalno imaju od 100 do 1000.

LG je izasa iz trke jer je uvideo da ne moze da izadje na kraj sa trzistem. Xiaomi ti je ko hobotnica i gdegod se pojavi mesto oni ce da skarabudze neke telefon i da ga predstave, jednostavo guse konkurencijom kolicinom uredjaja a kvalitet se danas stavlja u neki drugi plan.

Samo ako ovako nastave ta njihova arogancija i alavost ce im dodju glave.

Čitam postove i zaista ono što je najveća vrlina Xiaomia je i njegova najveća mana.
Okej, mnogi neće Mi 11 Lite jer mu je baterija slabija, da se ne lažemo. Bukvalno čovek ne zna da l da kupi X3 Pro, RedMi Note 10 Pro ili neki treći. I da li neko sa Redmi 9 Note Pro ima potrebu da prelazi na noviji model.
Ja ne vidim nikakvu potrebu da menjam Max 3 jer mu je baterija nakon 15 meseci i dalje brutalna.
Neće završiti kao LG sigurno. To je 100%

X3 ruzan telefon do bola, da mi ga pokloni neko odma bih ga prodao :ROFLMAO:

A dobro, lep je X3 u plavoj boji.
Ali je zato RedMi 10 Note Pro prelep.
Deluje kao flagship.

• Like
Reagovanja: Mi2
Evo ga x3 64gb na vikend akciji za 27000 u tehnomaniji. Nisam pratio cene, ne znam da li je stvarno akcija, ili neki marketing..

Uvek sam za 128 gb jer ne menjam često fon ali je okej ponuda svakako.

Ja sam uzeo RN10Pro u regularnoj radnji i cekam da stigne za 34.340 din. i to na 12 mesecnih rata.
Nema sanse da bih bilo sta kupovao preko oglasa ili od ovih svercera iz Balkanske ulice.

Čitam postove i zaista ono što je najveća vrlina Xiaomia je i njegova najveća mana.
Okej, mnogi neće Mi 11 Lite jer mu je baterija slabija, da se ne lažemo. Bukvalno čovek ne zna da l da kupi X3 Pro, RedMi Note 10 Pro ili neki treći. I da li neko sa Redmi 9 Note Pro ima potrebu da prelazi na noviji model.
Ja ne vidim nikakvu potrebu da menjam Max 3 jer mu je baterija nakon 15 meseci i dalje brutalna.
Neće završiti kao LG sigurno. To je 100%
Previše telefona sa sličnom cenom, meni najviše bode oči ova ultrawide kamera od 8mp koja nije baš dobra a stavljaju je u sve mid range modele od RN 10 do Poco F3, pa čak i Mi 11i dok poco X3 Nfc ima nešto bolju od 13mp.

Najjaca mi je recenica jednog uvoznika i prodavca "Sto vise dizem cenu predmeta to se bolje prodaje jer ljudi misle da je kvalitet a u realnosti nista posebno niti kvalitetnije od ostalih jeftinijih predmeta." Inace roba tj. delovi koje uvozi najvise dolaze iz Kine :)

Znači redmi note preko noći prešao u "skup modni detalj" klasu telefona :)

Nazad
Vrh Dno